1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bol su içtim üstüne de...
Kızlar su içiliyor mu bugün,durumlar nasıllll ??? :KK53:
Nerelerdesiniz yahu,yalnız kaldım :KK17:
burdayım canım temizlikle uğraşıyorum bende her lavabo sonrası su içenlerdenim şimdide mola verdim yeşil çayımı içiyorum10 gündür kilom aynı canım sıkılıyo bu durumaa

Bol su içtim üstüne de...
Kızlar su içiliyor mu bugün,durumlar nasıllll ??? :KK53:
Nerelerdesiniz yahu,yalnız kaldım :KK17:

Şimdi 2lt su bitti akşama kadar kac olur bilmem:) 3 yapmamaya dikkat edicem fazlası da iyi değil. . Yesil cay bende demleyeyim iyi olur fatmacimla beraber icelim tomurcuk katil bize;)
Kurabiye yaptim nefis görünüyor bol cevizli serpme şekerli yesem mi yemesem mi bir tanesinin kalorisi kac acaba?

burdayım canım temizlikle uğraşıyorum bende her lavabo sonrası su içenlerdenim şimdide mola verdim yeşil çayımı içiyorum10 gündür kilom aynı canım sıkılıyo bu durumaa
Sorma destina bende ne zamandır yerimde sayıyordum.Şükür ki bugün iyi bir rakam gördüm tartıda.İnşallah haftaya 90lardan kurtuluyorum.

Şimdi 2lt su bitti akşama kadar kac olur bilmem:) 3 yapmamaya dikkat edicem fazlası da iyi değil. . Yesil cay bende demleyeyim iyi olur fatmacimla beraber icelim tomurcuk katil bize:KK66:
Kurabiye yaptim nefis görünüyor bol cevizli serpme şekerli yesem mi yemesem mi bir tanesinin kalorisi kac acaba?
ayyy canım kokusu burnuma geldi sanki.çok severim cevizli kurabiyeyi hemde bol cevizli yapmışsın :KK17:.ellerine sağlık. :KK68:
Güzel su içmişsin maşallah.Bende 2,5 litreyi geçmemeye çalışıyorum.
Ben günde 1 büyük kupa içiyorum canım yeşil çay.Form çorbamı da içtim üstüne gitmez şimdi.Size afiyet olsun...
Birazdan ıhlamur söylerim bende :KK66:

Bu arada nehir gerçekten işine aşık olduğun yaptığın fedakarlık tan belli zaten. Yani çocuklu olupta evini de idare edenler iyiler vallahi ben 2 çocukla evi zor topluyorum.
Ve iyiki de evdeyim diyorum. Çalışsam zaten ev işleri için biri lazım ya hoş calişmasan da lazim:-)

Yok tatlım evi idare edemiyorum zaten :-) Başlarda eşimle beraber yapmaya kalkışıyorduk ama yok yetişemiyoruz ikimiz de yoğun çalışıyoruz. Yardımcım var yemek hariç bütün işleri yapıyor sağolsun.

Şimdi 2lt su bitti akşama kadar kac olur bilmem:) 3 yapmamaya dikkat edicem fazlası da iyi değil. . Yesil cay bende demleyeyim iyi olur fatmacimla beraber icelim tomurcuk katil bize:KK66:

Yetiştim Milaad yeme :KK70:

Yemim mi :KK43:( tamam yemicem bir paket margarin girdi zaten icine:63: kurabiye kötü bir sey zaten hiiiiccccde güzel görünmüyor:)

İki gün üstüste hamurişi olmasın diye dedim canım.
Margarin kullanma derim bu arada çocukların da yiyecek dimi bunu :( Sırf trans yağ çok tehlikeli.

Sorma destina bende ne zamandır yerimde sayıyordum.Şükür ki bugün iyi bir rakam gördüm tartıda.İnşallah haftaya 90lardan kurtuluyorum.

ayyy canım kokusu burnuma geldi sanki.çok severim cevizli kurabiyeyi hemde bol cevizli yapmışsın :KK17:.ellerine sağlık. :KK68:
Güzel su içmişsin maşallah.Bende 2,5 litreyi geçmemeye çalışıyorum.
Ben günde 1 büyük kupa içiyorum canım yeşil çay.Form çorbamı da içtim üstüne gitmez şimdi.Size afiyet olsun...

Sen yine iyisin sadece kokusy geliyor ben görüyorum bide dur kayinvaliden caya çağırıyor oraya cok gotureyim birda aksam cocuklar yer bana kalmaz zaten:)
Tomurcugum bende bu hafta 90lardan kurtuluyorum kutlama yapariz güzelim ne güzel denklesti:KK36:

İki gün üstüste hamurişi olmasın diye dedim canım.
Margarin kullanma derim bu arada çocukların da yiyecek dimi bunu :KK43: Sırf trans yağ çok tehlikeli.

