• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

sağol canım böyle şeyleri okuyunca o kadar rahatlıyorumki anlatamam Allah razı olsun senden

diyetisyen olacak şahıs ne dedi bana biliyomusun yaşın geçiyor bu kiloyla çocuğunda olmaz hiç boşuna tüp bebek deneme öyle çoluksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın dedi çok ağırıma gitti Allah onu bildiği gibi yapsın

O diyetisyenden uzak durun. ..Bu nasıl bir zihniyet. ..Allah bilir herşeyin en doğrusunu..Canım bak benim hislerim çok kuvvetlidir...Sen hamile kalacaksın en kısa zamanda gör bak. ..Bozma moralini sakın..Allah var dert yok keder yok. ..Allah de ötesini bırak canım. ..

ara öğünlerimi bile zorlayarak yiyorum
normalde sevdiğim şeylere ilgim çok azaldı
mesela bayılırım pırasaya
veya sebze yemeklerine şimdilerde 3 çatalda kesiyo beni nedense
kuş kadar yiyorum doyuyorum hemen
acaba kullandığım ilaçtan olabilirmiki anlamadım

Ne ilaci kullaniyosun canm[/QUOTE]
cnm şeker başlangıcı varmış bende bide insilün direncim çıktı o yüzden onu kırmak için bi ilaç kullanıyorum

O diyetisyenden uzak durun. ..Bu nasıl bir zihniyet. ..Allah bilir herşeyin en doğrusunu..Canım bak benim hislerim çok kuvvetlidir...Sen hamile kalacaksın en kısa zamanda gör bak. ..Bozma moralini sakın..Allah var dert yok keder yok. ..Allah de ötesini bırak canım. ..

canım benim çok sağol sabah sabah yazdıklarını okumak o kadar iyi geldiki Allah razı olsun senden bende Allaha bırakıyorum kendimi O Ol derse hiçbişey önünde engel olmaz buna yürekten inanıyorum

canım benim çok sağol sabah sabah yazdıklarını okumak o kadar iyi geldiki Allah razı olsun senden bende Allaha bırakıyorum kendimi O Ol derse hiçbişey önünde engel olmaz buna yürekten inanıyorum
Sen de sağol...Cümlemizden razı olsun inşallah rabbim. ..Nasibinde varsa cocuk gelir seni bulur. ..Kilolu olup da hamile kalan bir sürü insan var etrafımda...Kilo var deyip kendini olumsuz şartlandırma...Ona bakılırsa bir arkadasımın ablası çok asırı zayıftı...Doktor kılo alman lazım cocuk olmaz demişti ...Zayıf olup da hamile kalamayan da çok fazla...Diyetisyen de zaten dilinin ecrini çeker bugün yarın Özür bile dileyebilir:KK66:

İnşallah faydası olur canım bendede çok fazla unutkanlık aslında bende bakınsam çok iyi olacak ama ihmal ediyorum hep

Bu arafda herkes tatilemi gitti kimseler yok

Insallah canim Ihmal etme sende baktir ama çok da korkma maalesef çağımızın hastalığı:KK43: herkeste bu şikayet var

keşke d vitaminine de baktırsaydın
bende unutkanlığın haddi hesabı yok :))
en dün b12 iğnemi yaptırdım ayda bir yaptırıyorum bu 6. iğnemdi iğne olduktan sonra bir kaç gün kendimi çok iyi hissediyorum iğne zamanı yaklaştıkça halsiz yorgun sürekli uykulu gibi geziyorum anlıyorum o zaman iğne zamanım yaklaşmış:)) kilo yapmıyor için rahat olsun

Ekimcim bende halsizlik yok aksine iyi hissediyorum tek şikayetim unutkanligimdan.. dr ozel hastane olmasina ragmen ilgisizligiyle beni o kadar bunalttiki hemen cikmak istedim. Konusmasini anlamak için dudak okudum resmen:) aslında yönlendirmesini bekledim neden olabilir diye ama orali olmadi adam. Neredeyse turp gibisin neden geldin diyecek sandım:)

akşam sarımsaklı yoğurtlu makarnaya kıyma sos bir tabak yedim :))
yoğurt karışımını artık canım yemek istemiyor bıktım ben o baharatlardan :KK43:

Ara ver canim ust uste cikolata bile bayar insani :)

