1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu noktaların hepsinemi vuruş yapıyorsunuz bende baktım noktalara heğsinemi yapılacak bilemedim detaylı bakmam lazım
Canım ben yaptım hepsine şimdi.Youtube den de bikaç video izledim.Çok zaman almıyor zaten.Tepeden başladım aşağıya doğru 7-8 kere vuruyorum çok değil.Denerim bakarım hergün,neler değişecek

Yaa sen harikasın :)) Süper anladım şimdi...

Ve inanır mısın yada tesasüf mü bilemedim demin içim kazındı.Ara öğün saatimdi badem yerdim hep.Bu noktalara vuruş yaptım.Derin nefes aldım ve verdim.Birkaç yudum da su... Ve açlık hissim gitti.Nasıl birşeydir bu.Ara öğün yapmadım ve öğlen yemeğine kadar da yapmayı düşünmüyorum
inansan da inanmasan da yeter ki yap işe yarıyor :))) kilo işini halledeyim sonra sigara bırakmak için yapıcam eft yi :))

Tamam tomurcuğum be de izleyeyim önce ah keşke kesse iştahı vururuz ne var:))
ilkay canım iştahı kesmese 108 kiloluk bir beden kocaman bir mide nasıl yeme alışkanlıklarını bir anda değişebilir midem kocaman ama şimdi azla bile doyuyorum eft ve telkin sağ olsun haa birde yoğurt karışımı :))

günaydıııııııınnn kızlarr mutlu güzel günlerr:KK15:
bu günü kendime sıvı günü ilan ettim gece üşenmedim 2 elma 1 çucuk tarçın 2-3 karanfille şekersiz komposto yaptım
mercimek çorbası yaptım
bu günü bunlar ve ayranla geçiricem haftada 1 kere yapmaya karar verdim :))nerden düştü aklına sıvı beslenmek derseniz
mide küçültme ameliyatını araştırdım ablam da oldu ya o da demişti çorbayla beslendim uzun süre diye sonrasın da dille damak arasında ezililbilecek kadar yumuşak şeyleri yiyebiliyorlarmış nette öyle yazıyor
bende şöyle düşündüm midemi kestirip küçültmesem de onlar ne yiyorsa bari bende hafta da 1 gün öyle yerim 1 ayda 10 ile 15 kilo arası veriyorlar bende 1 gün denerim sanki ne olacak dedim:)))
onu bende düşündüm canım ya biz o şekilde beslendiğimizde doktorlar bangır bangır bağırıyorlar yok sağlıksız yok kas kaybı bilmemne sonu ölümcül olabilir vs diyorlar ama bu oprasyonları geçirenler mideleri yırtılmasın aman dikişler patlamasın diye 1 ay kadar o şekilde besleniyorlar vede ölmüyorlar yani dr bunları öneriyor sonra yavas yavas katıya geçiş yapıyorlar... bizde aynı şekil uygulasak benzer bir sonuç alırız diye düşünüyorum... bu oprsynları geçirip hızla kilo verenler yanı şöyle söyleyim 6 ayda 50 kilo civarında veriyorlar hopppp haber oluyorlar bu şekilde kaç obez bunları görüp gidip zayıflıyor. ama op geçirmeden 6 ayda 50 kilo versek gene dr lar çıkıyorlar bağırınıyorlar sağlıksız diye bende mantık kalmadı artık :D:D
ama op geçirmeden sanki geçirmiş gibi beslenme aklımda bayadır var olan bir konu :S napsam bilemedim ki :D

onu bende düşündüm canım ya biz o şekilde beslendiğimizde doktorlar bangır bangır bağırıyorlar yok sağlıksız yok kas kaybı bilmemne sonu ölümcül olabilir vs diyorlar ama bu oprasyonları geçirenler mideleri yırtılmasın aman dikişler patlamasın diye 1 ay kadar o şekilde besleniyorlar vede ölmüyorlar yani dr bunları öneriyor sonra yavas yavas katıya geçiş yapıyorlar... bizde aynı şekil uygulasak benzer bir sonuç alırız diye düşünüyorum... bu oprsynları geçirip hızla kilo verenler yanı şöyle söyleyim 6 ayda 50 kilo civarında veriyorlar hopppp haber oluyorlar bu şekilde kaç obez bunları görüp gidip zayıflıyor. ama op geçirmeden 6 ayda 50 kilo versek gene dr lar çıkıyorlar bağırınıyorlar sağlıksız diye bende mantık kalmadı artık :D:D
ama op geçirmeden sanki geçirmiş gibi beslenme aklımda bayadır var olan bir konu :S napsam bilemedim ki :D
sürekli yapılması çok zor hatta imkansız ama haftada 1 kere yaparsak bence hiçte zararı olmaz şimdi haftada en az 2 gün oruç tutmanın sağlık açısından ne kadar faydalı olduğunu söyleyip duruyorlar demek ki arada mideye bir dur dinlen kardeşim demek lazımmış

