1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

@sare_28 ekmek yemiyomusun sende. Calisiyormuydin ne is yapıyorsun

sabah kahvaltısında iki dilim ekmek yiyorum canım öğlenler bazen bir dilim akşamlar hiç yok
çalışıyorum canım memurum sen çalışıyomusun sende ekmek yiyomusun

Herkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm. :KK61::KK61:

geçmiş olsun canım Allah şifa versin hocana

Herkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm. :KK61::KK61:

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin

sabah kahvaltısında iki dilim ekmek yiyorum canım öğlenler bazen bir dilim akşamlar hiç yok
çalışıyorum canım memurum sen çalışıyomusun sende ekmek yiyomusun

geçmiş olsun canım Allah şifa versin hocana

Çok teşekkür ederim. Pek okuyamadım sayfaları ama sanırım bugün katıldın, hoşgeldin

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin

Aysuncum çok teşekkür ederim canım. Umarım iyi olur yaşı çok olduğu için çok endişeleniyorum :KK61:

Menümü yazayım ama pek bir şey yiyemedim

Sabah:
Karışık tost

Öğle:
Yarım kase brokoli çorbası
4 yk et kavurma
3 yk pirinç pilavı

Eve gelince kızımı uyuturken eşim geldi trileçe almış 2 çatal yedirdi bana yemek yemediğimi fark edince. Bugünlük beni mazur görün yiyemiyorum. @milad2014 biliyorum akşam yemeği yemem lazım ama gerçekten midem bulanıyor üzüntüden yiyemiyorum

İyi aksamlar bende menumu yazayim
Sabah: limonlu su sonra bir kase nesfit ve bir tane mandalina
Ara: sade kahve
Ogle: 4 parca tavuk haslama ve salata
Ara: bir tane haslanmis patates
Aksam: bir kase corba ve bir dilim ekmek
Bugun hic kacamak yapmadim ve az sonra en az 35 dakika kondisyon bisikleti yapicam

Çok teşekkür ederim. Pek okuyamadım sayfaları ama sanırım bugün katıldın, hoşgeldin

Aysuncum çok teşekkür ederim canım. Umarım iyi olur yaşı çok olduğu için çok endişeleniyorum :KK61:

hoşbuldum canım yeni katıldım aranıza berbaer inşallah kilolarımızdan kurtulup sağlıklı ve fit kadınlar olacaz

hocanın sorunu neydi durumu şimdi nasıl Allah yardımcısı olsun

[QUOTvelvetcupcake, post: 38223796, member: 625514"]Herkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm. :KK61::KK61:[/QUOTE]
Canim uzulme rabbim sifasini versin insallah cabucak iyilesir hocan...:(

Herkese selam,
Nasılsınız?
Gecmis olsun nehir

Iyi aksamlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo sabit kalanlar insallah haftaya daha iyi sonuclar alacaksiniz artida olan arkadaslar eminim sizlerde ilerleyen haftalar da dahada iyi olacaksiniz asla moral bozmak yok kilo aldim diye uzulmek yok veremiyorum gitmiyor takildi demek yok bu yol uzun bir yol bu yolda umitsizlige yer yok hepinizi cani gönülden tebrik ediyorum hepiniz benim icin birer savascisiniz ve kazanan sizler olacaksiniz :KK36::KK36:

sonunda yemek yedim. Karnabaharı çok yedim diye annem bidaha pisirmiş oyh..

Sabah
1 yagda yumurta
1 k.k peynır
2 dilim caydar ekmek
1 kesme seker, çay

ara
ıhlamur

oğle
5 tane tostta pısmış hazır kofte
1 kase pulbıberli yogurt
2 dilim çavdar ekmek

ara
2 kare bıtter,çay

akşam
yarım tabak karnabahar
3 tane çiğköfte
1 kaşık pilav..

Herkese selam,
Nasılsınız?
Allah şifa versin hocana arkadaşım, dualarımızda..

kızlar haftada iki gün spor salonunda aerobik diğer günlerde yürüyüş yapsam yeterli olurmu

Menumu yazayim deredira vermisken
Sabah klasik kahvaltimi ettim glen 1 bardak corba 2 dilim ekmek 1 tabakta bulgur pilavi yedim corbadan 2 saat sonra yedm cok acikmistim
Aksamda salata ve bulgur pilavi yedim ve az once bir dolu cikolota yedim:mad:

Canım toparlamaya kendini artık. Yerinde saymak tan insan sıkılıyor.. his bende bugun yedim ama aakşam 7 den sonra ağzima lokma sokmadim. Ve yarin diyetisyen de tartilacam.
zaten bende kilo aldim. Verdigim bosa gitti. 1 hafta saldim kendimi hemde nasil anlatamam.

