1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

sabah :

bir haşlanmış yumurta
küçük bir dilim peynir
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay

arada bir mandalina

öğlen :

bir tabak mercimek çorbası
bir tabak yoğurtlu makarna yağsız üzerine pul biber döktüm

akşamada fırında balık ve bol salata yapacam yanına birde çorba ekleyebilirim

nasıl sizce

benim kendime kızdığım nokta su içemiyorum bugün bu saate kadar bir su bardağı içmişim çok ayıp kınıyorum kendimi birazdanda erikli tarçınlı çay içecem

sabah :

bir haşlanmış yumurta
küçük bir dilim peynir
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay

arada bir mandalina

öğlen :

nasıl sizce

benim kendime kızdığım nokta su içemiyorum bugün bu saate kadar bir su bardağı içmişim çok ayıp kınıyorum kendimi birazdanda erikli tarçınlı çay içecem
Menün güzel canım.
Ekmek olarak hangisini tercih ediyorsun ?
Makarna ve pilav konusunda tutumun nedir?Azaltarak mı keseceksin yoksa devam mı?
Akşam menünü de beğendim şimdiden afiyet olsun.

Su içmek diyetin olmazsa olmazlarından biliyorsun.Android telefon kullanıyorsan eğer su içmeyi hatırlatıcı programlar var.İndirip kullanabilirsen faydası oluyor.Mesela ben uyanır uyanmaz 1 bardak içerim.Ve her lavabodan çıktıktan sonra mutlaka su içerim.Susamasamda.Kaybettiğim suyu geri alayım mantığı yapıyorum ve böylece günde en az 2 litreyi buluyorum...
Lavabodan çıktıkça su içiyorsun,su içtikçe de lavaboya gidiyorsun ;)

sabah :

bir haşlanmış yumurta
küçük bir dilim peynir
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay

arada bir mandalina

öğlen :

nasıl sizce

Canim makarna ve corba cok olmus gibi geldi birinin yanina salata ve yogurt olsa yeterdi gibi hem makarnayi kasikla olcmeni tavsiye ederim maks.4kasik olmali
Bende çok unutuyorum canım.Ama bu yeşil çay işini de düzene sokmak lazım.Hatırlatalım gün içinde olmazsa,menülerin arasında falan yer verelim.
Sen bir ara mate çayı içiyordun.Naptın bıraktın mı?

Yok canim birakmadim duzenli olmasada devam ediyorum.simdi 3lu çay yaptım onu kekik, mate ve yesil çay demliyorum hatta simdi içiyorum:)
Hatirlatalim evet ya iyi olur birkac gündür gunde bazen bir kere hatırlıyorum oysa yeşil cayi 3 kez icmeyi düşünüyorum

Menün güzel canım.
Makarna ve pilav konusunda tutumun nedir?Azaltarak mı keseceksin yoksa devam mı?

Su içmek diyetin olmazsa olmazlarından biliyorsun.Android telefon kullanıyorsan eğer su içmeyi hatırlatıcı programlar var.İndirip kullanabilirsen faydası oluyor.Mesela ben uyanır uyanmaz 1 bardak içerim.Ve her lavabodan çıktıktan sonra mutlaka su içerim.Susamasamda.Kaybettiğim suyu geri alayım mantığı yapıyorum ve böylece günde en az 2 litreyi buluyorum...
Lavabodan çıktıkça su içiyorsun,su içtikçe de lavaboya gidiyorsun :KK66:
Evet gittikçe içiyoruz içtikçe gidiyoruz her gittiğimde de müşteri geliyo, kimse varrmıı, kimse yok muuu, bakarmısınıızz bi rahat edemiyorum :KK70:

sabah :

bir haşlanmış yumurta
küçük bir dilim peynir
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay

arada bir mandalina

öğlen :

nasıl sizce

bence güzel bir menü su çok önemli aslında yağ yakımı için su kullanıyormuşuz bir de göbek yağlarını sadece yoğurt eritiyormuş...

