Tmm canim onemli deil haftaya girerim listeye :)Huuuuhu hoş geldin canım ama üzgünüm listeleri yayınladım.Sen aktif olmaya devam et yine.allah izin verirse önümüzdeki hafta girişini yaparım canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canim onemli deil haftaya girerim listeye :)Huuuuhu hoş geldin canım ama üzgünüm listeleri yayınladım.Sen aktif olmaya devam et yine.allah izin verirse önümüzdeki hafta girişini yaparım canım...
benim de ilk hedef 2 basamaklılar :)))
ben diyet yapmıyorum o kelimeyi hayatımdan ve beynimden çıkardım tamamen senelerce diyet yapıcam diye bedenen ve ruhen yıprandığım yeter daaa:)) artık diyet yerine yeterince ihtiyaç kadar sağlıklı beslenmek kelimelerini kullanıyorum psikolojimde bedenimde rahat artık![]()
Kizlar merhabalar benide araniza alirsaniz cok memnun olurum.en aktif ve en cana yakin topik vede 90 ustu yani tam benlik bir topikkkkkk benide aranizaa alirmisini
MİLADIM sen yoksun senin adına huuuhu arkadaşa buyur başımız üstüne diycem vekaleten :))
huuuhu gel gel gel güzelim gel hiç farketmeden at derdini kilonu güzelimmm
hoş geldin canım bu gün tartı günü zaten, başlangıç olarak listeye alırlar seni de kilo boy yaş hedef kilo bunları yazıyorsun
Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim
hiçte bileeeee:))
ben 25 günde toplam 2 kg verebildim küçük tatlı tabakları var ya ya onunla yada kaseyle yemek miktarını belirleyip yiyorum kendi çapımda hareket spor yapıyorum bu bana göre çok büyük başarı son 7 aydır kendimi paralıyordum kilo vericem diye 111 kiloya çıktım troid bezim yok ilaç hep az geliyordu sadece kilo alımını durdurabilmiştim 300üne 500üne hiç bakma canım giden gitsin de tek sağlıkla moralini bozma yeter
benim de ilk hedef 2 basamaklılar :)))
ben diyet yapmıyorum o kelimeyi hayatımdan ve beynimden çıkardım tamamen senelerce diyet yapıcam diye bedenen ve ruhen yıprandığım yeter daaa:)) artık diyet yerine yeterince ihtiyaç kadar sağlıklı beslenmek kelimelerini kullanıyorum psikolojimde bedenimde rahat artık![]()
Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuy
Hos geldim aramiza canim.bende yeniyim saolsun arkadaslar cok sicaklar hic yabancilik cektirmiyolar sanki yillardir gorusuyomusuz gibi geliyo bana.hep beraber ipincecik olalim insallah gorenler sasirsin....Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim
İyi aksamlar kizlar bende yeni eve geldim sabahtan beri annem hasta bronşit olmus gittim yemek yaptim falan iste
Sabah: bir kase nesfit
Ara: yok
Ogle: annem kahvalti istedi sadece bende onunla yedim
Ara: bi tane portakal
Aksam: tavuk salata
Bu arada bende bu hafta sonu biraz kotu gecmesine ragmen bir kilo vermisim yinede insallah boyle devam ederim
Annecigine geçmiş olsun canim Allah sifalar vermesin. Anneler cok degerli Allah basimizdan eksik etmesin
Kizlar merhabalar benide araniza alirsaniz cok memnun olurum.en aktif ve en cana yakin topik vede 90 ustu yani tam benlik bir topikkkkkk benide aranizaa alirmisini
Hos geldim aramiza canim.bende yeniyim saolsun arkadaslar cok sicaklar hic yabancilik cektirmiyolar sanki yillardir gorusuyomusuz gibi geliyo bana.hep beraber ipincecik olalim insallah gorenler sasirsin....
İyi aksamlar kizlar bende yeni eve geldim sabahtan beri annem hasta bronşit olmus gittim yemek yaptim falan iste
Sabah: bir kase nesfit
Ara: yok
Ogle: annem kahvalti istedi sadece bende onunla yedim
Ara: bi tane portakal
Aksam: tavuk salata
Bu arada bende bu hafta sonu biraz kotu gecmesine ragmen bir kilo vermisim yinede insallah boyle devam ederim
Vee akşam yemeğim
Kaz etiyle yapılmış bulgur pilavı
1 kase Corba
1 dilim ekmek
Soğan salatası
Turşu
1 bardak Tursu suyu
Elhamdulillah tika basa doluyum şimdi. yarin kahvaltıya kadar sadece çay içerim. .
Annecigine geçmiş olsun canim Allah sifalar vermesin. Anneler cok degerli Allah basimizdan eksik etmesin
Kizlar bisey sorcam ben iki gunde bir sabah kahvaltida iki tane haslanmis yumurta yiyorum tok tutuyo cunku acaba fazla mi oluyo siz nasil besleniyosunuz kahvalti ozellikle bana sıkıntı oluyo cesit acisindan onerileriniz var mi
7
Miladcım bence bu şekilde beslenmen sana bence iyi gelecek hamur işi ve tatliyi da azalttın mi tamamdır canım. Ben bu şekilde 6 ayda 17 kilo verdim hemde tatlimi bile yiyerek
2 öğün ve 17 en son 18 den sonra yemeyerek
Kizlar bisey sorcam ben iki gunde bir sabah kahvaltida iki tane haslanmis yumurta yiyorum tok tutuyo cunku acaba fazla mi oluyo siz nasil besleniyosunuz kahvalti ozellikle bana sıkıntı oluyo cesit acisindan onerileriniz var mi
Canimm kusura bakma lutfen yanlış yazmışım tesadüfen gördüm gerci anlamışsindir ama yinede duzeltme ihtiyaci duydum.. doğrusunu yazayım
Allah şifalar versin:)
Canim hic bir zarari olmaz. Hatta karatay hep böyle yememizi oneriyor. Sen iki gunde bur yapıyormuşsun sorun olmaz
İnşallah darisi başıma. Tatliyi falan öğünlerde mi yedin tambakcim? Yemeklerle birlikte yani?