• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kilo bildiriminiz ne zaman??

kilo bildirimimiz salı günler sabah vakti canım öğlene doğru tomurcuk arkadaşımız listeyi hazırlıyor ama bu ara sanırım kimse bildirimde bulunmayacak hem yarıyıl tatili hemde herkes biraz durgun ben dahil o yüzden

bana doktor glfor 850 lik verdi akşam yemekten 20 dk sonra al dedi ama bende hiç işe yaramadı

kızlar selamlarr 5 6 gündür aranızda yokum. sanırım 1 hafta daha olamıcam dükkana gitmiyorum bu aralar evdede psikolojim iyice bozuldu. acele komşuya geldim bildirim yapmak için geç kaldım biraz dedim ama herkes tatil modunda. An itibariyle kilom 87,300 umarım daha fazla şişmem kendimi yemeğe ve alkole vurdum umarım toparlanabilirim. haftaya görüşmek üzere kızlar hepinizi öpüyorum..

bana doktor glfor 850 lik verdi akşam yemekten 20 dk sonra al dedi ama bende hiç işe yaramadı
aslında yemekten sonra değilde yemekle birlikte almak daha iyi düşünüyorum
yemekten sonra zaten doymuş oluyorsun ben iki yudum yiyip hemen içiyorum

öğle yemeği olarak kıymalı yumurta ve yeşil çay tükettim(ekmeksiz)

Tamam canım ben de tartılmak istemiyorum çok fazla...Haftada bir salı günü yazarım kilomu...

tamam canım

glifor 1000 mlg cnm sabah akşam 2 doz alıyorum

ben günde bir defa içmeme rağmen şekerim aniden düşüyodu içim titriyo bayılacak gibi oluyodum yarım tane içmeye başlayınca sorun olmadı

kızlar selamlarr 5 6 gündür aranızda yokum. sanırım 1 hafta daha olamıcam dükkana gitmiyorum bu aralar evdede psikolojim iyice bozuldu. acele komşuya geldim bildirim yapmak için geç kaldım biraz dedim ama herkes tatil modunda. An itibariyle kilom 87,300 umarım daha fazla şişmem kendimi yemeğe ve alkole vurdum umarım toparlanabilirim. haftaya görüşmek üzere kızlar hepinizi öpüyorum..

tatlım umarım çabucak toparlanırsın sorunlar her zaman olur her zaman çözüm yolu mutlaka bulunur yeterki sen iyi ol sağlıklı ol hiçbirşey sağlığından önemli değil alkole yemeye vurarak sağlığını tehlikeye atma canım

merhaba kızlar akşam yemeğimi biraz erken yedim bugun akşam dışarı çıkıcam şişmemek için erken yedim
ne yedim hemen onuda söyliyim
annem pirinç pilavı yapmış 3 kaşık ondan yedim
bide patatesli tavuk yemeği vardı 3 çatalda ondan yedim doydum
artık ilerleyen saatlerde sadece meyve ve kahve tüketirim

Iyi aksamlar canlar...
Bugun oglen ve aksam yemegini birlestirdim..yediklerime gelince
Sabah: 1yumurtali kiyma 2dilim ekmek domates 3 zeytin
Ara:yesil cay 1 dilim kek
Aksam:6 tane kofte 5 kasik makarna
Ara: sutlu kahve vee bolca su icmeye calisiyorum.

Selam kızlar,

Giremedim ve bildirim de yapamadım çünkü bu hafta diyetisyene gitmedim, evdeki tartım da bozuk, kilomu bilmiyorum.
Şok diyet yapmıştım bugün bitti ama yarından itibaren sanırım diyete ara vereceğim çünkü yurtdışına gidiyoruz eşim kızım ve ben tatile. Tatilde de kafamı bunlarla yormak istemiyorum.

Fırsat bulursam yazarım bulamazsam dönünce yazarım. Kendinize çook iyi bakın giremezsem.:KK68::KK68:

Günaydın fıstıklar topiğimiz 2.sayfaya düşmüş nerelerdesiniz hadi kalkın canlanalım ben spora gidiyorum şimdi
nehşrcim sanada iyi tatiller dilerim çabuk dönün fazka ıssız oldu burası:(

Dünkü menüm
sabah
1 adet ev poğoçası
1 chery domates

ara
10 badem

öğlen
çift kaşarlı kepekli tost
5 zeytin

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk kıymalı patlıcan yemeği
2 dilim kepekli ekmek

ara
çeyrek portakal

Gunaydin hanimlar sanada gunaydin tomurcukcum:KK68: haklisin ilkaycim ya herkesler tatile gidince cok sessizlesti gunlumuz neyse biz bos birakmayalim kizlar..ben kendimi biraz hafiflemis ve daha enerjik hissediyorum sizde durumlar nasil?
Buarada canim kahvalti turu yemek istemedi bir kase mercimek corbasi bikactanede zeytin yedim bakalim simdilik...

Gunaydin hanimlar sanada gunaydin tomurcukcum:KK68: haklisin ilkaycim ya herkesler tatile gidince cok sessizlesti gunlumuz neyse biz bos birakmayalim kizlar..ben kendimi biraz hafiflemis ve daha enerjik hissediyorum sizde durumlar nasil?
Buarada canim kahvalti turu yemek istemedi bir kase mercimek corbasi bikactanede zeytin yedim bakalim simdilik...
Afiyet olsun sanada canım.Bende zaman zaman çorba içmeyi seviyorum kahvaltıda.Hergün klasik kahvaltı sıkıyor bazen.

Bende bugün enerjik ve motiveli hissediyorum kendimi.Artık diyeti bırakmayacağıma ve hedefime ulaşana kadar bu istikrarı sürdüreceğime inanıyorum.Psikolojik sınırı aşmam lazım.80 lerden kurtulup 79 ları görmeye başladığımda herşeyin daha da iyi gideceğinden eminim...

Günaydın kızlar nasılsınız...Reglim basladi dün her yerim dökülüyor...Menüyü yazayım. .

Sabah:1 poğaça ve nescafe
ara:yok canım ıstemedi
öğle:karnıbahar yemeği bir kaç dilim ekmek
ara:cay yada kahve
akşam:dünden kalan ıspanak ve yoğurt..
su tüketemiyorum cok fazla...Bu ara öyleyim:KK43: sporda bu hafta yapamam artık... diyette değilim menüm fazla olabilir regl bitene kadar musade verdim kendime. ..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BOYUM UZUN OLDUĞU İÇİ DE KALDIRIYORUM.
BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM. AYRICA GÜNDE 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY VE 3 LT SU İÇİYORUM.
BEN DAHA ÖNCE 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BOYUM UZUN OLDUĞU İÇİ DE KALDIRIYORUM.
BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM. AYRICA GÜNDE 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY VE 3 LT SU İÇİYORUM.
BEN DAHA ÖNCE 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.
Hoşgeldin aramıza Melek...
Bende bir dönem 103 kilodan 83 e düşmüştüm ve 83 e düştükten sonra hamile kalıp doğum sonrası 117 kiloyu da gördükten sonra sıkı bir diyetle şu anki kilom olan 87 ye düştüm.Yaklaşık 1 seneyi aldı tabi bu kilo verme süreci.Halen devam ediyorum.Ama çalıştığım için spora zaman bulamıyorum.

Tüp bebek tedavin sonuç verdi mi peki? Bende 4 düşük yaptıktan sonra 5 yıl sonucunda kavuşabildim yavruma.

Back
X