1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Teşekkürler kızlar
Gerçektende hayırlı oldu benim için ama genede yaşamak istemem diş ağrısını...
Saracım bu hafta içmediğim kadar su içtim mutlaka iç suyunu can
Birde faydası oldu mu bilmiyorum ama akşamları dönüşümlü olarak kayısılı ve kiraz saplı cay içtim

Teşekkürler kızlar
Gerçektende hayırlı oldu benim için ama genede yaşamak istemem diş ağrısını...
Saracım bu hafta içmediğim kadar su içtim mutlaka iç suyunu can
Birde faydası oldu mu bilmiyorum ama akşamları dönüşümlü olarak kayısılı ve kiraz saplı cay içtim

haklısın canım önce sağlık dişinde başında ağrımasın kilo verilir bi şekilde ama er ama geç su içecem canım

sana kayısınında kiraz saplı çayında faydası olmuştur muhakkak

selam yoğun bir depresyon eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen kontrolünde, psikolojim çok bozuk, 108 kiloyum normalde bu kilolardaki kadınlar bakıyorum haftada 2-3 kilo veriyolar ben ancak 500 gr , çok moral bozucu değil mi sizcede ?

Castle bildirim yapmadı daha.bekleyeyim mi kızlar,yayınlayayım mı listeyi?

selam yoğun bir depresyon eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen kontrolünde, psikolojim çok bozuk, 108 kiloyum normalde bu kilolardaki kadınlar bakıyorum haftada 2-3 kilo veriyolar ben ancak 500 gr , çok moral bozucu değil mi sizcede ?
Selam hoş geldin,
Bence öncelikle psikolojik olarak iyi hissetmelisin.Bozuk psiklolojiyle kilo vermek sıkıntılı olur.Bende doğum sonrası 117 kiloya kadar çıkmıştım şimdi 87-88 kilolardayım ve yoluma devam ediyorum.Diyetisyene de gidiyormuşsun,bence başarırsın ümitsizliğe kapılma.Aktif ol bizimle birlikte menülerini paylaş motive ol bak nasıl gidiyor kilolar ;)

Castle bildirim yapmadı daha.bekleyeyim mi kızlar,yayınlayayım mı listeyi?

Saat gec oldu canım istersen castle'yi izinli yazıp listeyi tamamla ogleden cok sonraya kalmasin. Hem sen rahatlarsin hrm de listeyi görmek iyi geliyor bize böyle hafta başlamıyor gibi geliyor bana nedense:)

hayır değil neden dersen herkesin vücudu aynı değil ve daha önce hiç diyet yapmamış kişiler daha kolay kilo veriyor sürekli yap boz tahtasına dönen vücutlar daha geç kilo veriyor önemli olan azimli olmak ve kararlı olmak moralini yüksek tut katıl aramıza sende neşeyle zevkle kurtul kilolarından

ebrlst.webp

Kizlar merhabalar benide araniza alirsaniz cok memnun olurum.en aktif ve en cana yakin topik vede 90 ustu yani tam benlik bir topikkkkkk benide aranizaa alirmisini

Kizlar merhabalar benide araniza alirsaniz cok memnun olurum.en aktif ve en cana yakin topik vede 90 ustu yani tam benlik bir topikkkkkk benide aranizaa alirmisini
MİLADIM sen yoksun senin adına huuuhu arkadaşa buyur başımız üstüne diycem vekaleten :))
huuuhu gel gel gel güzelim gel hiç farketmeden at derdini kilonu güzelimmm:rolleyes:
hoş geldin canım bu gün tartı günü zaten, başlangıç olarak listeye alırlar seni de kilo boy yaş hedef kilo bunları yazıyorsun

MİLADIM sen yoksun senin adına huuuhu arkadaşa buyur başımız üstüne diycem vekaleten :))
huuuhu gel gel gel güzelim gel hiç farketmeden at derdini kilonu güzelimmm:rolleyes:
hoş geldin canım bu gün tartı günü zaten, başlangıç olarak listeye alırlar seni de kilo boy yaş hedef kilo bunları yazıyorsun
Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim

hiçte bileeeee:))
ben 25 günde toplam 2 kg verebildim küçük tatlı tabakları var ya ya onunla yada kaseyle yemek miktarını belirleyip yiyorum kendi çapımda hareket spor yapıyorum bu bana göre çok büyük başarı son 7 aydır kendimi paralıyordum kilo vericem diye 111 kiloya çıktım troid bezim yok ilaç hep az geliyordu sadece kilo alımını durdurabilmiştim 300üne 500üne hiç bakma canım giden gitsin de tek sağlıkla moralini bozma yeter

Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim
benim de ilk hedef 2 basamaklılar :)))
ben diyet yapmıyorum o kelimeyi hayatımdan ve beynimden çıkardım tamamen senelerce diyet yapıcam diye bedenen ve ruhen yıprandığım yeter daaa:)) artık diyet yerine yeterince ihtiyaç kadar sağlıklı beslenmek kelimelerini kullanıyorum psikolojimde bedenimde rahat artık :KK25:

Huuuuhu hoş geldin canım ama üzgünüm listeleri yayınladım.Sen aktif olmaya devam et yine.allah izin verirse önümüzdeki hafta girişini yaparım canım...

Back
X