ay kızlar ya burda yeni şeyler öğrenmek böyle hoş sohbetlerinizle kilo vermek motivasyon olmak ay çok iyı geldi bana burası yaaaaa :D
vallaha bana da çok iyi geldi normal çevremden insanlara bunu desem bön bön bakacaklar birde dalga geçer gibi konuşan olursa al sana ruhsal çöküntü burada hepimizin derdi bir hepimiz çözüm arıyoruz paylaşıyoruz aynı dili konuşuyoruz yani en güzeli de bu zaten :)

kızlar kahvaltım
1kup çay (şekersiz)
1 haslanmıs yumurta
1domates
1kk peynir
çilek reçeli tanesinden 1 tane aldım attım ağzıma yetti

öğle
1 kase domates çorbası

ara
1nescafe

akşamada
5kaşık taze fasulye
5 kaşık pilav
5 kaşık yogurt yicem planım bu şekilde

9 gibide 1 bardak taze sıkılmıs mandalina

Canlarim eft isi ilgimi çekti ama ben oncelikle sizi izlicem sonra arastirip yapmaya karar vericem. Aklim karissin istemiyorum.
EKIM tok durmanin sebebi ikna olman bence. Ben daha once iki öğün yiyebilecegime inanmazdim. Ama şimdi gayet rahat yapabiliyorsam buda ikna olmamdan kaynaklanıyor.
Peygamber Efendimiz ( s.a.v) in bir hadisi serifi yeniden hatirlamakta yardimci oldu
' benim ummetim acikmadan yemez ve ve doymadan sofradan kalkarlar' mahiyetinde. Ve muslumanlarin ogle yemegi diye bir aliskanligi cok sonradan edindigi gibi şeyleri okuyunca zamanla Fuzuli bir is cikardigimizi yemekten başka bir işim olmadigini gördüm. Herşey beyinde bitiyor diyoruz ya doğru işte ben bir boşluğa yada moralsiLige kapılmadan ilerleyebilirsem süper olacak

Canlarim eft isi ilgimi çekti ama ben oncelikle sizi izlicem sonra arastirip yapmaya karar vericem. Aklim karissin istemiyorum.
EKIM tok durmanin sebebi ikna olman bence. Ben daha once iki öğün yiyebilecegime inanmazdim. Ama şimdi gayet rahat yapabiliyorsam buda ikna olmamdan kaynaklanıyor.
Peygamber Efendimiz ( s.a.v) in bir hadisi serifi yeniden hatirlamakta yardimci oldu
' benim ummetim acikmadan yemez ve ve doymadan sofradan kalkarlar' mahiyetinde. Ve muslumanlarin ogle yemegi diye bir aliskanligi cok sonradan edindigi gibi şeyleri okuyunca zamanla Fuzuli bir is cikardigimizi yemekten başka bir işim olmadigini gördüm. Herşey beyinde bitiyor diyoruz ya doğru işte ben bir boşluğa yada moralsiLige kapılmadan ilerleyebilirsem süper olacak
aslında sadece peygamber efendimizi örnek alsak yetecek midenin 3 te biri yemek 3 te biri su 3 te biri de boş kalacak şekilde yesek haftada 2 günde oruç tutsak kilo diye bir derdimiz kalmaz

