1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

sade değil tatlım her türlüsünü içtim en güzeli doğadan Chai yeşilçay bi tek onu beğendim içinde tarçın zencefil karanfil kakule karabiber var. ama soğuktan mıdır nedir hep siyah çay arıyorum bu ara

Canim ya su profil resmini değişsen daha iyi olmaz mı? Bilincaltina hep sismanim ve oyle kslicam sinyali gönderiyor. Hedef görüntünün resmini koysan daha iyi olur sanki. Tabi bu sadece benimr görüşum:110:

kelebek denen bir spor aleti var ben onu kullanıyorum. ama evde plates çemberi plates lastiğ 1kg ağırlıkları kullanabilirsin. hiç aletin yoksa ters mekik çekebilirsin yada kuru yüzme hareketi diyorlar yine yüz üstü yapılan onu yapabilirsin canım

Kelebegi hic duymadım daha önce. Bi arastirayim. Ters mekik iyi olur gerçekten sagol canim

kızlar benim insülin direncim var bide TSH biraz yüksek o yüzden ilaç kullanıyorum şekeri hayatımdan tamamen çıkardım ama ani kan şekeri düşmesi yaşıyorumki şimdide öyle oldu üç tane bisküvi yedim mecburen erikli tarçınlı çay içtim biraz kendime geldim normalde bisküvi kraker gibi şeyler yemiyorum

kızlar benim insülin direncim var bide TSH biraz yüksek o yüzden ilaç kullanıyorum şekeri hayatımdan tamamen çıkardım ama ani kan şekeri düşmesi yaşıyorumki şimdide öyle oldu üç tane bisküvi yedim mecburen erikli tarçınlı çay içtim biraz kendime geldim normalde bisküvi kraker gibi şeyler yemiyorum

Geçmiş olsun saracim. Pek bir bilgim yok ao yüzden soruyorum kuru meyveler bu ihtiyaci daha iyi karsilamaz mi acaba yada tarcinli caylar yada tarcinli sut gibi ??

Geçmiş olsun saracim. Pek bir bilgim yok ao yüzden soruyorum kuru meyveler bu ihtiyaci daha iyi karsilamaz mi acaba yada tarcinli caylar yada tarcinli sut gibi ??

sağol canım bu insülin direncini bende tesadüfen öğrendim üçüncü tüp bebek denemede negatif olunca neden olmayışını araştırıken ortaya çıktı bebeğin tutunmamasında bir etkenmiş ilaç alıyorum ama o ilaç daha çok düşürüyor sanırım cumartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek tarçınlı çaylar içiyorum iş yerindeydim kuru meyve yoktu mecur bisküvi aldırdım yedim fazladan kalori aldım biliyorum ama o anda yapacak bişeyim yoktu

sağol canım bu insülin direncini bende tesadüfen öğrendim üçüncü tüp bebek denemede negatif olunca neden olmayışını araştırıken ortaya çıktı bebeğin tutunmamasında bir etkenmiş ilaç alıyorum ama o ilaç daha çok düşürüyor sanırım cumartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek tarçınlı çaylar içiyorum iş yerindeydim kuru meyve yoktu mecur bisküvi aldırdım yedim fazladan kalori aldım biliyorum ama o anda yapacak bişeyim yoktu
Bendede vardı insülin direnci hamilelikten önce glukofen850 kullanmıştım.Baya faydasını görmüştüm ben.Kilo vermeyede yardımcı o ilaçlar.Şekeri dengelediği için acıkınca el ayak titremesi olmuyor çünkü.
Bi de hamilelikle ilgili yumurtalıklar üzerindeki insülinin etkisini ortadan kaldırıyormuş.İnsülin yumurtalara etki ettiğinden çatlama dolayısıyla gebelik zor oluyor

Bendede vardı insülin direnci hamilelikten önce glukofen850 kullanmıştım.Baya faydasını görmüştüm ben.Kilo vermeyede yardımcı o ilaçlar.Şekeri dengelediği için acıkınca el ayak titremesi olmuyor çünkü.
Bi de hamilelikle ilgili yumurtalıklar üzerindeki insülinin etkisini ortadan kaldırıyormuş.İnsülin yumurtalara etki ettiğinden çatlama dolayısıyla gebelik zor oluyor

bende aynı ilacı kullanıyorum ama bu ilacı içmeye başladıktan sonra daha çok düşmeye başladı sanki el ayak titremesi değilde halsizlik güçsüzlük oluyo ayaklarım yerden kesiliyor sanki baygınlık geliyor içime çok korkuyorum

sen e kadar kullandın bu ilacı canım tamamen geçtimi sendeki sorun

bende aynı ilacı kullanıyorum ama bu ilacı içmeye başladıktan sonra daha çok düşmeye başladı sanki el ayak titremesi değilde halsizlik güçsüzlük oluyo ayaklarım yerden kesiliyor sanki baygınlık geliyor içime çok korkuyorum

sen e kadar kullandın bu ilacı canım tamamen geçtimi sendeki sorun
Valla canım hatırlamıyorum şimdi.Hamile kalınca bırakmıştım.Şonra hiç baktırmadım insülin direncine.Düzenli ve dengeli beslenince glisemik intexi düşük gıdalar tüketince kendiliğinden geçiyor zaten.
İlaca yeni başladıysan o his olur.Sakın bırakma.İlk bi kaç gün bendede baş dönmesi mide bulantısı halsizlik çok yapmıştı.Hatırlıyorum.Doktora söyledim bikaç güne geçer dedi ve öyle de olmuştu...

