- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
hım şimdi anladım bende ilk diyetimde süper kilo vermiştim ama 10 yıldır al ver al ver yoyo etkisi oldu vücutta demek ki ondan ben geç veriyoruuum ...saol canım sayende farkına vardım ..maydanoz kürü bittikten sonra çorbayıda denerim şimdi ikisi birbirine karışmasın
Aynen öyle canım benim, normal yani için rahat etsin :)
Hosbuldum bende sizleri ozledimvalla sabahtan aksama surekli dolastim bir dolu gereksiz sey aldim
kafami topladim geldim
Hosbuldumnasilsin tam donem ortasi cok yogunsundur diye tahmin ediyorum kolay gelsin. Ya hic sorma sanki burda ac kaliyorum ilk 2 hafta cok guzel durdum dikkatli yiyip yuruyus yapiyordum kardesim bile aa eskisi gibi yiyorsu n iyi iyi boyle devam et falan dedi ama ne zamanki annemi buldum sanki burda hic bulamiyormusum gibi kadina her sabah gozleme yaptirdim annemde diyor yazik yavruma hic yemek yapamaz ondan igne iplige donmus
kardesinede hosgeldin diyorum oh cok guzeldi valla iyiki varsiniz bizi simartiyorsunuz turkiyeye gelince
![]()
Sağol canım, aynen tahmin ettiğin gibi yoğunluk bir de ara rapor zamanım geliyor, her yerimden ateş fışkırıyor stresten de çaktırmıyorum

Olsun canın sağolsun anne yemeği başka, telafi edersin hemen

Kızlar diyetisyene gitmeye karar verdim bende çok mutluyum... bende gebeliklerimde diyabet vardı bu sabah şekeri mi ölçtüm üst sınırda çıktı. Sağlığım için karar verdik esimle. Bu hafta gideriz herhalde
Canım çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum, iyi gelecek sana

Cok tesekkur ederim redvelcim bende bunu sadece bugdayla yapiyordum ama senin tarif harika deniyecegim mutlaka bir sey soracagim sana karabugday bende var pilav gibi pisirmistim sonuc facia tadinda metal tadi aldim ki cogu kullanan böyle söylüyor form corbada da o tadi alirmiyim gerci ben kendimi zorlarim yemek icin yinede hani yide guzel olsun isterim tadi birde corek otuda pisecekmi yoksa hepsi ayri haslanip yogurdun üstüne serpecekmiyiz ayyy ne cok soru sordum kusuruma bakma canim ya senin diyet seklin zaten cok hosuma gidiyordu form corbanida cokmerak ediyordum bu tarifle insallah gidecek bu kilolar .....
Canım ben hiç karabuğday kullanmadım desem