1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Hayirli geceler
Menum soyle,bugun ara ogunlerim eksik daha dogrusu firsat olmadi yapmaya.

sabah
yarim kase mercimek corbasi
5 zeytin
2 tuzsuz etimek

oglen
form corba

aksam
4 yemek kasigi kiymali karnabahar yemegi
1 adet tavuk incik
3 yemek kasigi yogurt

ara
1 adet sultani uzumlu biskuvi
misirli pirinc patlagi

Sabah
Maydanoz kuru 14.gun

Kahvaltı
47gr ekmek
4 zeytin
1 yumurta
1k.k peynir
S.biber

Ara
1 k.fincan sütlü turk kahvesi

Öğle
1 kabakla yapılmış z. Yagli kabak
1 tabak salata
1 kucuk parca et

Ara
1 elma

Aksam
Form çorba ( sadece bunu icecektim guya)
bir tabak firinda hamsi :KK43: :KK43:saymadim 20 tane vardı heralde
4kasik.makarna
Canim menun hic de fena degil.
makarna kafami karistirdi sadece.form corba yeteri kadar tok tutuyor zaten.hamsi de yemissin makarna yemezdin sen bu durumda ama nasil olduysa oldu bi kere galiba.

Bazen gunluge de yazmasam bıraksam biraz kendi haline deyip duruyorum.
neden böyle iradesi oldum ki. Neyse yarın yeni bir gün yeni bir umut. Neyse ben zaten böyle yap Boz şeklinde2 ay da 5 kg vermisim az da ddeğil bence bir regli olsam ah ah olana kadar 6 ay daha geçer bence 6 ay da 15 kilo yapar bu gidişatla bence hiç yoktan iyi gibi.

yani kızlar ben hep birseyler kaçırıyorum. Hiç kaçırmadan geçen gün sayısı azdır. O yüzden diyetisyen ile devam etmek istedim. Inşallah yarın yeni umutla yola çıkarım.

İyi aksamlar hanimlar bugun kucuk bir kacamak yaptim kiz kardesimle alis veris yaparken cok israr etti oturduk birer dondurma yedik ama kucuklerdi bu da benim bu haftaki ödulum olsun
Bugunku menum
Sabah: ilik limonlu su ve bir kase nesfit
Ara: sade kahve uc tane ceviz ici
Ogle: bir parca haslanmis et ve salata
Ara: dondurma
Aksam: uc tane kofte ve yogurt
Bu aksam spor yapar miyim bilmiyorum cunku baya yurudum bugun ve biraz yorgunum bakicam artik
Bence diyet adina super bir gun gecirmissin.
Dondurma zaten sutlu tatlilar sinifinda odul olarak veriliyor.iyi yapmissin bence yemekle.
yuruyus de olmus alisveris bahanesiyle.
hic canini sıkma.gonlun rahat olsun.menun gaaayet guzel ;)

Miladim senin menunu gormeden yazmistim form corbayi baska bir yemekle tuketmiyoruz.

Evet canim ben mantigini anlamistim zaten disardan ac gelince bile sadece corbayi icmeye karar vermiştim ama planladigim gibi gitmedi malesef

Aynen canım yaaa akşama kadar benimde hep iyi gidiyor akşam her şey alt üst oluyor beni eşim cok ayartiyor çoook :mad:

Evet malesef esler köstek oluyor. Hoslarina mi gidiyor anlamadimki :(
BBiz beraber yaparken iyiydik de eşim oyunbozanlik yapinca benim de isimi bozuyor

Dun karbonhidrat i fazla kacirinca bu gun protein ve sebze ağırlıklı beslenip dengeleyim dedim ama olmadı maalesef :KK43:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Marul
Ara
Kahve
Öğle
1 dilim fırında makarna
1 bardak ayran
Ara
1 avuç fındık badem kaju
Akşam
1 çiğköfte dürüm
1 bardak ayran
Burdan sonra film koptu
1 kase spangle
4 kurabiye
Akşam yazdıklarımın hepsini eşim almış gelmiş :KK14:
Umarım yarın planladigim gibi gider :KK51:

bende guya dunu telafi edecektim bu telafi psikolojisi ters tepiyor galiba:)

Hayirli geceler

sabah
5 zeytin
2 tuzsuz etimek

oglen
form corba

aksam
1 adet tavuk incik
3 yemek kasigi yogurt

ara
misirli pirinc patlagi

Menun harika canim:)
Canim menun hic de fena degil.
makarna kafami karistirdi sadece.form corba yeteri kadar tok tutuyor zaten.hamsi de yemissin makarna yemezdin sen bu durumda ama nasil olduysa oldu bi kere galiba.

