1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

benim de ilk hedef 2 basamaklılar :)))
ben diyet yapmıyorum o kelimeyi hayatımdan ve beynimden çıkardım tamamen senelerce diyet yapıcam diye bedenen ve ruhen yıprandığım yeter daaa:)) artık diyet yerine yeterince ihtiyaç kadar sağlıklı beslenmek kelimelerini kullanıyorum psikolojimde bedenimde rahat artık :KK25:

tatlım sende Karadenizlilik varmı yazılarında daaaa yı çok kullanıyorsunda bu yüzden sordum bende karadenizdeyim :KK39::KK39:

Kizlar merhabalar benide araniza alirsaniz cok memnun olurum.en aktif ve en cana yakin topik vede 90 ustu yani tam benlik bir topikkkkkk benide aranizaa alirmisini

Hosgeldin aramiza canim aslinda bir limitimiz vardi ve artık kimseyi alıyorduk aramiza önceleri ama öyle yapmaya devam etsek mesela ekim aramızda olmayacakti:) ve ben iki gundur olduğu gibi bir beslenme sekliyle tanismayacaktim. Iki gundur acikinca yemeye basladim ve bu ekimin onerdigi kitapları incelememden kaynaklandi herkesin samimi ise tabi birbirine katacagi bilgi ve motivasyonlar var..

MİLADIM sen yoksun senin adına huuuhu arkadaşa buyur başımız üstüne diycem vekaleten :))
huuuhu gel gel gel güzelim gel hiç farketmeden at derdini kilonu güzelimmm:rolleyes:
hoş geldin canım bu gün tartı günü zaten, başlangıç olarak listeye alırlar seni de kilo boy yaş hedef kilo bunları yazıyorsun

Bakin mesela ekim ne kadar eenerjik yerinde duramıyor :))
Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim

En kisa zzamanda saglikli bir şekilde hedefine ulasirsin inşallah canim.
hiçte bileeeee:))
ben 25 günde toplam 2 kg verebildim küçük tatlı tabakları var ya ya onunla yada kaseyle yemek miktarını belirleyip yiyorum kendi çapımda hareket spor yapıyorum bu bana göre çok büyük başarı son 7 aydır kendimi paralıyordum kilo vericem diye 111 kiloya çıktım troid bezim yok ilaç hep az geliyordu sadece kilo alımını durdurabilmiştim 300üne 500üne hiç bakma canım giden gitsin de tek sağlıkla moralini bozma yeter

Aynen canim yeterki eksi ol bak bes hafta boyunca az az da olsa vermis olsaydim 85lere dogru ilerlemistim

benim de ilk hedef 2 basamaklılar :)))
ben diyet yapmıyorum o kelimeyi hayatımdan ve beynimden çıkardım tamamen senelerce diyet yapıcam diye bedenen ve ruhen yıprandığım yeter daaa:)) artık diyet yerine yeterince ihtiyaç kadar sağlıklı beslenmek kelimelerini kullanıyorum psikolojimde bedenimde rahat artık :KK25:

Bende rahatim yemek ara ogun derdim bitti resmen ama bu bir sorun mu bilmiyorum ama ben acikmiyorum Karnım guruldamiyor yani:) yemek yemiyeyim mi :))

Bygün kü menümm
sabah
2 diim çavdar ekmek
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kesme şeker/çay
ara
1 kesme şeker/ Türk kahvesi
ara
4 kaşık yoğurt
öğle
1 tabak tavuk suyuna bulgur pilavı
2 tane haşlanmış tavuk bacak
3 kaşık yoğurt
ara
1 kesme şeker/ çay
arada kahve içerim yine..

eve geç gidicem daha bişey yiyemem diye erkenden yazdım menümü

Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuy
Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim
Hos geldim aramiza canim.bende yeniyim saolsun arkadaslar cok sicaklar hic yabancilik cektirmiyolar sanki yillardir gorusuyomusuz gibi geliyo bana.hep beraber ipincecik olalim insallah gorenler sasirsin....

