1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

sen yapma niye yapıyorsun benim zaten iştahta sorun var hiç zorlanmadan yaparım ama sen emziriyorsun için kazınır tansiyonun düşerse olmaz
bebek aç kalmaya kalmaz yeterli su içsen bile allahın hikmeti süt oluyor bebeklerin nasibi oluyor
Oylemi diyosun yinede bi kez de olsa denemek isterim ya bakalim sende sonuclar guzel olursa daha onceki haftalara gore fark cok olursa bi deneyim diyorum

Yaa gercenten rahatlarmiyim ki ben bunu aksam cocuklar uyuyunca sakin kafayla bi yapiyim bakalm nolcak..saoll canimsin ya
aft yani duygusal özgürleşme tekniği akapunktur noktalarına vuruşla herkesin öğrenip yapabileceği bir şey bizim ülkemizde yeni yeni yapılmaya başlandı dünyada şimdiye kadar bu yöntenle yüzbinlerce kişi panik atak travma sonrası stres yükseklik korkusu kronik alerji bağımlılıklar yeme sigara alkol gibi bunlardan dakikalar içinde kurtulmuş bende eşimin baş ağrısı için yaptım akşam işe yaradı ama ben yaparken çok dalga geçti :))herşeye ama herşeye eft yapılıyor

Oylemi diyosun yinede bi kez de olsa denemek isterim ya bakalim sende sonuclar guzel olursa daha onceki haftalara gore fark cok olursa bi deneyim diyorum
o zaman senin çorbanı ayarlarız mesala kıyma yada küçük nohut kadar köfteciklerle yapılan terbiyesi yumurtalı bol yoğurtlu yayla çorbası olabilir önce sağlık günlük enerjini düşürecek birşey yapmamak lazım bebişine nasıl bakıcan sonra :))

aft yani duygusal özgürleşme tekniği akapunktur noktalarına vuruşla herkesin öğrenip yapabileceği bir şey bizim ülkemizde yeni yeni yapılmaya başlandı dünyada şimdiye kadar bu yöntenle yüzbinlerce kişi panik atak travma sonrası stres yükseklik korkusu kronik alerji bağımlılıklar yeme sigara alkol gibi bunlardan dakikalar içinde kurtulmuş bende eşimin baş ağrısı için yaptım akşam işe yaradı ama ben yaparken çok dalga geçti :))herşeye ama herşeye eft yapılıyor
Canım bende araştırdım şimdi birazcık.Sende kısaca bahseder misin nasıl yaptığını? Gece mi yapıyorsun? Yemeklerden önce mi? Vuruşlarda kendini nasıl telkin ediyorsun? Konu ilgimi çekti :KK53:

Canım bende araştırdım şimdi birazcık.Sende kısaca bahseder misin nasıl yaptığını? Gece mi yapıyorsun? Yemeklerden önce mi? Vuruşlarda kendini nasıl telkin ediyorsun? Konu ilgimi çekti :KK53:
gecesi gündüzü yok valla mesela o gün yemeği savsakladım akşama kurt gibi acıktım hep öyle olur ya yemeyiz yemeyiz sonrada yemeğe saldırırız :)
o zaman çok aç olmama ve yeme isteğime rağmen kendimi tamamen kabül ediyorum ve seviyorum diyorum ilk karete noktası denilen elin yan kısmına vururken bunu 3 kere kendi duyacağım kadar sesli söylüyorum sonra diğer vuruş notalarına hatırlatma sözü olarak kısaltıp söylüyorum 6-7 kere vuruyorum
bende yeni başladım önce tam anlamıyla nedir nasıl yapılır onu araştırdım

Bedenin iki tarafına da tıklanabilir.

body_points.jpg

Bu aşamada, Hatırlatma Cümlesini tekrarlarken aşağıda gösterilen el üzerindeki noktalara 7-8 kez tıklanır.

Her iki el de kullanılabilir.

hand_points.jpg

ET noktasına devamlı tıklarken, Aşağıdakileri uygulayın.

(El Tersi noktası adından da anlaşılacağı üzere, elin tersinde,

elimizi yumruk yaptığımızda ortaya çıkan tümseklerden,

küçük parmak ile yüzük parmağınınkilerin çok az altındaki noktadır.)

