1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kızlarrrrr gune gidisimdi gitmeyecektim bazı nedenlerden dolayı ama cok darilmislar arayip kac defa soylediler . Simdi ani bir kararla gitmem gerekti . Sozde telafi edecektim ama nasıl olacak bilmiyorum yemiyorum dersem iyice yanlış anlaşılacağım az da olsa yemem gerekli :KK43:((
Miladcim sakin kasma kendi istediklerinden ye bicakla yariya bol oyle ye sorarlarsa ay sormayin kahvaltiyi cok kacirmisim acayip tokum ziyan olmasin diye boyle yapiyorum de gec sakin diyette oldugunu soyleme cunku insani yolundan cevirmeye calisiyorlar ay ne olcak zaten zayiflamissin iki pogaca borek kilomu yapar diyecekler asil yiyeceklerden cok bu soylemler senin diyetini bozar unutma kime gidersen git sen bir onceki ogun cokkkk yedin ve cok toksun .benden sana nacizane bir tavsiye canim benim:KK5:

Miladcim sakin kasma kendi istediklerinden ye bicakla yariya bol oyle ye sorarlarsa ay sormayin kahvaltiyi cok kacirmisim acayip tokum ziyan olmasin diye boyle yapiyorum de gec sakin diyette oldugunu soyleme cunku insani yolundan cevirmeye calisiyorlar ay ne olcak zaten zayiflamissin iki pogaca borek kilomu yapar diyecekler asil yiyeceklerden cok bu soylemler senin diyetini bozar unutma kime gidersen git sen bir onceki ogun cokkkk yedin ve cok toksun .benden sana nacizane bir tavsiye canim benim:KK5:
İyi fikir :KK58:

Cok guzel olmus canım ellerine sağlık...
ailece nice huzurlu ve sağlıklı yıllara insallah

Çookkk güzel olmuşş yaaa.
tşk edeim kızlar yakın olsak zayıflayınca hep beraber yerdik:KK45:
Çiğ köfteyi cok severim wetucum senin menulerinde hep görüyorum ama odem yapmiyor mu ? :)
canım ben aslında çiğ köfte hiç yemezdim acı normalde sevmem ama eşim bu aralar alıyorduy iyorum ağzım yanıyor üzerine su içiyorum ama yine yiyesim geliyor çok enteresan:KK45:şimdiye kadar bir veye en fazla iki yemiştim dün 5 tane edim ama hepsini bir kerede yemedim ara ara yedim ödemde yapmıyor sanırsam sabah düne göre az çıktım tartıda...
Eline sağlık, ne kadar güzel olmuş.
Hiç beceremem böyle şeyler yapabilenlere hayranım :KK68:
tşk ederim canım ben pasta börek tatlı vs. yapmayı çok severim yapıp yediğim içinde kilo aldım zaten evde tatlı hiç eksik olmazdı...diyete başlayınca çok yapmıyorum tabi özel zamanlarda sadece...

Gecmis olsun canim

Bende tuz atmiyorum dedigin gibi tuzu baya azalttim bu diyette

Ahucum aslan gibi biri desene:KK66: aslinda niye sasiriyorsam :) benim de esim o civarda tahmin ediyorum cunku asla tartiya cikmaz yanımda:) ama sunu kabul et canim kendi iradesiyle zayiflamayi kabul etmeyen kisi başkasının iknasiyla kilo veremiyor..misal benim esim 15 gun falan bana uydu nasil mutlu oldum ama simdi fazlasıyla geri aldi naparsam yapayım cok yiyor:KK43:
obezlik illa bi yerden yapışacak yakamıza yanii..

Milaaaad Allah kolaylik versin yeme demicem yeniyo cunku :KK43:

Karatay muslisi yada asuresi
Aksamdan bir sb sute 2 incir yada erik yada kayisi 1 yk kuru uzum 1/2 cb ceviz 1 yk hindistan cevizi ,1 tutam tarcin ve corek otu eklenip sabah kahvaltida yenir mikemmel oliy :KK45:
sonra onlar sütün içinde mayalanıp gaz yapmaz mıki

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.

* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.

* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...

Hasta olmamak için vücüdumuzu susuz bırakmamalıyız.

Milaaaad Allah kolaylik versin yeme demicem yeniyo cunku :KK43:

Karatay muslisi yada asuresi
Aksamdan bir sb sute 2 incir yada erik yada kayisi 1 yk kuru uzum 1/2 cb ceviz 1 yk hindistan cevizi ,1 tutam tarcin ve corek otu eklenip sabah kahvaltida yenir mikemmel oliy :KK45:

Oyle ya herkes yerken dikkat çekmek istemiyor insan
ah ahhh benim eşimde o kadar çok yiyor ki anlatamam mesela 1 tepsi şekerpare yemişliği var hem de yemeğin üstüne ama gelin görün ki 180 boyunda ve 91kg yani birazcık fazlalığı var onun da hepsi göbekte. hele bir erkek kardeşim var günde 5 öğün, 3 ekmeği rahat yer cipsler çerezle onları saymıyorum bile 1,79 a 70kg.. çok şanslı onun yediği kadar ben yesem 200kg rahat olurum erkekleri çok kıskanıyorum.:mad:

Walla sansli demekki seninkiler benim esim malesef cok kilolu. Yemegi savasarak yer arkasindan atli geliyormus gibi hizli hizli bide.. ben cay doldurana kadar iki dilim boregi indirir bile ona baka baka bende oyle oldum.. psikolojik olarak cok ve hizli yemem gerektigini dusunurum hep. 19 yasinda evlendim. 10 yildir yanyanayiz kari koca zamanla birbirine benzermis ya :KK48: Bizimkide o.. zaten kilo alma dese kiloYa karsi takintili olsa hayatta almazdim

Gunlere gelince bazen iyi hos geliyorda bazen de gereksiz ve zaman kaybi canim yaaa

Canim benim agzimda yara cikti koye gitigimiz gun birraz takintim var temizliginden emin olmadığım yerde mecburen birsey yersem de hemen biryerimde birsey cikar illa:)
Agzimdaki yarayi bahane ettim de yemedim ama bende bu yontemi ogrendim ya tokumdur cocuklarla yiyip gelmisimdir yada midemi usutmusumdur. Birde gerçekten canim istemeyerek yiyorum artik pasta görünce gözüm dönmüyor artik :KK51:

Bugun bana cok zayiflamissin dediler:KK76: hatta biri diyet mi yapıyorsun nasıl gidiyor dedi spor yapıyorum azıcık dikkat edince de kendiliginden gidiyor dedim:KK53:

Menu geliyor ;)
Sabah maydanozlu kür 13.gun
Kahvaltı
Ton balikli yumurta
57gr ekmek
5zeytin

Ara
Yok

Ogle
8 tane.kucuk sarılmış lahana sarmasi
3 kasik yogurt

Ikindi
1 dilime esit kostebek pasta
1ince dilim haşhaşlı revani (küçüktü)
3 tane mercimek köftesi

Aksam
Yesem mi yemesem mi bilmiyorum
Iki küçük ara mi yapsam? ???

kızlaaaar kızlar herkese selamlar :KK28: ben yeni geldim. ben de sizin gibi kilomdan dertli bir hatunum :KK22: bir zamanlar dukan ile 15 kilo vermiştim 2 2.5 ayda fakat sonra bıraktım veeee sonuç tam bir facia oldu 18 kilo aldım :mad: çevremdeki bazı insan müsvetteleri dalga geçiyor benimle :KK42: bu beni tabi ki çok üzüyor ama beni asıl üzen şey kendimi arkadaşlarımın yanına yakıştıramamam giydiklerimi kendime yakıştıramamam beğendiğim şeylerin bedenlerini bulamamam vs... Şimdi lahana diyeti yapmayı düşünyorum önerenler oldu aranızda hiç deneyen var mı hanımlar? :oops:

Menu geliyor :KK66:
Sabah maydanozlu kür 13.gun
Kahvaltı
Ton balikli yumurta
57gr ekmek
5zeytin

Ara
Yok

Ogle
8 tane.kucuk sarılmış lahana sarmasi
3 kasik yogurt

Ikindi
1 dilime esit kostebek pasta
1ince dilim haşhaşlı revani (küçüktü)
3 tane mercimek köftesi

Aksam
Yesem mi yemesem mi bilmiyorum
Iki küçük ara mi yapsam? ???