Normalde doyuyorum ama ben hamurusi yedigim yada karbonhidrat agirlikli beslendigimin ertesi gunu zorlanıyorum.. bende iki gun ust üste biule beslenince dun toparlayayim dedim ama aksam film koptu canim ya sadece corba icecektim sonra hamsi geldi kv den cocuklar yemedi baktim çöpe gidecek bende baligi özlemişim hadi yiyeyim dedim sonra makarnanin kokusu geldi miss gibi 4 kaşıkla zor tuttum kendimi:(
Dediğin gibi oluverdi biranda

Bizdede durumlar ayni illa bi kacamak oluyor hwrgun kendime bugün kaçamak yapmayacağım diye söz veriyorum ama illaki bozuyorum bakalım bugünde soz verdim
Bugün uyuyakalmisiz kızım okula gitmedi kalktigimizda saat 8:30 idi çok iyi geldi uyumak
Maydanoz kurumu yaptım
9 da da kahvaltimi yaptim
2 yumurta
20 yeşil zeytin zeytinyağlı
1 KK peynir
Domates maydanoz
1 çay bardağı ceviz yeşil çay

Bence diyet adina super bir gun gecirmissin.
Dondurma zaten sutlu tatlilar sinifinda odul olarak veriliyor.iyi yapmissin bence yemekle.
yuruyus de olmus alisveris bahanesiyle.
hic canini sıkma.gonlun rahat olsun.menun gaaayet guzel :KK66:

Cok tesekkur ederim canim yorumun icin cok iyi geldi bana zaten sabah kalktigimda yine eksideydim demek ki fazla etkilememis sadece bogazima iyi gelmedi hafiften bi agri var tabi bu soguklarda dondurma yersem boyle olur

Anladim diyetisyenin siradan diyetisyenler gibi degil belli sana uygun hazirliyor herseyi , koruma programida super olur senin icin :KK73:
Buda benim bugunku menum
Sabah 2 yumurta 1 dilim kizarmis ekmek 1 bardak yesil cay
Arada 1 kase cacik
Oglen 1 tas kavrulmus et yanina bol limonlu salata birde 2 kasik mercimekli degisik bir yemek ne oldugunu bilmiyorum
Arada 1 bardak cay kucuk bir ev yapimi pogaca 170 kalorydi
Aksam haslanmi brokoli ve yogurt 1 dilimde ekmek
Azoncede 4 badem yedim
canım çok iyi bir gün geçirmişsin bu hafta senden iyi haberler gelecek bence:KK49:
menülerimi yazıp uyuyacam zira çok yorgunum

sabah :

bir fincan şekersiz yağsız süt
iki dilim ekmek
7 tane siyah zeytin
2 çay kaşığı vişne reçeli

öğle :

bir tabak 5 adet misket köfteli patlıcan yemeği ( misket köfteler yağda kızartılmadı )
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
bir kase yoğurt
bir kase çorba

akşam :

bir tabak 3 adet misket köfteli patlıcan yemeği 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
bir kase yoğurt
2 dal yeşil soğan (yeşil soğanı çok seviyorum)

bir saat aerobik yaptım
bu günkü menün çok güzel saracım sen de ben gibi dengesiz gidiyordun ama bu gün kü menün gayet güzel olmuş
Ben sapittim güya yarın diyetisyene gidecem öf of hemde ne offf
ama pişman değilim ya zevkle yedim hemde neler neler
neyse zaten bu hafta beni serbest bırakmıştı. Yarın listemi alacammm
sen her böyle kaçamak yazdığın ama o emziriyooor:KK19: diyorum ama sen emziriyorsuuuun bebişe süt olsun canım:KK37:
Hayirli geceler

sabah
5 zeytin
2 tuzsuz etimek

oglen
form corba

aksam
1 adet tavuk incik
3 yemek kasigi yogurt

ara
misirli pirinc patlagi
seni artık kıskanmaya başladım ama tomurcuk:mad: bu hafta bence çok iyisin iyi de kilo vereceksin:Dbir tek ben veremeyeceğim ama yaaa:KK51:
Sabah
Maydanoz kuru 14.gun

Kahvaltı
47gr ekmek
4 zeytin
1 yumurta
1k.k peynir
S.biber

Ara
1 k.fincan sütlü turk kahvesi

Öğle
1 kabakla yapılmış z. Yagli kabak
1 tabak salata
1 kucuk parca et

Ara
1 elma

Aksam
Form çorba ( sadece bunu icecektim guya)
bir tabak firinda hamsi :KK43: :KK43:saymadim 20 tane vardı heralde
4kasik.makarna
biz bu eşleri napalım:KK11:
Selam kızlar,
Menumu yazip kuafore kaciyorum :)) Ogle az kalsin kacamak yapiyordum. Bir hocayi cok guzel ev yemekleri yapan bir restauranta goturdum, icli koftelere icim gitti. Tabagima da koymuslar ama arkadaslarima dagittim :)) Yogunluktan ogle-aksam arasi ara da yapamadim, aksam yemegine de saldiriyordum az kalsin ama kaseyi iyice doldurdum gozum doydu. Oyle iste kacamaksiz atlattim bakalim onumuzdeki iki gun nasil gececek zorlanacagim kesin guzel guzel restaurantlarda :)))

