1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

KIZLAR 2 AYLIK TOPLAM VERDİĞİMİZ KİLOLARI DA UFAK BİR TABLO YAPTIM.BU LİSTEYİ DE BURDA YAYINLAYAYIM.HERKES KENDİ ÖZ ELEŞTİRİSİNİ YAPARAK ELDE ETTİĞİ BAŞARIYI YADA NERDE HATA YAPTIĞINI GÖREREK YOLUNA DEVAM ETSİN...
Adsız.webp

hııım ben birinci sayfadaki tabloya bakmıştım orda ismim yoktu o yüzden öyle dedim

aslında listeyi birinci sayfadan güncelleseniz bakması daha kolay olmazmı canım
Canım ben listeleri hazırlıyorum naçizane.
Bildirim yaptığımız sayfanın açılışını milad yaptığı için yalnızca o düzenleme yapabiliyor ilk sayfa için.Zaten çok sayfa birikmiyor canımbildirim sayfamızda.Güncel takip ettikten sonra iki günlüğü de sıkıntı olmaz ;)

Canım ben listeleri hazırlıyorum naçizane.
Bildirim yaptığımız sayfanın açılışını milad yaptığı için yalnızca o düzenleme yapabiliyor ilk sayfa için.Zaten çok sayfa birikmiyor canımbildirim sayfamızda.Güncel takip ettikten sonra iki günlüğü de sıkıntı olmaz :KK66:

hıııım anladım canım ellerine sağlık

öğle yemeğim
ara
1 fincan ıhlamur

5 adet tost makinesinde pişmiş hazır köfte
1 kase pulbiberli yoğurt
3 tane salatalık turşusu
2 dilim çavdar ekmeği

Kizlar ben bugun aylik sonucumu gorunce basa donmeye karar verdim
İlk ayimda ekmegi sadece sabah yedim ve cok kati olmasadaklori sayimi yaptim 1200 klariyi gecmemeye calistim ,aksam yemgimden sonra ara ogun yapmadim genel olarak bol bol ayca kaya videolari izleyip yemeklerimi ona gore pisirdim ve dengeledim ilk ay 7 kg vermistim ..ve acikmiyordum diyetisyen degisim listesi vermedi koruma doneminde yap dedi o gunden beri canim olmadik seyler istiyo tamam listeyle cok guzel kilo veriyorum ama kacamak yapinca hop geliyo kilolar ...yada hic gitmiyo ben rahat rahat canimin istedigi herseyden dengeleyerek yiyerek zayifliycam ..en bastaki gibi bildigim gibi yani .

anladım canım fırsat bulursam akşamları bende yazarım menülerimi neyi eksik neyi fazla yapmışız görürüz

Aksam yazamasan bile ertesi gün topluca yazarsın ogun öğün yazip daha sonra tekrar topluca yazabilirsin mesela ahucum hep oyle yapıyor.

Kizlar ben bugun aylik sonucumu gorunce basa donmeye karar verdim
İlk ayimda ekmegi sadece sabah yedim ve cok kati olmasadaklori sayimi yaptim 1200 klariyi gecmemeye calistim ,aksam yemgimden sonra ara ogun yapmadim genel olarak bol bol ayca kaya videolari izleyip yemeklerimi ona gore pisirdim ve dengeledim ilk ay 7 kg vermistim ..ve acikmiyordum diyetisyen degisim listesi vermedi koruma doneminde yap dedi o gunden beri canim olmadik seyler istiyo tamam listeyle cok guzel kilo veriyorum ama kacamak yapinca hop geliyo kilolar ...yada hic gitmiyo ben rahat rahat canimin istedigi herseyden dengeleyerek yiyerek zayifliycam ..en bastaki gibi bildigim gibi yani .

Fatmacim ilk aylarda insan daha hızlı kilo verebilir ama sonradan ayni ritimde gitmiyor moralini bozma. Su yeme istekleri hep motivasyon düşüklüğünden. Kendine inancını bir topla bak nasil yeniden patir patir gidiyor kilolar:)

kızlar herkesi tebrik ediyorum tomurcuk seninde eline sağlık derece ye girmekte ii geliyor bana hedefim daha yüksekti ama kendimi fazla sıkmadım inş yaza kadar hedeflerimize ulaşırız bende biraz düzensiz beslendim bu gün
sabah kahvaltım
2 tavada yumurta
20gr peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 bardak süt
iki kurabiye
arada muz yedim
2 dilim ekmek arası kaşar
1 bardak içecek ve leblebi yedim
bunları ara ara yedim hepsini aynı anda değil
akşam yemeğinde köfteli patates ve mercimek çorba var az az yerim...

Back
X