Yoğurt ye istersen tatlım :)

ah ahhh benim eşimde o kadar çok yiyor ki anlatamam mesela 1 tepsi şekerpare yemişliği var hem de yemeğin üstüne ama gelin görün ki 180 boyunda ve 91kg yani birazcık fazlalığı var onun da hepsi göbekte. hele bir erkek kardeşim var günde 5 öğün, 3 ekmeği rahat yer cipsler çerezle onları saymıyorum bile 1,79 a 70kg.. çok şanslı onun yediği kadar ben yesem 200kg rahat olurum erkekleri çok kıskanıyorum.:mad:

Aynı benim eşim
Tanıştığımızdan beri aynı kiloda ama ben 65' i de 105' i de gördüm :mad:

Selam kızlar, menümü yazayım
Gündüz araları yapamadım hiç fırsat olmadı, önemli hocalar ağırlayacağız yurtdışından seminer vermeye geliyorlar, onun koşuşturması var

Sabah:
Tam buğday ekmeği ile yapılmış light peynirli tost
1 kupa limonlu yeşil çay
1 adet yeşil elma

Öğle:
Peynirli Salata
1 pakete yakın altınbaşak bisküvi (doymadım bugün)

Akşam:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 adet çilekli activia
1 kupa limonlu yeşil çay+1 parça ceviziçi

Ara:
Sade Türk Kahvesi+3-4 adet yaban mersini kurusu

kızlaaaar kızlar herkese selamlar :KK28: ben yeni geldim. ben de sizin gibi kilomdan dertli bir hatunum :KK22: bir zamanlar dukan ile 15 kilo vermiştim 2 2.5 ayda fakat sonra bıraktım veeee sonuç tam bir facia oldu 18 kilo aldım :mad: çevremdeki bazı insan müsvetteleri dalga geçiyor benimle :KK42: bu beni tabi ki çok üzüyor ama beni asıl üzen şey kendimi arkadaşlarımın yanına yakıştıramamam giydiklerimi kendime yakıştıramamam beğendiğim şeylerin bedenlerini bulamamam vs... Şimdi lahana diyeti yapmayı düşünyorum önerenler oldu aranızda hiç deneyen var mı hanımlar? :oops:

Sağlıklı beslenerek kilo vermedigin sürece kilo almaya mahkum olursun bence deneme ama sen bilirsin tabi
Bu topikte ki herkes sağlıklı besleniyor

Salam 2015 fistiklari
Menümü yazayim
Sabah 1 büyük bardakla ılık su yarim limon sıktım

Kahvalti
1 domates
Maydanoz
1 kasik Peynir
1 kase yogurt
Yesil cay

Ara 4 kasik yogurt
1 yesil elma

Öğle
4 kasik zeytin yagli pırasa
1 dilim tam buğday ekmeyi
1 kase yogurt

Ara 6 tane beyaz leblebi
5 tane badem
1 fincan salep

Aksam 1 kase form çorba

slm kızlar menümü yazayım bu aralar çok işim var cumartesi kızımın doğum gününe hazırlıklar devam ediyor ..
sabah
1 haşlama yumurta
34gr peynir
63gr ekmek
2 zeytin
bir küçük domates
öğle bir dilim pasta(üzerindeki şeker kaplamasını yemedim)
arada 1 bardak süt ve bir küçük kurabiye
akşam yemeği yemedim ama menü belli dünden kalan yemekler var
tarhana çorbası
petlıcan yemeği ve plav az az yerim bunlardan...

