• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam kızlar

Yariyil tatilinde daha cok bos vaktim olur diye düşünmüştüm ama aksine bos vaktim olmuyor. Esim gec çıkıyor sonrada cocuklar evde oldugu icin onlara gore plan yapıyorum, birlik vakit geçirmek adina.. arada kaçamaklar da çoğaldı malesef. boyle giderse kilo Alarak döneceğim araniza. Daha dikkatli olmam gerekiyor
Vildan80 Vildan80 arada derede de olsa yazmaya calisicam artik.
metra metra supersin canım azmin banada örnek olsun inşallah.
@izmirininsani hosgeldin aramiza
Canım umarım almazsın kilo.Belki B vitamininin de etkisi vardır iştah açılmasında.
Çok fazla girip bir şey yazmasan da öğün öğün menülerini paylaşman kaçamakların azalmasında etkili olacaktır canım ;)

Canım umarım almazsın kilo.Belki B vitamininin de etkisi vardır iştah açılmasında.
Çok fazla girip bir şey yazmasan da öğün öğün menülerini paylaşman kaçamakların azalmasında etkili olacaktır canım :KK66:

Daha özenli yazarim öğünlerimi inşallah canım. Suyu az içiyorum son gunlerde yeşil cay iyice çıktı hayatımdan nerdeyse toparlanmaliyim Karnım yine davul gibi oldu:(

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BOYUM UZUN OLDUĞU İÇİ DE KALDIRIYORUM.
BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM. AYRICA GÜNDE 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY VE 3 LT SU İÇİYORUM.
BEN DAHA ÖNCE 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.
merhaba cnm hoşgeldin hedef kilomuz aynı ilk etapta bende 80i görmek istiyorum
bende geçen hafta 90 ken bugün 88 e düştüm hatta 91700 düm ama net rakamla başlayım dedim
9lu rakamlardan 8 lere ve inşallah 7 lerede inicez

Merhaba kızlar
Galıba gec oldu hala katılım kabul edıyormusunz bılmıyorum ;
Bende aranıza katılmak ıstıyorum .
Ben size kısaca halımden bahsetmek istiyorum , 2013 aralık ayında 98 kılo ıle dıyete basladım hazıran ayında 80 kıloya ulaşmıştım , birkaç ay içide ise bir müjdeli haberle hamıle oldugumu ögrendım. Suanda 8 aylık bır oglum var . Yanındada 30 kılo fazlam var 100 kılolar cıvarındayım en son 103 du .. Dun yenıden ayaga kalkmaya karar verdım . Aksam 1 saat spor salonunda yuruyus yaptım ve bugunde kontrollu yemek yemeye başladım. Bu akşamda oglum musade ederse 1 saat yuruyus yapmayı planlıyorum . Bu surecte sızınle bırlıkte devam etmek ısterım.
Teşekkürler

glifor 1000 mlg cnm sabah akşam 2 doz alıyorum
Merhaba canım bende de ınsulın dırencı cıktı , hamılelık sırasında dıyabet vardı ve yuksek mıktarlarda ınsulın kullanıyordum gectıgımız hafta endokrın aynı ılacı verdı yaklasık 1 haftadır kullanıyorum henuz bır etkı afrklılık duymadım sendekı etkılerı ne oldu ?
Teşekkürler

merhaba cnm hoşgeldin hedef kilomuz aynı ilk etapta bende 80i görmek istiyorum
bende geçen hafta 90 ken bugün 88 e düştüm hatta 91700 düm ama net rakamla başlayım dedim
9lu rakamlardan 8 lere ve inşallah 7 lerede inicez

Iyi ilerliyosun Tebrikler canım ben 4 aydır bir 86 bir 89 arası gidiyorum geliyorum

Merhaba canım bende de ınsulın dırencı cıktı , hamılelık sırasında dıyabet vardı ve yuksek mıktarlarda ınsulın kullanıyordum gectıgımız hafta endokrın aynı ılacı verdı yaklasık 1 haftadır kullanıyorum henuz bır etkı afrklılık duymadım sendekı etkılerı ne oldu ?
Teşekkürler
merhaba cnm bende gece açlık ve tatlı krizlerimi bitirdi
abur cubur kesinlikle yok düşün bi haftadır çantamda peynirli çizi ile dolaşıyorum ama hala duruyo yemedim
iştahımı çok kapattı onun dışında beni çok wc ye çıkarıyor

