- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
aaa pardon yaa ben + 100 gramdayım aylık toplamdaaaaRica ederim canım.Ya bana ne demezsin.koskoca 1 ayda 100 gram![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa pardon yaa ben + 100 gramdayım aylık toplamdaaaaRica ederim canım.Ya bana ne demezsin.koskoca 1 ayda 100 gram![]()
Nehir,wetu ve şahesteyi ayrıca tebrik ediyorum.
Kızlar maşallahınız var![]()
Canım ben listeleri hazırlıyorum naçizane.hııım ben birinci sayfadaki tabloya bakmıştım orda ismim yoktu o yüzden öyle dedim
aslında listeyi birinci sayfadan güncelleseniz bakması daha kolay olmazmı canım
Canım ben listeleri hazırlıyorum naçizane.
Bildirim yaptığımız sayfanın açılışını milad yaptığı için yalnızca o düzenleme yapabiliyor ilk sayfa için.Zaten çok sayfa birikmiyor canımbildirim sayfamızda.Güncel takip ettikten sonra iki günlüğü de sıkıntı olmaz![]()
ellerine sağlık canımListe yayınlandı kızlar...
Geçen hafta kınanan listesinde olmak yaradı sana.Bu hafta dereceye girdin,tebrik ederim güzelimkızlar ikinciliğimi börek ve pastayla kutladım1 hafta var önümde işallah bu hafta hafta sonuna kadar kaçamak olmaz
![]()
kızlar günlük menülerinizide yazıyomusunuz
Canim genelde toplu halde aksamlari yazıyoruz menuleri:)
Saol canım benim 2 ileri bir geri gidiyoruz işte. Acelem yok artık yolum uzun az gitsin bi daha geri gelmesin..Evet ben ahuyu görmemişim:) Ahucum Tebrikler canim
Benim gibi ayın 5 günü diyetsiz normal beslenen biri için çok bile..Nehir,wetu ve şahesteyi ayrıca tebrik ediyorum.
Kızlar maşallahınız var![]()
anladım canım fırsat bulursam akşamları bende yazarım menülerimi neyi eksik neyi fazla yapmışız görürüz
Kizlar ben bugun aylik sonucumu gorunce basa donmeye karar verdim
İlk ayimda ekmegi sadece sabah yedim ve cok kati olmasadaklori sayimi yaptim 1200 klariyi gecmemeye calistim ,aksam yemgimden sonra ara ogun yapmadim genel olarak bol bol ayca kaya videolari izleyip yemeklerimi ona gore pisirdim ve dengeledim ilk ay 7 kg vermistim ..ve acikmiyordum diyetisyen degisim listesi vermedi koruma doneminde yap dedi o gunden beri canim olmadik seyler istiyo tamam listeyle cok guzel kilo veriyorum ama kacamak yapinca hop geliyo kilolar ...yada hic gitmiyo ben rahat rahat canimin istedigi herseyden dengeleyerek yiyerek zayifliycam ..en bastaki gibi bildigim gibi yani .