Kizlar ben tatile cikiyorum 15 yokum tartimda yok arada yazabilirsem yazarim beni izinli yazarsaniz sevinirim canlarim
kilomu alirim yoksa verirmiyim bilmiyorum inşallah almam

Iyi eeğlenceler canim. Kilo vermeye calidma tatilde alma yeter:)
Kuzum gecmis olsun.insallah faydasini gorur ayni zamanda kilo almazsin.onemli olan saglik tabi ki.ustesinden gelecegine inaniyorum.

kızlar iyi geceler bu gün baccaklarımın yanları çok feci ağrıyor ya
acaba kasmı kaybediyorum yağmı yoksa yürüyüş yüzündenmi anlayamadımki
bu tarz sorun yaşayan arkadaşalar varmı ilk günlerde aranızda?

Iyi aksamlar kizlar
@milad2014 canim gecmis olsun.ihmal etme sonra daha buyuk sorunlar olmasin...
Sabah:haslanmis yumurta
6-7parcaz eytin yagli domates kurusu
1 dilim ekmek 3tane zeytin 1cay k.bal
Oglen: 1kase corba 1 dilim ekmek
Aksam:1 tabak pirasa yemegi pirincsiz
Salata

ya bide benim iştahım acayip bi şekilde kapandı
ara öğünlerimi bile zorlayarak yiyorum
normalde sevdiğim şeylere ilgim çok azaldı
mesela bayılırım pırasaya
veya sebze yemeklerine şimdilerde 3 çatalda kesiyo beni nedense
kuş kadar yiyorum doyuyorum hemen
acaba kullandığım ilaçtan olabilirmiki anlamadım

cnm şeker başlangıcı varmış bende bide insilün direncim çıktı o yüzden onu kırmak için bi ilaç kullanıyorum

bendede insülin direnci çıktı arkadaşım şeker ilacı kullanıyorum ama bana ağır geldi o yüzden yarım tane içiyorum şimdilik sıkıntım yok bide bu ilaca başladığımdan beri biraz yesem doyuyorum daha yemek istemiyorum sende de oluyomu böyle bişey

Sen de sağol...Cümlemizden razı olsun inşallah rabbim. ..Nasibinde varsa cocuk gelir seni bulur. ..Kilolu olup da hamile kalan bir sürü insan var etrafımda...Kilo var deyip kendini olumsuz şartlandırma...Ona bakılırsa bir arkadasımın ablası çok asırı zayıftı...Doktor kılo alman lazım cocuk olmaz demişti ...Zayıf olup da hamile kalamayan da çok fazla...Diyetisyen de zaten dilinin ecrini çeker bugün yarın Özür bile dileyebilir:KK66:

çok haklısın canım çok sağol inşallah bu sene hayırlısıyla ve sağlıklı olarak ikiz annesi olurum Rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın

miladcım sıkı takipçinim(nizim:KK16:). ben de kullanıyorum b12 (hemde ara ara yoksa düşüyor :KK61:)
ilk başlarda biraz iştah açtı ama sonra o duygu geçti. direk ilaç kilo aldırmıyor ama iştahına dikkat et. zaten birbirinizi çok güzel motive ediyorsunuz kilo almazsın :KK50:

Insallah canim Ihmal etme sende baktir ama çok da korkma maalesef çağımızın hastalığı:KK43: herkeste bu şikayet var

Ekimcim bende halsizlik yok aksine iyi hissediyorum tek şikayetim unutkanligimdan.. dr ozel hastane olmasina ragmen ilgisizligiyle beni o kadar bunalttiki hemen cikmak istedim. Konusmasini anlamak için dudak okudum resmen:) aslında yönlendirmesini bekledim neden olabilir diye ama orali olmadi adam. Neredeyse turp gibisin neden geldin diyecek sandım:)

Ara ver canim ust uste cikolata bile bayar insani :)

Iyi eeğlenceler canim. Kilo vermeye calidma tatilde alma yeter:)

miladcım geçmiş olsun b12 vitamini eksikliği unutkanlığa sebeb oluyo biliyosun bende de referans aralığındaydı b12 ama doktorum bu yeterli değil diye ilaca başladı günde bir tane içiyorum şimdilik iyiye gidiyo inşallah sendede işe yarar canım