İyi aksamlar kizlar bende yeni eve geldim sabahtan beri annem hasta bronşit olmus gittim yemek yaptim falan iste
Sabah: bir kase nesfit
Ara: yok
Ogle: annem kahvalti istedi sadece bende onunla yedim
Ara: bi tane portakal
Aksam: tavuk salata
Bu arada bende bu hafta sonu biraz kotu gecmesine ragmen bir kilo vermisim yinede insallah boyle devam ederim

İyi aksamlar kizlar bende yeni eve geldim sabahtan beri annem hasta bronşit olmus gittim yemek yaptim falan iste
Bu arada bende bu hafta sonu biraz kotu gecmesine ragmen bir kilo vermisim yinede insallah boyle devam ederim

Annecigine geçmiş olsun canim Allah sifalar vermesin. Anneler cok degerli Allah basimizdan eksik etmesin

Kizlar bisey sorcam ben iki gunde bir sabah kahvaltida iki tane haslanmis yumurta yiyorum tok tutuyo cunku acaba fazla mi oluyo siz nasil besleniyosunuz kahvalti ozellikle bana sıkıntı oluyo cesit acisindan onerileriniz var mi

Kizlar merhabalar benide araniza alirsaniz cok memnun olurum.en aktif ve en cana yakin topik vede 90 ustu yani tam benlik bir topikkkkkk benide aranizaa alirmisini

Hos geldim aramiza canim.bende yeniyim saolsun arkadaslar cok sicaklar hic yabancilik cektirmiyolar sanki yillardir gorusuyomusuz gibi geliyo bana.hep beraber ipincecik olalim insallah gorenler sasirsin....

Kizlar sizlerde hosgeldiniz insallah hep beraber bu kilolardan kurtulucaz

Canim geçmiş olsun Allah annene şifalar versin

7
Vee akşam yemeğim

Kaz etiyle yapılmış bulgur pilavı
1 kase Corba
1 dilim ekmek
Soğan salatası
Turşu
1 bardak Tursu suyu

Elhamdulillah tika basa doluyum şimdi. yarin kahvaltıya kadar sadece çay içerim. .

Miladcım bence bu şekilde beslenmen sana bence iyi gelecek hamur işi ve tatliyi da azalttın mi tamamdır canım. Ben bu şekilde 6 ayda 17 kilo verdim hemde tatlimi bile yiyerek
2 öğün ve 17 en son 18 den sonra yemeyerek

Annecigine geçmiş olsun canim Allah sifalar vermesin. Anneler cok degerli Allah basimizdan eksik etmesin

Canimm kusura bakma lutfen yanlış yazmışım tesadüfen gördüm gerci anlamışsindir ama yinede duzeltme ihtiyaci duydum.. doğrusunu yazayım
Allah şifalar versin:)
Kizlar bisey sorcam ben iki gunde bir sabah kahvaltida iki tane haslanmis yumurta yiyorum tok tutuyo cunku acaba fazla mi oluyo siz nasil besleniyosunuz kahvalti ozellikle bana sıkıntı oluyo cesit acisindan onerileriniz var mi

Canim hic bir zarari olmaz. Hatta karatay hep böyle yememizi oneriyor. Sen iki gunde bur yapıyormuşsun sorun olmaz
7

Miladcım bence bu şekilde beslenmen sana bence iyi gelecek hamur işi ve tatliyi da azalttın mi tamamdır canım. Ben bu şekilde 6 ayda 17 kilo verdim hemde tatlimi bile yiyerek
2 öğün ve 17 en son 18 den sonra yemeyerek

İnşallah darisi başıma. Tatliyi falan öğünlerde mi yedin tambakcim? Yemeklerle birlikte yani?

Yok canım fazla değil bence hem emziriyorsunda.
Bende yumurtayı xok severim zevkine yerim yani

Canimm kusura bakma lutfen yanlış yazmışım tesadüfen gördüm gerci anlamışsindir ama yinede duzeltme ihtiyaci duydum.. doğrusunu yazayım
Allah şifalar versin:)

Canim hic bir zarari olmaz. Hatta karatay hep böyle yememizi oneriyor. Sen iki gunde bur yapıyormuşsun sorun olmaz

İnşallah darisi başıma. Tatliyi falan öğünlerde mi yedin tambakcim? Yemeklerle birlikte yani?

Canım biz yemekten hemen sonra seviyoruz tatlı yemeyi. En gec 18 de yemek işi bitmiş oluyor. Tatliyi da akşam yemeğinden sonra yiyordum.
mesela gezmeye gittiğim günler ise sabah erken yapıyordum kahvaltımı òyleyse sonra ise ikramliklardan hoşuma giden ne işe yerdim ama aksam yemezdim.....
şimdi o usulü tatbik etmeye çalışıyorum bende

Back
X