Gamut.jpg

Gözleriniz açık, Hatırlatma Cümlesi (Burada 1 kez) ET noktasına tıklamaya devam.

eyes_open.jpg

Gözler Kapalı, Hatırlatma Cümlesi 1 kez. ET noktasına tıklamaya devam.

eyes_closed.jpg

Gözler olabildiğince sola ve aşağı bakıyor. Hatırlatma Cümlesi 1 kez. ET noktasına tıklamaya devam.

eyes_left.jpg

Gözler olabildiğince sağa ve aşağı. Hatırlatma Cümlesi 1 kez. ET noktasına tıklamaya devam.

eyes_right.jpg

Gözler saat yönünde tam bir daire çiziyor. Hatırlatma Cümlesi 1 kez. ET noktasına tıklamaya devam.

eyes_rot_cw.jpg

Gözler saat yönünün tersi tam bir daire çiziyor. Hatırlatma Cümlesi 1 kez. ET noktasına tıklamaya devam.

eyes_rot_acw.jpg

Bir melodinin 5-6 notasını mırıldanın. (Bu beynin yaratıcı tarafını aktive eder.)

İyi ki doğdun melodisi sıklıkla kullanılır ama herhangi bir melodi olabilir.

sing.jpg

1 ‘den 9 ‘a kadar hızlıca sayın. (Beynin mantık tarafını devreye sokar.)

count.jpg

Bir melodinin 5-6 notasını tekrar mırıldanın. (Bu beynin yaratıcı tarafını aktive eder.)

sing.jpg

Sıralamayı tekrarlayın. 7-8 kez aşağıdaki noktalara tıklarken Hatırlatma Cümlesini tekrarlayın.

body_points.jpg

Şimdi el üzerindeki noktaları 7-8 kez tıklarken hatırlatma cümlesini tekrarlayın.

hand_points.jpg

gülüm senin için en kolay ve detaylı olan yerden anlatımını kopyaladım işine yarar sanırım

Allah razı olsun.Süpersin canım.Hemen başlıyorum bu akşam.Bakalım neler olcak.Teşekkür ederim emeğin için kuzum...
senden de allah razı olsun bir sürü şeyi okuyorum araştırıyorum deniyorum işe yararsa size de söylüyorum bu eft yi 2 haftadır kurcalıyordum en son tamam dedim denemeye başladım işe yaradığını görünce size de diyim dedim :))
kilo kabızlık gibi konularda ısrarcı olmak şart diğer sadece psikolojik konular 1 defa da bir kaç dk içinde çözüme kavuşuyor ama kilo için ısrarla denemek gerekiyor
youtup ta bizimkilerden biri yapmış kızın önceki hali var ilk seansı çekmişler videoya orada yaptırıyor uzman sonra 70 gün sonrası video var kız erimiş 20 kg vermiş onu anlatıyor süper bişey

senden de allah razı olsun bir sürü şeyi okuyorum araştırıyorum deniyorum işe yararsa size de söylüyorum bu eft yi 2 haftadır kurcalıyordum en son tamam dedim denemeye başladım işe yaradığını görünce size de diyim dedim :))
kilo kabızlık gibi konularda ısrarcı olmak şart diğer sadece psikolojik konular 1 defa da bir kaç dk içinde çözüme kavuşuyor ama kilo için ısrarla denemek gerekiyor
youtup ta bizimkilerden biri yapmış kızın önceki hali var ilk seansı çekmişler videoya orada yaptırıyor uzman sonra 70 gün sonrası video var kız erimiş 20 kg vermiş onu anlatıyor süper bişey
İzledim canım sabah o videoyu.Gerçekten etkileyici.Şaşırdım açıkçası son halini görünce.
Birşeye takıldım.Bu hatırlatma cümleleri neler.Mesela ne ile ilgili sorunumuz varsa o noktalara vururken onu mu tekrarlıcaz?
Atıyorum uykusuzluk,zayıflama veya psikolojik herhangibir sorun için?

Mesela zayıflamak için o noktaların ne işe yaradığının yazdığı bir sayfa var kadınlar kulübünde onları mı ezberlemeliyim sence ?

