- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Gunaydiiin,mutlu hafta sonlari olsun...
bende diyetten kopmadim ama cidden buraya duzenli yazmadigimda kacamaklarin ucu kaciyor biraz.dunku kacamakli menumu yazayim bende.pazartesi daha saglam diyete basliyorum.cunku sali doktor kontrolum var ve ameliyat gunum belirlenecek
sabah
2 adet etimek
1 adet domates
1 adet salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
ara
5 badem
oglen
kepekli tost
aksam
istavrit (sayisini hayirlamiyorum lop lop goturdum)
kivircik salata
2 dilim kepekli ekmek
kacamak
3 adet kandil simidi (kucuktu,esim almis kiramadim yedim ama 3 tane olmasa iyiydi)
milka cikolata(ici bonibonlu patlayan sekerli:) onu da esim almis cocuklar gibi oturduk yedik beraber
3-4 kirik yemisimdir ve 1 bardak fanta )
bunlar da kacamaklarim maalesef.aslinda butun gunu dengeli goturmustum ama esim bombalatti diyeti.bende direnmedim acikcasi
bende diyetten kopmadim ama cidden buraya duzenli yazmadigimda kacamaklarin ucu kaciyor biraz.dunku kacamakli menumu yazayim bende.pazartesi daha saglam diyete basliyorum.cunku sali doktor kontrolum var ve ameliyat gunum belirlenecek
sabah
2 adet etimek
1 adet domates
1 adet salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
ara
5 badem
oglen
kepekli tost
aksam
istavrit (sayisini hayirlamiyorum lop lop goturdum)
kivircik salata
2 dilim kepekli ekmek
kacamak
3 adet kandil simidi (kucuktu,esim almis kiramadim yedim ama 3 tane olmasa iyiydi)
milka cikolata(ici bonibonlu patlayan sekerli:) onu da esim almis cocuklar gibi oturduk yedik beraber
bunlar da kacamaklarim maalesef.aslinda butun gunu dengeli goturmustum ama esim bombalatti diyeti.bende direnmedim acikcasi