1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Hemen menümü de yazayım
saat 16 gibi ezan okundu bugün oruç idim
2 bardak su
1 bardak tarçınlı süt
1 muz

saat 17 gibi küçük bir kase kısır 5 kasik falan

19.30 da esim yemeğe gelecekti ama gecikecek ve bekleme beni dedi bende 18.30 da
1 kase yağsız ıspanak çorbası
1 kase yoğurt
4 y.k bulgur pilavı

kısır olmasa iyiydi ama napalım dünden kalan
Allah kabul etsin canim. Masallah menun ne guzel olmus :KK52: ben butun gun ac kalinca aksam sapitiyorum

Selam kızlar,
İşim tahmin ettiğimden uzun sürdü eve az önce gelebildim. Şimdi de ders çalışmam lazım sınavım var, sabahlayacağım sanırım :KK61::KK61:

Menümü yazıp çıkıyorum, yazılanları okuyamadım.

Sabah:
Tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli tost

Öğle:
Patlıcan ve domates közlemesi üzerinde tavuk şiş parçaları ve yoğurt olan bir yemek :)
Ayran

Buradan sonra çok rahatsız oldu midem, akşam yemeği yemedim hep ara yaptım. Zaten işte de yemek yoktu odamda ne varsa yedim.

Ara:
1 kupa yeşil çay

Ara:
2 küçük mandalina+200 ml light süt

Ara:
1 kupa nescafe+1 paket eti form bisküvi

Ara:
1 adet çilekli activia + 1 parça ceviz içi

Selam kızlar,
İşim tahmin ettiğimden uzun sürdü eve az önce gelebildim.
Kolay gelsin arkadasim yarin sabahtan itibaren bende o tempoda olcam onumuzdeki 6 ay :mad: keske sendeki azmin onda biri bendede olsa gecen yil kaybettim geri getiremiyrum:KK17:
Aslinda bugun baslamam gerekiyordu ama suan agridan oluyorum ayin 11 de regli olcam sanirim ondan :KK43:

Iyi geceler kizlaaar
Bu gun bir aksam da iki misafir ağırladık ilk kızımın öğretmeni ev ziyaretine geldi sonra esimin kuzeni daha yeni gittiler acayip tatlilar pastalar kekler vardı ama ben sadece borek yedim :KK68: yarına saklıyorum öğle yemeginde yerim herhalde
Sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 Salatalık
7 zeytin
Çay
Ara kahve
Öğle
1 dilim ekmek
6k patlıcan Kavurma
1/2 kase yoğurt
Ara 2galeta 1k labne
Akşam
1/4 yufkadan 2 tane patlicanli börek çay
İkinci posta misafir de sadece çay kahve ve soda içtim bakalım yarın tartı ne diyecek :eek::eek::eek:

Günaydın kızlar,
Uykusuzluktan ölüyorum :KK1: Bildirimimi yaptım diğer sayfaya onun için girdim.

Kolay gelsin arkadasim yarin sabahtan itibaren bende o tempoda olcam onumuzdeki 6 ay :mad: keske sendeki azmin onda biri bendede olsa gecen yil kaybettim geri getiremiyrum:KK17:
Aslinda bugun baslamam gerekiyordu ama suan agridan oluyorum ayin 11 de regli olcam sanirim ondan :KK43:

Canım kolay gelsin şimdiden, projen mi başlıyor? Başlayınca azmin geri gelir canım ben de doğum iznimden sonra zorlanmıştım ama alıştım yine :KK68:
Benim de önümüzdeki dönem doktora yeterlilik sınavım var, bir geçebilseydim :mad::mad:

Hayırlı sabahlar olsun kızlar.. İnşallah herkes güzel haberlerle gelir bende yok çünkü.. haftasonu yediğim ayva tatlılarının faydasını gördüm bugün. Dün yediğim yemek yetmemiş gibi eve gidince de krep yedim bi tane bizde akıtma denir. neyse..
sabah kahvaltım
2 çay kaşığı zeytinyağı ile 1 yumurta tavada
1 buçuk dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 kesme şeker ile sınırsız çay içebiliyorum 1 buçuk saattir kaç bardak içtim saymadım..
Canım zeytinyağı istedi bugün, vücudum neye ihtiyacı olduğunu beynimden daha iyi biliyo sanırım..
çok konuştum sabah sabah o_O

Günaydın hanımlar

Su son iki gece benim icin kabus gibi geçti. Anladım ki ben spor yapmassam enerjimi bosaltmadigim için uyayamiyorum. Gece yarısına kadar kivrana kivrana bir hal oldum bu aksam Paşalar gibi yurusumu yapicam inşallah..