Canlarim dişimdn dolayi bisey yiyemedim bugun sadece corba ictim tum gun kahvaltida dahil 4 kase
geçmiş olsun canım
Hayırlı günler canım
Eski Saheste yi görmek istiyorum artık...
O neşeli kıpır kıpır bolsohbelti olanı:)
ben deee ben deee:KK19:
herkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın

bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
gözün aydın canım
günaydıııııııınnn kızlarr mutlu güzel günlerr:KK15:
bu günü kendime sıvı günü ilan ettim gece üşenmedim 2 elma 1 çucuk tarçın 2-3 karanfille şekersiz komposto yaptım
mercimek çorbası yaptım
bu günü bunlar ve ayranla geçiricem haftada 1 kere yapmaya karar verdim :))nerden düştü aklına sıvı beslenmek derseniz
mide küçültme ameliyatını araştırdım ablam da oldu ya o da demişti çorbayla beslendim uzun süre diye sonrasın da dille damak arasında ezililbilecek kadar yumuşak şeyleri yiyebiliyorlarmış nette öyle yazıyor
bende şöyle düşündüm midemi kestirip küçültmesem de onlar ne yiyorsa bari bende hafta da 1 gün öyle yerim 1 ayda 10 ile 15 kilo arası veriyorlar bende 1 gün denerim sanki ne olacak dedim:)))
bence de çok iyi fikir:KK58:

İzledim canım sabah o videoyu.Gerçekten etkileyici.Şaşırdım açıkçası son halini görünce.
Birşeye takıldım.Bu hatırlatma cümleleri neler.Mesela ne ile ilgili sorunumuz varsa o noktalara vururken onu mu tekrarlıcaz?
Atıyorum uykusuzluk,zayıflama veya psikolojik herhangibir sorun için?

Mesela zayıflamak için o noktaların ne işe yaradığının yazdığı bir sayfa var kadınlar kulübünde onları mı ezberlemeliyim sence ?
bu yöntemi bulan graeg isimli bir mühendis herkesin kullanabileceği haline getirmiş normalde çinlilerin .ğneyle nerende sorun varsa ona odaklı yeri bulup onu tedavi ediyorlarmış misal böbrek için başta yada elde bir bölgeye iğneler batırarak yapıyorlarmış kesin sonuç için grag tüm meridyen noktalarına vuruşlar yaparakta tam sonuç alınacağını keşfetmiş
başta sorunu söyledin ya hatırlatma dediği kısaltılmış misal
başımın sol tarafındaki gözüme vuran ağrıya rağmen kendimi tamamen ve içtenlikle kabül ediyorum seviyorum dedik ya
hatırlatmada
başım ve gözümdeki ağrıya rağmen kendimi kabül ediyorum yada seviyorum diyoruz yada
ağrıma rağmen kendimi seviyorum bunun gibi kısaltma oluyor

KK = Kaş Noktası Başlangıcı
Ş = Şakak Noktası
GA = Göz Altı Noktası
BA = Burun Altı Noktası
Ç = Çene Noktası
KK = Köprücük Kemiği Noktası
KA = Koltuk Altı Noktası
KB = Kaburga Noktası
BP = Başparmak Noktası
İP = İşaret Parmağı Noktası
OP = Orta Parmak Noktası
KP = Küçük Parmak Noktası
KN = Karate Noktası
Bu vuruş noktalarının vücudun altına
doğru devam ettiğine dikkat ediniz. Yani,
her bir vuruş noktası kendinden öncekinin
altındadır. Bu, ezberlemeyi
kolaylaştırmalıdır.

bu şekilde daha akılda alıcı oluyor değil mi :))
Yaa sen harikasın :)) Süper anladım şimdi...

Ve inanır mısın yada tesasüf mü bilemedim demin içim kazındı.Ara öğün saatimdi badem yerdim hep.Bu noktalara vuruş yaptım.Derin nefes aldım ve verdim.Birkaç yudum da su... Ve açlık hissim gitti.Nasıl birşeydir bu.Ara öğün yapmadım ve öğlen yemeğine kadar da yapmayı düşünmüyorum

Yaa sen harikasın :)) Süper anladım şimdi.. inanır mısın yada tesasüf mü bilemedim demin içim kazındı.Ara öğün saatimdi badem yerdim hep.Bu noktalara vuruş yaptım.Derin nefes aldım ve verdim.Birkaç yudum da su... Ve açlık hissim gitti.Nasıl birşeydir bu.Ara öğün yapmadım ve öğlen yemeğine kadar da yapmayı düşünmüyorum
Bu noktaların hepsinemi vuruş yapıyorsunuz bende baktım noktalara heğsinemi yapılacak bilemedim detaylı bakmam lazım

Back
X