Tamam canimcim yemem tereyağı ile yapsam daha iyi biliyorum ama hazirda margarin vardi. Dikkat ederim bundan sonra canim cok tsk ederim:)
Iyi yetistin bir tane gidiyordu valla mideye:KK15:

Sen yine iyisin sadece kokusy geliyor ben görüyorum bide dur kayinvaliden caya çağırıyor oraya cok gotureyim birda aksam cocuklar yer bana kalmaz zaten:)
Tomurcugum bende bu hafta 90lardan kurtuluyorum kutlama yapariz güzelim ne güzel denklesti:KK36:
Benim de bu ara acayip elmalı kurabiye canım istiyor.Bol ceviz ve tarçınlı,üzeri bol pudra şekerli.Ama yapmıyorum çünkü yaparsam yiyeceğim 1 tane.Ona da 1 paket margarin gidiyor.Çok kalorili. :KK43:

Aynen canım,şu 8li rakamlara inmenin zamanı geldi de geçiyor bile.İyi bir ivme yakalayacağımızı tahmin ediyorum bundan sonra takır takır gidicek kilolar her hafta inşallah

Yesil cayi icip okula gittim oglum bu biraz degisik davraniyo rehber ogretmenle goruseyim dedim maalesef erge lik bbaslangiciymis sabir sabir sabir dedi eve gelirken yesilcay oyle bi slklstirdiki altima kacirdim :KK70:

Güzel su içmişsin maşallah.Bende 2,5 litreyi geçmemeye çalışıyinsallah bende saliya eksi gorurum orum
günde 1 büyük kupa içiyorum canım yeşil çay.Form çorbamı da içtim üstüne gitmez şimdi.Size afiyet olsun...
insallah bende saliya eksi bi rakam gorurum bu gidisle yilbasindan once ikili rakamlari goremem

Yesil cayi icip okula gittim oglum bu biraz degisik davraniyo rehber ogretmenle goruseyim dedim maalesef erge lik bbaslangiciymis sabir sabir sabir dedi eve gelirken yesilcay oyle bi slklstirdiki altima kacirdim :KK70:
insallah bende saliya eksi bi rakam gorurum bu gidisle yilbasindan once ikili rakamlari goremem

Bence sudandir su icmenin oyle bir dezavantaji var malesef yarim saatte bir wc ihtiyaci doğuruyor. fatmacim Oğlun kac yasinda bu arada? Benim oglumda da belirtiler var mesela sık sık banyo yapsada teri acaip kokuyor sanırım ergenlige girmek uzere gorumcem psikoloji okuyor ida öyle yorumladi ama erken dgl mi yaaa :KK46:daha dün bebekti:KK43:

Bence sudandir su icmenin oyle bir dezavantaji var malesef yarim saatte bir wc ihtiyaci doğuruyor. fatmacim Oğlun kac yasinda bu arada? Benim oglumda da belirtiler var mesela sık sık banyo yapsada teri acaip kokuyor sanırım ergenlige girmek uzere gorumcem psikoloji okuyor ida öyle yorumladi ama erken dgl mi yaaa :KK46:daha dün bebekti:KK43:
Maalesef 10 yasinda :(ergenlik 8 yasa inmis oyle dedi ogretmen

Sabah: maydanoz kürü
Kahvaltı
1yumurta
1kk peynir
5 zeytin
51 gr ekmek
2fincan ıhlamur

Ara
1 c.b sut
2 mandalina

Öğle
1 tabak eristeli yeşil mercimek çorbası
Yogurt
Salata (yagsiz, tuzsuz)
3 kuru sebze dolması

Ara
2grissini
3kasik pul biberli yoğurt

Akşam
1 kase form corba

Ara
Ayran

Kahvalti
2 yumurtali menemen
3 zeytin
1 etimek

ara
yasil cay

oglen
form corba

aksam
3 yemek kasigi kiymali bezelye
karisik salata
bol yogurt

aksam yapacagim ara ile ilgili bir fikrim yoksimdilik duruma bakacagim

Tomurcugum aksam yemegini cok az yemissin. o_O

Iyi akşamlar kızlar. Dr gittim vee 1 hafta beni bana bıraktı. Ve akşam menüm
1 tabak yağsız tuzsuz salata
2 dilim tam bugday ekmeği
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ciger sote
1 tatli kasigi helva

yarın tam başlıyorum kızlar bugun de bana göre iyiydi ama ciger biraz fazla oldu bence.

Iyi akşamlar kızlar. Dr gittim vee 1 hafta beni bana bıraktı. Ve akşam menüm
1 tabak yağsız tuzsuz salata
2 dilim tam bugday ekmeği
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ciger sote
1 tatli kasigi helva

yarın tam başlıyorum kızlar bugun de bana göre iyiydi ama ciger biraz fazla oldu bence.

Bence yinede iyi.
Diyetisyenin kendi kendine birakmasinin sebebi ne anlayamadım. Yazacak misin yediklerini görmek mi istiyor normal halini?

Back
X