günaydın kızlar herkese bol enerjili bir gün diliyorum

bende diyet yapıyorum hatta bir ara kendi diyet topğimi açtım ama devam edemeyince oraya yazmayı bıraktım şimdi forumda gezinirken burayı gördüm çok samimi geldiniz bana

bende 106 kiloydum boyumda 1,64 anlaşıldığı üzere yusyuvarlak tostoparlak biriyim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben anne olmak istiyorum ama maalesef bir düşüğüm ve üç negatifle sonuçlanan tüp bebek deneyimim var ve bunların sebebi kesin olmamakla beraber doktorların gördüğü tek sebebp kilolarım o yüzden zayıflamak istiyorum ve zayıflayacamda bir ay oldu diyete başlayalı tam 4 kilo verdim belki az diyeceksiniz ama bundan sonra aerobiğede başlıyorum daha hızlı gidecek inşallah
kabul ederseniz bende buraya hergün menümü yazarım

bu sabah uyanamayıp işe geç kalınca kahvaltı da sadece iki poğaça ve bir bardak çay içtim ama bi daha olmaz inşallah

bende diyet yapıyorum hatta bir ara kendi diyet topğimi açtım ama devam edemeyince oraya yazmayı bıraktım şimdi forumda gezinirken burayı gördüm çok samimi geldiniz bana

bende 106 kiloydum boyumda 1,64 anlaşıldığı üzere yusyuvarlak tostoparlak biriyim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben anne olmak istiyorum ama maalesef bir düşüğüm ve üç negatifle sonuçlanan tüp bebek deneyimim var ve bunların sebebi kesin olmamakla beraber doktorların gördüğü tek sebebp kilolarım o yüzden zayıflamak istiyorum ve zayıflayacamda bir ay oldu diyete başlayalı tam 4 kilo verdim belki az diyeceksiniz ama bundan sonra aerobiğede başlıyorum daha hızlı gidecek inşallah

bu sabah uyanamayıp işe geç kalınca kahvaltı da sadece iki poğaça ve bir bardak çay içtim ama bi daha olmaz inşallah

Merhaba Sara hosgeldin aramiza

Tam gununde geldin. Bugün bizim bildirim gunumuz. Eğer bugün kilonu biliyorsan, 2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü'ne yazip aramiza katılabilirsin. Umarim hic vazgeçmez ayni kararlılıkla devam edersin ve birlikte yaza incecik gireriz:)
Bu arada Tebrikler güzel bir başlangıç yapmışsın ayda 4 kilo cok iyi bir rakam:)

Hoşgeldiniz,umarım sağlıklı bir şekilde kilolarınızı verir mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz...

Merhaba Sara hosgeldin aramiza

Tam gununde geldin. Bugün bizim bildirim gunumuz. Eğer bugün kilonu biliyorsan, 2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü'ne yazip aramiza katılabilirsin. Umarim hic vazgeçmez ayni kararlılıkla devam edersin ve birlikte yaza incecik gireriz:)
Bu arada Tebrikler güzel bir başlangıç yapmışsın ayda 4 kilo cok iyi bir rakam:)

hoşbuldum canım kilomu yazarım 102.3 dü kilom vazgeçmek gibi bir lüksüm yok canım önce sağlığım için sonrada anne olmak için bu kiloların gitmesi lazım Allah hepimize yardım etsin

Hoşgeldiniz,umarım sağlıklı bir şekilde kilolarınızı verir mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz...

amin inşallah çok sağolun güzel dilekleriniz için

Bu arada fazla kilolar doğurganlıgi gerçekten olumsuz etkiliyor. bu olumsuz etkiyi hrp birlikte asacagiz inşallah canım. Rabbim en kısa zamanda sanada annelik duygusunu tattiracak inşallah..

Nilfer geldigine göre bildirimi bekliyoruz,)
Castle yok.ilkay yok zilola gelmemiş baska??

hoş geldin canım.. umarım hedefine en sağlıklı şekilde ulaşırsın:KK19:

yaptım canım bildirimimi:KK50:
bu hafta rekorumu kırdım ilk defa 800 gr verdim bir haftada:KK68:
şöyle haftada 1-2kg vermekte nasip olur işallah:KK55:

Bekliyordum bu sonucu cunku menulerin eskisine gore çok çok daha iyiydi bu hafta birazcik daha dikkat edersen 1 kiloyu rahatlikla verirsin. Bu hafta vücudun diyet moduna girmiştir iyi değerlendirmelisin bence:KK66:

Back
X