Bugunü benim icin hem maddi hem manevi bir baslangiç olarak kabul ediyorum

Eveeet gelelim bu günkü karbonhidrat patlamama
Sabah
1/4 yufkadan 2 tane patlicanli börek
Çay
Ara kahve
Öğle
1/4 yufkadan 2 tane patlicanli börek
1 bardak ayran
1 dilim ev yapımı pasta
Ara kahve
Ara 1 dilim kek
Akşam
6k kapuska
6k yoğurt
1 dilim ekmek
2k eriste
Neyse ki evdeki tüm hamurisleri tükendi 1 hafta var önümde bakalım neler olacak :KK17:

Nilferim 800 gr verdin 1kg alacaksin be guzelim. Topla artik kendini..

merhaba kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah

iki poğaça bir büyük ardak şekersiz çay ( busabah işe geç kaldığımdan kahvaltı saçma oldu farkındayım normalde böyle değil)

öğle

bir kase mercimek çorbası
7 adet orta büyüklükte tavuk köfte
nar ekşili salata

akşam

bir kase mercimek çorbası
4 adet tavuk köfte
bir kase yoğurt

Ara ogunu sormustun galiba yesem mi diye eger sonradan acikip yeme atagi yasamiyorsan bence cok geregi yok. Sadece bi ikindi arasi yapmani oneririm canim

@sare_28 ekmek yemiyomusun sende. Calisiyormuydin ne is yapıyorsun

Canim ppogacalarin birinin kalorisi 246 sara yememekle iyi yapmis bencede
Herkese selam,
Nasılsınız?

Canim Allah sifalar versin cok deger verdigin belli.

Menümü yazayım ama pek bir şey yiyemedim

Sabah:
Karışık tost

Öğle:
Yarım kase brokoli çorbası
4 yk et kavurma
3 yk pirinç pilavı

Eve gelince kızımı uyuturken eşim geldi trileçe almış 2 çatal yedirdi bana yemek yemediğimi fark edince. Bugünlük beni mazur görün yiyemiyorum. @milad2014 biliyorum akşam yemeği yemem lazım ama gerçekten midem bulanıyor üzüntüden yiyemiyorum

Canim boyle durumlarda diyet dusunulmuyor haklisin sikma kendini. Hocana destek olmak onun icin ugrasmak sana daha iyi gelecekse bunu yapmalisin. Sen her zaman toparlarsin durumu ..
Canim ayni sehirde olsaydik ben sana gonderirdim cok bakliyat haslamisim esimle beraber yiyoruz yoksa eksiyecek bakliyatlar :KK19:

canim ben hasladiktan sonra bir seferlik olarak posetlere koydum buzluga attim. Sende oyle yap eksimesin yazik..

kızlar bu nehirin çorbasının tarifini banada verebilirmisiniz çok merak ettim

sara cim nehir bize yag yakan bakliyat corbasinin tarifini verdi. 3 gundur onu deniyoruZ. Simdi yazarim

Iyi aksamlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo sabit kalanlar insallah haftaya daha iyi sonuclar alacaksiniz artida olan arkadaslar eminim sizlerde ilerleyen haftalar da dahada iyi olacaksiniz asla moral bozmak yok kilo aldim diye uzulmek yok veremiyorum gitmiyor takildi demek yok bu yol uzun bir yol bu yolda umitsizlige yer yok hepinizi cani gönülden tebrik ediyorum hepiniz benim icin birer savascisiniz ve kazanan sizler olacaksiniz :KK36::KK36:

Sagol canimcim. Sen de zafere ulasmis bir savascisin bizim gizumuzde :) [QUETE="sara_28, post: 38225346, member: 238516"]kızlar haftada iki gün spor salonunda aerobik diğer günlerde yürüyüş yapsam yeterli olurmu[/QUOTE]

canim en ideali haftanin 5 gunu egzersiz yapmaktir fazlasi hem gereksiz, hem devamlili olmaz hem de vucuduna toparlanmasi icin vakit tanimamis olursun. Haftanin 3 gunu de yuruyus eklersen harika bir sonuc alacagina eminim:)

Menumu yazayim derse ara vermisken
Sabah klasik kahvaltimi ettim
Oglen 1 bardak corba 2 dilim ekmek 1 tabakta bulgur pilavi yedim corbadan 2 saat sonra yedm cok acikmistim
Aksamda salata ve bulgur pilavi yedim ve az once bir dolu cikolota yedim:mad:

Tamam öncelikle sakin olman gerek:) ilk gunlere musade vardi ama artik olmaz dimi kuzucum:) bugun dunu unutup yeniden basliyorsun az olculu yiyorsun hersey yarin daha güzel olacak..

Back
X