Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin güzel bayanlarrrr
Gun gune guzel basladim cok şükür agrisiz uyandim bugün ignelerim bitti ama apse gecmemis hapla devam ...
HEpinize hayirli cumalar...
tüm gaz başladım canım hadi bakalım yaza kadar 85 olmam lazimFatma yarin yeni birgün guzelim onunde 4 gun var sali gunu en az -500 gr verirsin dikkat edersen. Bence az degil.umudunu kirma yarin yeniden asil aktif ol motivasyonun düşmesin canim
bir nde gece içtim kızlar modemi bagirsaklarimi mahvettin bi daha içmek müshil gibi yaailkay nerdesin dün içtin mi açlık otunu ben gece 3 te içtim şimdi etkisini gösterdi çok koymuşum bitkiyi galiba((
tomurcugum sen bari yapma en istikrarlı sendin aramızda hadi toparlanan canımMenumu yazayim bende...
sabah
1 adet etimek
1 haslanmis yumurta
1-2 salkim tel peyniri
1 kucuk domates
5 adet zeytin
ara
7 adet badem
oglen
kepekli tost
uzerine turk kahvesi
aksam
3 yk taze fasulye
2 yk ispanak
1 kase yogurt
ara
1 dilim ayva
uzulerek yaziyorum butun gunu bu sekilde kapatmakti hedefim.iyi de gitmistim.ama bizim kuzenin nisanlisinin dogum gunuydu oraya gittik ve maalesef 1 dilim yaspasta yedim.hamurislerinden yemedim hic.
aslinda pastayi da yemezdim belki ama herkes cok zayiflamissin cok zayiflamissin dedi.bi yandan sevindim bi yandan da saldim iste boyle.bi baktim pasta bitmis bile.direnmistim halbuki yememeye bosluguma geldi :) artik yarin telafi zamani.hemen hemen her gun kacamak yapar oldum.kiziyorum kendime...
ben akşam mahfoldum levaboya gitmekten :))Canim dun gece ictim ama hala tik yok oglen tekrar icicem yogurttanda mwmnunmussun bende bugun baslayayim dedim bende kimyonlu deneyeyim diyorum kimyon zencefil tarcin uclusuyle...
Karin agrisi yapmasa cok iyi ama agri yapiyor arkasindan tuvalete ama tadi guzelmillet detoks detoks diyor kaç gün uğraşıyor bizimkide açlık otuyla detoks oldu diyelim artık ne diyelim :)))
Evet canim adimsayar programi adi accupedo canımCanım bu telefona yüklenen bir program mi adı ne ben de yüklemek isterim.
Bu arada bence salı gününe kadar tartılmayacağım ben tartilmiyorum daha heyecanlı
Benide içimden bi ses dürttü tartıl diye 100 gram fazla çıktım..kızlar ben dayanamadım yine tartıldım benden haber bekleyen 4 kadın vardı yoğurt kürü yapıyorum ya işe yarıyorsa onlarda yapacak gerçi işe yarıyordu kesin emin olmak için bir aha tartılınca ararım demiştim
vallaha da işe yarıyor sizde yapın
sen streslisin stres kilo vermeye engel o yüzden moral diyip duruyorlar yaa ben sadece mutluyken kilo verebiliyor kaç sene denedim moral yoksa kendinimi paralasam olmuyor evde sıkı yönetim ilan ettim moralimi kilo lafı edip bzmasınlar diye bir de tehdit moralim bozulursa iş yavaşlatma eylemi yaparım diye iş yavaşlatma dediğim de ne sanki kalkın kendiniz alın demek :))))Benide içimden bi ses dürttü tartıl diye 100 gram fazla çıktım..
yok canım bu gün niyetli değilim reglim yaklaştı riske atmak istemedim geçen sene hamilelikten kalma borçlarım var ara ara tutmaya çalışıyorum..yarın yine niyetlimisin
allah rahatlık versin güzel rüyalar gör inaşllah
kızlar ben dayanamadım yine tartıldım benden haber bekleyen 4 kadın vardı yoğurt kürü yapıyorum ya işe yarıyorsa onlarda yapacak gerçi işe yarıyordu kesin emin olmak için bir aha tartılınca ararım demiştim
vallaha da işe yarıyor sizde yapın
canım işe yaramasına ve kilo vermene sevindim bu gün sabah başladım yoğurt kürüne bende de zerdeçal yok zencefil ve tarçın koydun en kısa zamanda zerdeçalda alıcam inş..bir küçük kase yoğurda
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal bende zerdeçal hala yok onun yerine kimyon katıyorum başlayalı 10 gün ya oldu ya olmadı en son ayın13 de 108.4 düm bu gün 16 sı 107.7 bende troid bezi bile yok bende işe yarıyorsa metabolizması normal çalışanda nasıl etki eder siz düşünün :))
açlık otu ne kızlar
Evet canim adimsayar programi adi accupedo canım
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşş....
yok canım bu gün niyetli değilim reglim yaklaştı riske atmak istemedim geçen sene hamilelikten kalma borçlarım var ara ara tutmaya çalışıyorum..
canım işe yaramasına ve kilo vermene sevindim bu gün sabah başladım yoğurt kürüne bende de zerdeçal yok zencefil ve tarçın koydun en kısa zamanda zerdeçalda alıcam inş..
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşş....
yok canım bu gün niyetli değilim reglim yaklaştı riske atmak istemedim geçen sene hamilelikten kalma borçlarım var ara ara tutmaya çalışıyorum..
canım işe yaramasına ve kilo vermene sevindim bu gün sabah başladım yoğurt kürüne bende de zerdeçal yok zencefil ve tarçın koydun en kısa zamanda zerdeçalda alıcam inş..