sürekli yapılması çok zor hatta imkansız ama haftada 1 kere yaparsak bence hiçte zararı olmaz şimdi haftada en az 2 gün oruç tutmanın sağlık açısından ne kadar faydalı olduğunu söyleyip duruyorlar demek ki arada mideye bir dur dinlen kardeşim demek lazımmış
tabiki canım ama onlarda sürekli yapmıyor bildiğim kadarıyla 2 hafta sıvı sonra püre tarzı sonrada normale geçiyorlar mesela ben 2 gündr dişim yüzünden sırf çorba içebildim ama bugun kahvaltımı ekmeksz yaptığım halde tıka basa doymuş hissettim belkide öyle bişey oluyorda zayıflıyorlar ama biz sağlıklı oldugumuzdan şöylede olabilir haftalık döngüler içinde ptesi salı sıvı çars pers püre cuma ctesi pure+ az katı ptesi katı şeklinde olabilir mesela ne bileyim ne düşünceğimi şaşırdım valla zayıflamak için :)

vallaha bana da çok iyi geldi normal çevremden insanlara bunu desem bön bön bakacaklar birde dalga geçer gibi konuşan olursa al sana ruhsal çöküntü burada hepimizin derdi bir hepimiz çözüm arıyoruz paylaşıyoruz aynı dili konuşuyoruz yani en güzeli de bu zaten :)
aynen canım mesela ben eşime bile demiyorum diyet yapıyorum die sonra baslıo zayıflmışın yok kilo almışın sürekli takipte oluyo :D

aslında sadece peygamber efendimizi örnek alsak yetecek midenin 3 te biri yemek 3 te biri su 3 te biri de boş kalacak şekilde yesek haftada 2 günde oruç tutsak kilo diye bir derdimiz kalmaz
Ah iste hic sorma bu uyduruk gozunu para hirsi burumus diyetisyenlere gerek kalmayacakti o zaman

milad canım tam araştırma istiyorsan arama motoruna şunu yaz ilk çıkan yerde kitap var türkçeye çevrilmiş onu oku gülüm
Gary Craig kitap

Tamam tesekkur ederim canim not aldim. Usenmeyip yazıyorsun Allah bu enerjini daim etsin birazda bana nasip etsin:))

tabiki canım ama onlarda sürekli yapmıyor bildiğim kadarıyla 2 hafta sıvı sonra püre tarzı sonrada normale geçiyorlar mesela ben 2 gündr dişim yüzünden sırf çorba içebildim ama bugun kahvaltımı ekmeksz yaptığım halde tıka basa doymuş hissettim belkide öyle bişey oluyorda zayıflıyorlar ama biz sağlıklı oldugumuzdan şöylede olabilir haftalık döngüler içinde ptesi salı sıvı çars pers püre cuma ctesi pure+ az katı ptesi katı şeklinde olabilir mesela ne bileyim ne düşünceğimi şaşırdım valla zayıflamak için :)

aynen canım mesela ben eşime bile demiyorum diyet yapıyorum die sonra baslıo zayıflmışın yok kilo almışın sürekli takipte oluyo :D
biz sağlıklı kendimizi iyi hissederek ağırlıklarımızdan kurtulacağız gülüm rabbim o kadar besini eti sütü sebzeyi meyvayı tahılı neden yaratmış biz insanlar yiyelim diye ölçülü olduktan sonra hepsinden de yeriz illa püre şart değil önemli olan acıkınca ve iyice ezerek yemek
benim eşimde geçen sen diyette değilmisin o sana yarar mı ki dedi çayın yanında kuru üzüm yedim onu diyor bana ben diyette değilim o kelimeyi diyip durma diyorum sürekli
ben özgürüm şu anda canım çikolata istese yerim diyetim yok ama canım istemiyor kiçok isterse bir kare atarım ağzıma olur biter sıkıntıya girmeye stres yapmaya hiiiç gerek yok :)))

Ah iste hic sorma bu uyduruk gozunu para hirsi burumus diyetisyenlere gerek kalmayacakti o zaman
çok büyük paralar dönüyor bu diyet zayıflama işinde bununla ilgili bir belgesel bile vardı içecekleri toz gıdaları bölgesel zayıflatan bandları yada atıyorum bu sene diyorlar ki çörek otu herkes çörek otu alıyor diğer sene keten tohumu yada adını bilmediğimiz bitkilerspor malzemeleri ayakkabıları vs. bende çok para harcadım o kadar parayla araba alınırdı inan

Back
X