Afiyet olsun.Çok lezeettli olsa gerek.İlla sabah mı yenecek peki o_O
Evet canim gun icinde eritmek icin sabah yenilecek kilo verme doneminde haftada bir felan yemek gerekiyo

sonra onlar sütün içinde mayalanıp gaz yapmaz mıki
Bende yapti valla ama cok uzun surmedi 1 saat sonra felan vc ye ciktim

kızlaaaar kızlar herkese selamlar :KK28: ben yeni geldim. ben de sizin gibi kilomdan dertli bir hatunum :KK22: bir zamanlar dukan ile 15 kilo vermiştim 2 2.5 ayda fakat sonra bıraktım veeee sonuç tam bir facia oldu 18 kilo aldım :mad: çevremdeki bazı insan müsvetteleri dalga geçiyor benimle :KK42: bu beni tabi ki çok üzüyor ama beni asıl üzen şey kendimi arkadaşlarımın yanına yakıştıramamam giydiklerimi kendime yakıştıramamam beğendiğim şeylerin bedenlerini bulamamam vs... Şimdi lahana diyeti yapmayı modüşünyorum önerenler oldu aranızda hiç deneyen var mı hanımlar? :oops:
canim omur boyu yapamayacagin bi diyeti deneme derim gel saglikli beslenelim az gitsin 1 yilda gitsin

Oyle ya herkes yerken dikkat çekmek istemiyor insan

Walla sansli demekki seninkiler benim esim malesef cok kilolu. Yemegi savasarak yer arkasindan atli geliyormus gibi hizli hizli bide.. ben cay doldurana kadar iki dilim boregi indirir bile ona baka baka bende oyle oldum.. psikolojik olarak cok ve hizli yemem gerektigini dusunurum hep. 19 yasinda evlendim. 10 yildir yanyanayiz kari koca zamanla birbirine benzermis ya :KK48: Bizimkide o.. zaten kilo alma dese kiloYa karsi takintili olsa hayatta almazdim

Gunlere gelince bazen iyi hos geliyorda bazen de gereksiz ve zaman kaybi canim yaaa

Canim benim agzimda yara cikti koye gitigimiz gun birraz takintim var temizliginden emin olmadığım yerde mecburen birsey yersem de hemen biryerimde birsey cikar illa:)
Agzimdaki yarayi bahane ettim de yemedim ama bende bu yontemi ogrendim ya tokumdur cocuklarla yiyip gelmisimdir yada midemi usutmusumdur. Birde gerçekten canim istemeyerek yiyorum artik pasta görünce gözüm dönmüyor artik :KK51:

Bugun bana cok zayiflamissin dediler:KK76: hatta biri diyet mi yapıyorsun nasıl gidiyor dedi spor yapıyorum azıcık dikkat edince de kendiliginden gidiyor dedim:KK53:
:KK70:Supersin canim sakin soyleme diyette oldugunu aynen devam bende soylemiyorum yaa cokmu vermisim aaa aslinda cokta vermedim ama falan diyip gecistiriyorum:KK71:He he he:rolleyes:

:KK70:Supersin canim sakin soyleme diyette oldugunu aynen devam bende soylemiyorum yaa cokmu vermisim aaa aslinda cokta vermedim ama falan diyip gecistiriyorum:KK71:He he he:rolleyes:

canim benim spora gittigimi duymayan kalmadi ben sizin gibi
düsünmüyorum daha cok sorumlu
hissediyorum bir dahaki görüşmeye
daha cok vereyim diye.gerci
veremiyorum o ayri ama cok sikilastim zayifladigimi söylüyorlar
buda beni cok mutlu ediyor fazla
israrda etmoyorlar ye diye ama ben
dayanamayabiliyorum malesef

Bugünkü menum
Sabah maydonoz kür ü
Kahvalti kasarli tost çay
Öğlen zeytinyagli pirasa bir dilim ekmek 3kasik yoğurt