1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Teşekkürler canim. Takip edebildigim kadariyla menulerin güzeldi bencede odemdir o. Rrgl donemin falan mi? Gerçi kadın olmanin zorluğu hic sebep yokken bile sisebiliyoruz:KK43: gelecek hafta odemle birlikte gidenle daha bol eksi yazarsın inşallah. .

evet canım o kadar dikkat ediyorum asla eskisi gibi yemiyorum ama artıda çıkmak moralimi bozdu daha fazla kilo vermeliyken kilo almışım bedenim benimle dalga geçiyor galiba üstelik dün akşam bir saat step ve aerobikte yaptım çevremdekilerde zayıflamışsın diyorlar ama ben onlara size öyle geliyor diyorum çünkü tartı öyle demiyor spor sıkılaştırıyor sanırım ama henüz kilo verdirmedi ooooooofffff offfff ben nerde yanlış yapıyorum acaba tamam su içmiyorum ama eskidende içmiyordum ki

evet canım o kadar dikkat ediyorum asla eskisi gibi yemiyorum ama artıda çıkmak moralimi bozdu daha fazla kilo vermeliyken kilo almışım bedenim benimle dalga geçiyor galiba üstelik dün akşam bir saat step ve aerobikte yaptım çevremdekilerde zayıflamışsın diyorlar ama ben onlara size öyle geliyor diyorum çünkü tartı öyle demiyor spor sıkılaştırıyor sanırım ama henüz kilo verdirmedi ooooooofffff offfff ben nerde yanlış yapıyorum acaba tamam su içmiyorum ama eskidende içmiyordum ki

Canim üzülme dun akşam 1 saat spor yapıp su içmeyince de vücut su toplanmıştır. Malesef su içmek şart kendini alistirman gerekiyor hem ictikce içesin gelir alisirsin

Tekrar günaydın kızlar kahvaltım
2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker/çay..

bu hafta artıdayım çok yemedim ama fazla içtim acısını çekiyorum şimdi

saracım grubunuzu bi süredir takip ediyorum, sadece bi merhaba demek ve moral bozukluğunu gidermek istedim :oops: sporu özellikle akşam yapmışsan su toplamanın sebebi o olabilir. canını sıkma ve tartı gününden önceki günü bol yeşilçay ve su iç, dinlenerek geçir(diğer içeceklerden uzak dur, gitsin ödemler :KK76:) kusura bakmayın böyle daldım aranıza :KK22:

saracım grubunuzu bi süredir takip ediyorum, sadece bi merhaba demek ve moral bozukluğunu gidermek istedim :oops: sporu özellikle akşam yapmışsan su toplamanın sebebi o olabilir. canını sıkma ve tartı gününden önceki günü bol yeşilçay ve su iç, dinlenerek geçir(diğer içeceklerden uzak dur, gitsin ödemler :KK76:) kusura bakmayın böyle daldım aranıza :KK22:

merhaba canım hoş geldin ve önerilerin için çok teşekkür ederim

sporu mecburen akşamlar yapıyorum canım çünkü gündüz çalışıyorum ama su içmeyi alışkanlık haline getirecem ilaç gibi düşünüp içmem gerek aslında bişey itiraf edeyimmi su içince sık tuvalete gitme isteiği yüzünden su içmiyorum :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:ama yapacak bişey yok o su içilecek :KK39::KK39::KK39::KK39:

senin kilo problemin varmı kendinden bahsedip aramıza katılsana canım

Ayy kizlar ben sizleri bu ortami cok sevdim monotonluktan kurtuldum motivasyon desen super iyiki varsiniz benide araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim

Canım yaş,boy ve şu anki kilonu yazarsan seni de listeye ekleyeyim.önümüzdeki hafta için derecelendirmede yerini alabilirsin.bu hafta başlangıç olarak kabul ediyoruz ;)

Dün menümü paylaşamamıştım şimdi yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin

ara
8 badem

öğlen
kepekli tost
5 zeytin

aksam
yarım kepçe kuru fasulye
2 küçük kabak dolması
1 kase yoğurt

ara
1 avuç fındık

kaçamak
3 adet twitto kraker :KK22:
4-5 tane badem şekeri :oops::oops:

merhaba canım hoş geldin ve önerilerin için çok teşekkür ederim

sporu mecburen akşamlar yapıyorum canım çünkü gündüz çalışıyorum ama su içmeyi alışkanlık haline getirecem ilaç gibi düşünüp içmem gerek aslında bişey itiraf edeyimmi su içince sık tuvalete gitme isteiği yüzünden su içmiyorum :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:ama yapacak bişey yok o su içilecek :KK39::KK39::KK39::KK39:

senin kilo problemin varmı kendinden bahsedip aramıza katılsana canım

ben size göre baya minnakım(kilomu söylemeden önce giriş yapim dedim :110:)
boy 158
kilo 55,5
ne yazıkki evlenince atıştırmalarla gelen bi 5 kilo var onu vermeye çalışıyorum :KK66:
gündüz bende çalışıyorum, iyi spor yapabiliosun. ben direk yatıştayım :KK22:
hım yaş 27 buarada, evliyim ama çoluk çocuk yok :KK56:

ben size göre baya minnakım(kilomu söylemeden önce giriş yapim dedim :110:)
boy 158
kilo 55,5
ne yazıkki evlenince atıştırmalarla gelen bi 5 kilo var onu vermeye çalışıyorum :KK66:
gündüz bende çalışıyorum, iyi spor yapabiliosun. ben direk yatıştayım :KK22:
hım yaş 27 buarada, evliyim ama çoluk çocuk yok :KK56:

evet senin kilon bize göre çok çok az hatta biz senin kilonda olsak göbek atacak durumdayız ancak her bünye kendine özgüdür herkesin yaşam tarzı yaşam biçimi yaşamdan beklentileri farklıdırr bu sebeten sende 47 kilo olmak için savaşıyorsun seninde bu kiloda olman gerekli demekki bu yüzden seni anlıyor ve sana hak veriyorum

yaşın daha çok genç çoluk çocuk olur :KK39:

evet senin kilon bize göre çok çok az hatta biz senin kilonda olsak göbek atacak durumdayız ancak her bünye kendine özgüdür herkesin yaşam tarzı yaşam biçimi yaşamdan beklentileri farklıdırr bu sebeten sende 47 kilo olmak için savaşıyorsun seninde bu kiloda olman gerekli demekki bu yüzden seni anlıyor ve sana hak veriyorum

yaşın daha çok genç çoluk çocuk olur :KK39:
teşekkürler canım, açıkçası hamilelik kilolarından çooooookkkk korkuyorum. birazda çabam bu yüzden :KK46:

selam kızlar
ilkay tebrikler herşeyde bir hayır vardır derler ya diş ağrının da böyle hayrı oldu o arada az yiyirek bedenini de alıştırdın oohh bundan sonra şifa olsun sana ağrın sızın olmadan at kiloları

yazayim o zaman canm.sonuclar baya korkunç neyse yaa off zayiflicaz insallah.
Yas:26
Boy:1.75
Kilo:97
diyet günlükleri bölümün de bir topik daha var oraya da yazılıyor kilolar salı günleri 2015 fıtıklarının kilo takip günlüğü adlı başlıkta gülüm bende geçen hafta katıldım listeye :)))

Back
X