Iyi ilerliyosun Tebrikler canım ben 4 aydır bir 86 bir 89 arası gidiyorum geliyorum
teşekkürler cnm yaşam tarzı haline getirirsen fark bile etmessin kilo verdiğini
hesabıma göre ben 4 ay bu şekilde devam etsem 20 25 kilo vermem lazım :)

Teşekkürler

Katilabilirsin Sibela Hoşgeldin. Dikkat etmeye baslamissin bile ne ggüzel. Yuruyusle birlikte kısa zamanda iyi kilo verecegine inanıyorum. .

merhaba cnm bende gece açlık ve tatlı krizlerimi bitirdi
abur cubur kesinlikle yok düşün bi haftadır çantamda peynirli çizi ile dolaşıyorum ama hala duruyo yemedim
iştahımı çok kapattı onun dışında beni çok wc ye çıkarıyor

teşekkürler cnm yaşam tarzı haline getirirsen fark bile etmessin kilo verdiğini
hesabıma göre ben 4 ay bu şekilde devam etsem 20 25 kilo vermem lazım :)

Ay ne güzel ya ben de bu 2 gündür farklı bir tarz deniyorum nşallah fayda eder dün 89 kiloydum bugün87.8 iinşallah bir daha çıkmaz

Ay ne güzel ya ben de bu 2 gündür farklı bir tarz deniyorum nşallah fayda eder dün 89 kiloydum bugün87.8 iinşallah bir daha çıkmaz
benden sana tavsiye cnm hergün tartılma o hatayı ben yapıyordum
bir haftada bir tartıl bak ben geçen hafta başladım cuma günü bugün tartılma günümdü
zor tuttum kendimi bakmamak için ama işe yaradı sürekli tartılmak azmini kırar

benden sana tavsiye cnm hergün tartılma o hatayı ben yapıyordum
bir haftada bir tartıl bak ben geçen hafta başladım cuma günü bugün tartılma günümdü
zor tuttum kendimi bakmamak için ama işe yaradı sürekli tartılmak azmini kırar

Canım ben 2 sefer o haftada 1 tartılmayı yaptım. Sonuç ikiside de kilo aldim

Merhaba kızlar
Galıba gec oldu hala katılım kabul edıyormusunz bılmıyorum ;
Bende aranıza katılmak ıstıyorum .
Ben size kısaca halımden bahsetmek istiyorum , 2013 aralık ayında 98 kılo ıle dıyete basladım hazıran ayında 80 kıloya ulaşmıştım , birkaç ay içide ise bir müjdeli haberle hamıle oldugumu ögrendım. Suanda 8 aylık bır oglum var . Yanındada 30 kılo fazlam var 100 kılolar cıvarındayım en son 103 du .. Dun yenıden ayaga kalkmaya karar verdım . Aksam 1 saat spor salonunda yuruyus yaptım ve bugunde kontrollu yemek yemeye başladım. Bu akşamda oglum musade ederse 1 saat yuruyus yapmayı planlıyorum . Bu surecte sızınle bırlıkte devam etmek ısterım.
Teşekkürler

Verirsin cnm insallah. Yuruyus onemli...
boyun kac?

Iyi aksamlar kizlar sibela85 sibela85 HOSGELDIN INSALLAH ULASIRSIN HEDEFINE .BEBEGINIDE ALLAH BAGISLASIN...bugun gunduz oturmaya gittim fazla yememeye calistim yediklerime gelince
Sabah: 1 tane haslanmis yumurta
1 tane domates 3-4 zeytin 2 dilim ekmek
Oglen: 2 tane kucuk ev yapimi pogaca
Biraz patates salatasi 2 dilim kabak tatlisi
Ara:1 tane elma
Aksam: 2 catal haslanmis tavuk biraz salata 1 dilim ekmek

Iyi aksamlar kizlar sibela85 sibela85 HOSGELDIN INSALLAH ULASIRSIN HEDEFINE .BEBEGINIDE ALLAH BAGISLASIN...bugun gunduz oturmaya gittim fazla yememeye calistim yediklerime gelince

Yine supersin tatlım
bana emziren olarak Örnek'in senin sayende tutuyorum kendimi

Yine supersin tatlım
bana emziren olarak Örnek'in senin sayende tutuyorum kendimi

Back
X