Sabah:
Tam bugday ekmegi ve light beyaz peynirle yapilmis tost

Ara:
2 parca cevizici

Ogle:
1 kase kasarli domates corbasi (kasari koydurmasaydim iyi olurdu)
Patlican ve kirmizi biber kozlemeli salata

Aksam:
1 dolu kase form corba
3 yk light yogurt

Ara:
1 adet cilekli activia

Ara:
1 kupa limonlu yesilcay+1 parca cevizici
canım senin menülere yorum yazmaya gerek bile yok hep çoook iyisin sen başak burcu musun?:KK74:
slm kızlar menüyü yazayım
sabah
iki tavada yumurta
ara bir avuç yaban mersini kurusu
öğle
iki dilim (62gr) ekmek
40 gr peynir
ara 10 fındık
Bir Bebe bisküvi
akşam
kozlenmis biber
150gr yoğurt
bir dilim ekmek
arkadaş herkesin menüsü bu gün süper:KK55:kendi mi kötü hissettim ama yaaa:KK61:

seni artık kıskanmaya başladım ama tomurcuk:mad: bu hafta bence çok iyisin iyi de kilo vereceksin:Dbir tek ben veremeyeceğim ama yaaa:KK51:

Canım teşekkür ederim çok.Sende verirsin inşallah bitanem.Ben biraz daha dikkatliyim evet.Çünkü ameliyatıma çok az kaldığını hissediyorum :))

Canım teşekkür ederim çok.Sende verirsin inşallah bitanem.Ben biraz daha dikkatliyim evet.Çünkü ameliyatıma çok az kaldığını hissediyorum :))
tomurcuğum bende merakla bekliyorum ameliyat olacağın zamanı ..eger 15 tatile kadar 99 u görürsem bende tatilde gidip bi görüşeyim diyorum benim göğüsten çok göbekteki sarkmadan şikayetim ..sanırım bi 5 kilo sadece deri çıkar diye düşünüyorum o zaman dahada hafiflerim daha çok motive olurum belki ..tabi doktorun ne diyecegide önemli

tomurcuğum bende merakla bekliyorum ameliyat olacağın zamanı ..eger 15 tatile kadar 99 u görürsem bende tatilde gidip bi görüşeyim diyorum benim göğüsten çok göbekteki sarkmadan şikayetim ..sanırım bi 5 kilo sadece deri çıkar diye düşünüyorum o zaman dahada hafiflerim daha çok motive olurum belki ..tabi doktorun ne diyecegide önemli
Canım valla geçen benim kayınvalidenin bi akrabası geldi.Kendisi karın germe kızı da göğüs küçültme ameliyatı olmuş.Öyle moral verdi ki sorma.Hiç düşünme gönül rahatlığıyla ol diyor.
Çok memnun şimdi.O da sarkan kısmı toparlatmış.Dümdüz olmuş.İyileşme süreci de hiç sıkıntılı geçmemiş.
Sende olursun inşallah.Sakın erteleme bence.Kilonu verir vermez görüş doktorunla....

hadi hayırlısı bakalım destinacım..

Selam kızlar sabah erkenden belediyedeydim dünkanın bitmeyen işleri için. gelemedim yanınıza.
dün akşam eve gidince 3 kaşık pırasa 2 kaşık makarna yedim. Yaww aşık oluyorum galiba yaaaaaa. Sabah dükkana uğradı adayım bi tatlı geldi gözüme iştah falan gitti midemde kelebekler belediyede sırıta sırıta gezdim çok şaşırıyorum kendime..
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yarım k.k peynir
1 kesme şeker/ çay
ara öğün yapamadım daha öğle yemeği de yemedim çok stresliymiş bu işler..

Selam kızlar sabah erkenden belediyedeydim dünkanın bitmeyen işleri için. gelemedim yanınıza.
dün akşam eve gidince 3 kaşık pırasa 2 kaşık makarna yedim. Yaww aşık oluyorum galiba yaaaaaa. Sabah dükkana uğradı adayım bi tatlı geldi gözüme iştah falan gitti midemde kelebekler belediyede sırıta sırıta gezdim çok şaşırıyorum kendime..
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yarım k.k peynir
1 kesme şeker/ çay
kelebeklere çok sevindim. aşk insanı güzelleştirir şekerim:KK68:

hadi hayırlısı bakalım destinacım..
saol canim

sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yarım k.k peynir
1 kesme şeker/ çay
ay ne guzel elektrik almana cok sevindim en guzel donemler

Back
X