Miladcım geçmiş olsun. ....B12 kullandım ama iştah açmıştı bende. .Zinco deneyebilirsin...Doktoruna danış istersen...Unutkanlık için iyi gelir

Günaydın kızlar herkese cevap verdim ama yarısı silindi:KK43:
Tomurcukkk bugun kimse bildirim yapacağa benzemiyor benim de tarti meselesi çözülmedi daha iyisi mi liste yapma. Yariyil tatili olsun herkese umArim bol eksilere vesile olur:)
miladcım sıkı takipçinim(nizim:KK16:). ben de kullanıyorum b12 (hemde ara ara yoksa düşüyor :KK61:)
ilk başlarda biraz iştah açtı ama sonra o duygu geçti. direk ilaç kilo aldırmıyor ama iştahına dikkat et. zaten birbirinizi çok güzel motive ediyorsunuz kilo almazsın :KK50:

Tesekkurler destegin icin canim. Benim nirmaldede basim istahimla belada:) umarim basedebilirim.
Miladcım geçmiş olsun. ....B12 kullandım ama iştah açmıştı bende. .Zinco deneyebilirsin...Doktoruna danış istersen...Unutkanlık için iyi gelir

tesekkurler canim. Bu arada menulerini paylasman guzel olur canim aktif olursan hep nirlikte motive oluruz.
miladcım geçmiş olsun b12 vitamini eksikliği unutkanlığa sebeb oluyo biliyosun bende de referans aralığındaydı b12 ama doktorum bu yeterli değil diye ilaca başladı günde bir tane içiyorum şimdilik iyiye gidiyo inşallah sendede işe yarar canım

Sana da gecmis olsun canim. Akil sağlığı buyuk nimet. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

bendede insülin direnci çıktı arkadaşım şeker ilacı kullanıyorum ama bana ağır geldi o yüzden yarım tane içiyorum şimdilik sıkıntım yok bide bu ilaca başladığımdan beri biraz yesem doyuyorum daha yemek istemiyorum sende de oluyomu böyle bişey
geçmiş olsun cnm hangisini kullanıyorsun sen evet bnmde acayip iştahım kapandı ama iyi oldu ekmeği kestim sadece tostta yiyorum yani sabah onun dışında porsiyonlarım acayip küçüldü

Tomurcukkk bugun kimse bildirim yapacağa benzemiyor benim de tarti meselesi çözülmedi daha iyisi mi liste yapma. Yariyil tatili olsun herkese umArim bol eksilere vesile olur:)

Tesekkurler destegin icin canim. Benim nirmaldede basim istahimla belada:) umarim basedebilirim.

tesekkurler canim. Bu arada menulerini paylasman guzel olur canim aktif olursan hep nirlikte motive oluruz.

Sana da gecmis olsun canim. Akil sağlığı buyuk nimet. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Tamam canim bende oyle dusunmustum yazacaktim simdi.birkac gundur de durgun zaten.herkesin dinlenmeye ihtiyaci var sanirim...

Bende diyette değilim ama iştahım yok..Çok az yiyorum...Psikolojik sanırım. ..Diyete basladım dediğim anda herşeyden yemek istiyorum. ..Rahatım ve inceliyorum...Dikkat de etmememe rağmen. ..Bünye şaşkına döndü sanırım...:KK66:

Menüm
sabah kahvaltı yapmak istemedim..Gec saatte karnıbahar yemegınden yedim
3 dilim ekmek ve nescafe içtim..
şimdi de çok az ıspanakla yoğurt yiyorum. .
Akşam: sebze yemeği yerim 1 kase yoğurtla. .. regl de olacagım spora halim yok. ..
su da tüketemiyorum bu ara. ..kendimi sıkmayacagım. ..baska seyler yersem de ilave ederim...

Günaydın
geç kaldım kızlar kusura bakmayın
bu onbeş gün sabahları spora gidicem bugün başladım diper sayfaya baktım bildirim vermedim artık bu hafta fark 200 gramcık:)

amin canım sağlıktan önemli bişey yok

geçmiş olsun cnm hangisini kullanıyorsun sen evet bnmde acayip iştahım kapandı ama iyi oldu ekmeği kestim sadece tostta yiyorum yani sabah onun dışında porsiyonlarım acayip küçüldü

sağol caım ben glukofen 850 mg kullanıyorum sen hangisini kullanıyosun

Back
X