kızlaaaarrrr ölçüm sonuçlarımı yazayım size aslında daha 1 haftam vardı ama bildirim ayıyla denk gelsin istedim. malumunuz ben çok kg veremedim ama incelmeme inanamazsınız:D
göğüs: aynı
sırt: -6cm
bel: -4cm
karın: -4 sm
kalça: aynı
bacak: aynı
kol : -2 cm
full üstten vermişim anlayacağınız oysa sporda da ya yürüyüş ya bisiklete ağırlık veriyorum sırt en fazla 10dk çalışıyorum ama ihtiyacı varmış demek ki sırtımın :KK49:

kızlaaaarrrr ölçüm sonuçlarımı yazayım size aslında daha 1 haftam vardı ama bildirim ayıyla denk gelsin istedim. malumunuz ben çok kg veremedim ama incelmeme inanamazsınız:D
full üstten vermişim anlayacağınız oysa sporda da ya yürüyüş ya bisiklete ağırlık veriyorum sırt en fazla 10dk çalışıyorum ama ihtiyacı varmış demek ki sırtımın :KK49:
:KK9: Süperrr...Karın bölgen de de iyi incelme var.Çok sevindim... :KK19:

Sorma ya sirt omuz bolgemden bende cçok şikayetçiyim yapili duruyor. O kisim içinde ne spor yapmak gerek bilmiyorum;:(

Sorma ya sirt omuz bolgemden bende cçok şikayetçiyim yapili duruyor. O kisim içinde ne spor yapmak gerek bilmiyorum;:KK43:
Kızlar sırt bölgesini tam olarak nerden ve nasıl ölçüyorsunuz o_O

Menün güzel canım.

Lavabodan çıktıkça su içiyorsun,su içtikçe de lavaboya gidiyorsun :KK66:

sağol canım
ben bir aya yakındır pilav yemiyorum makarnayada yağ sos katmadan haşladırm üzerine yoğurt ve pul biber döktüm sadece mercimek çorbası ekmeksiz yetersiz gibi geldi salata yapacak vaktimde yoktu uğraşamadım erindim açıkçası ama makarnayıda yasaklar listeme ekledim hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketmeye çalışıyorum

su konusunda disipline ihtiyacım var sabahlar bir bardak içiyorum sonra unutuyorum

Canim makarna ve corba cok olmus gibi geldi birinin yanina salata ve yogurt olsa yeterdi gibi hem makarnayi kasikla olcmeni tavsiye ederim maks.4kasik olmali

Yok canim birakmadim duzenli olmasada devam ediyorum.simdi 3lu çay yaptım onu kekik, mate ve yesil çay demliyorum hatta simdi içiyorum:)
Hatirlatalim evet ya iyi olur birkac gündür gunde bazen bir kere hatırlıyorum oysa yeşil cayi 3 kez icmeyi düşünüyorum

ama yağsızdı canım daha dikkatli olmaya çalışcam

bence güzel bir menü su çok önemli aslında yağ yakımı için su kullanıyormuşuz bir de göbek yağlarını sadece yoğurt eritiyormuş...

ben sabahlar hariç diğer öğünlerde bi kase yoğurt hep yerim yoğurdumuda kendim evde yaparım bundan sonra sabahlarıda yemeyide düşünüyorum

Canım sade yeşil çay mı içiyorsun?
Ben naneli limonlu içiyorum fena değil.Ama en doğrusu demleme usulü sanırım
sade değil tatlım her türlüsünü içtim en güzeli doğadan Chai yeşilçay bi tek onu beğendim içinde tarçın zencefil karanfil kakule karabiber var. ama soğuktan mıdır nedir hep siyah çay arıyorum bu ara

:nazar::nazar::nazar: 41 kere maşallah canımm devamı gelsin inşallah

Sorma ya sirt omuz bolgemden bende cçok şikayetçiyim yapili duruyor. O kisim içinde ne spor yapmak gerek bilmiyorum;:KK43:
kelebek denen bir spor aleti var ben onu kullanıyorum. ama evde plates çemberi plates lastiğ 1kg ağırlıkları kullanabilirsin. hiç aletin yoksa ters mekik çekebilirsin yada kuru yüzme hareketi diyorlar yine yüz üstü yapılan onu yapabilirsin canım

Back
X