Valla canım hatırlamıyorum şimdi.Hamile kalınca bırakmıştım.Şonra hiç baktırmadım insülin direncine.Düzenli ve dengeli beslenince glisemik intexi düşük gıdalar tüketince kendiliğinden geçiyor zaten.
İlaca yeni başladıysan o his olur.Sakın bırakma.İlk bi kaç gün bendede baş dönmesi mide bulantısı halsizlik çok yapmıştı.Hatırlıyorum.Doktora söyledim bikaç güne geçer dedi ve öyle de olmuştu...

benimde geçer inşallah canım kilolu olmadada insülin direnci önemliymiş o düştükçe daha rahat kilo veriliyomuş

Canlarim bu gunde orucluydum

Menümü yazayım

1 kase tarhana çorbası
4 kasik kuru fasulye
4 kasik bulgur pilavı
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Yarın yumurta

Ara yesil cay
1 elma

Ara 5 badem
1 kasik beyaz leblebi

Ara 1 mandalina
3 kasik yogurt

Kızlar çalışıyorum 5 dk ne yazmıssınız okuyayım dedim çorba ile ilgili yazılanları okuyunca hemen bilgi vereyim dedim.

Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz icin cok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Hocamin durumu aynı yaşı 74 olduğu için endiseleniyoruz bilmiyorum ne olacak umarim iyi olur :(

Çorbayı lütfen 1 hafta kesintisiz uygulayacaksaniz tek öğün uygulayın ve 1 hafta ara verin sonrasında. Sürekli uygulamak istiyorsanız haftada 3 gün ve tek öğün şeklinde yiyebilirsiniz. Bunlar bana diyetisyenimin önerileri aksini yapmanizi istemem zararlı olabilir.

Aksam yine yazarim görüşürüz:KK36:

İyi aksamlar hanimlar bugunde kacamaksiz gecti cok sukur tarti beni sevindiricek haftaya insallah cunku azmim yerine geldi ah o ispanakli borek beni hem yakti hemde aklimi basima getirdi esimle anlastik ben bi bes kilo verene kadar hamur isi yapmicam cunku dayanamiyorum bu arada ben menulerimi biraz daha protein agirlikli yapicam seviyorum et ve yumurta turlerini hem de zayiflamaya iyi geliyomus
Menum soyle
Sabah : limonlu su sonra bir tane tost
Ara: sade kahve
Ogle: uc taneden kiymali yumurta ve yogurt
Ara: yesil cay ve bir tane mandalina
Aksam: uc kasik et kavurma ve salata
Aksam da 40 dakika bisiklet

Slm kizlar benim liste yarına kaldı. Ben tartıldım bugün 89.5 idim 2.2 kg fazla çıktım yedim ama ödem de toplamış ım. Neyse ben bugünden başladım. Yürüyüş e de baslayacam
öptüm hepinizi aksama menümü yazarim
listenin merak ettim canım

sağol canım
ben bir aya yakındır pilav yemiyorum makarnayada yağ sos katmadan haşladırm üzerine yoğurt ve pul biber döktüm sadece mercimek çorbası ekmeksiz yetersiz gibi geldi salata yapacak vaktimde yoktu uğraşamadım erindim açıkçası ama makarnayıda yasaklar listeme ekledim hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketmeye çalışıyorum

su konusunda disipline ihtiyacım var sabahlar bir bardak içiyorum sonra unutuyorum

ama yağsızdı canım daha dikkatli olmaya çalışcam

ben sabahlar hariç diğer öğünlerde bi kase yoğurt hep yerim yoğurdumuda kendim evde yaparım bundan sonra sabahlarıda yemeyide düşünüyorum
canım daha önce hic diyet yaptın mi yapmadiysan super verirsin

bende kullaniyorun o ilacı

benimde geçer inşallah canım kilolu olmadada insülin direnci önemliymiş o düştükçe daha rahat kilo veriliyomuş
insulin direnci gizli sekermis aslında dikkat edilmezse açığa çıkıyor edersen tamamen iyileşiyor bende de var sanırım yıllardır al ver al ver yüzünden oldu

Ay canlarimmm ben geldim bu gun sohbete gittim arkadaş lar sen kilomu ver missin guzel olmusun dediler cok mutlu oldum ama benin 2 ay onceki halimi gormediler ben 107 yediyi gordum beynimden vurulmusa döndüm insallah gidecek bu pis kilolar
ay ne güzel insan ne güzel motive olur değilmi canım
Canim makarna ve corba cok olmus gibi geldi birinin yanina salata ve yogurt olsa yeterdi gibi hem makarnayi kasikla olcmeni tavsiye ederim maks.4kasik olmali

Yok canim birakmadim duzenli olmasada devam ediyorum.simdi 3lu çay yaptım onu kekik, mate ve yesil çay demliyorum hatta simdi içiyorum:)
Hatirlatalim evet ya iyi olur birkac gündür gunde bazen bir kere hatırlıyorum oysa yeşil cayi 3 kez icmeyi düşünüyorum
evet bencede hatırlatalım ben sabahları iciyotum ama arada da icsem iyi olur

Back
X