• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Topigimiz canlanıyor canım biz boş birakmazsak daha iyi motive oluyoruz. Hic bişey emeksiz olmuyor ki guzelim:KK69:

ilkaycim keske yakininda olsaydıM. Walla bizim kayinvalidelerde 70 kisi agirlamislamisligimiz var kayinpeder siyasi yönü olan biri. Dogal olarak es dost cok.birini davet edicez dese onunla on kisi gelir antremanliyim yani. :-) Allah kolaylik versin canim.

:KK9:tebrikler canim cok iyi yapmissin. Afiyet sifa olsun

Valla cok az yiyorsun takdir ediyorum seni:KK72:

canim cok hizli ilerliyorsun masallah. Ben 90 larda takildim kaldim sin durum ne bilmiyorum gerçi tartim yok bu durum avantaj mi olur dezavantaj mi bilemem:-)
[QUETE]="tatlitambak, post: 39173578, member: 539671"]Canım ben o diyeti bıraktım. Hem şok diyet mis hemde cenaze olabilir diye orada yapamam dedim bıraktım....
şu an eşimin tavsiyelerine uyuyorum sadece

Sok diyetler bizim ivin cozum degil ki tambak'im 3-5 kilo fazlamiz olsa hadi neyse dicem. BIzim kalici cozumler uretmemiz yasam seklimizi degistirmemiz gerek

[QUETE]="tatlitambak, post: 39173640, member: 539671"]Gerçekten çok tebrik ediyorum.
Ben de dün kek yemeseydim bugün daha iyi giderdi .
ama olsun 200 gr daha gitti veee 86.9 oldum[/QUOTE]

Tebrikler canım benim böyle devam et.[/QUOTE]
Ee sen nerde tartiliosun cnm

Ee sen nerde tartiliosun cnm

Tartilari buyuk bir başarı Örneği ile bozdum canim aldığım magazaya götürdüm bir bakicam bugün ne yaptilar diye ama evde olmamasi hoşuma gitti:) merak etmek guzel. Bir iki gün önce tartiya ciksam moralim çok bozulabilirdi. .

Birazdan mr a giricem boyun ağrılarım için bakalim ne olacak. Dr büyük ihtimalle boyun Fıtığı dedi. Bu yaşta hurdaya döndüm valla:)
Ardından dışarda biraz vakit geciririm yuksek ihtimal sabah 3 km yürüdüm birazda disarda yurusem fena olmaz.

Tartilari buyuk bir başarı Örneği ile bozdum canim aldığım magazaya götürdüm bir bakicam bugün ne yaptilar diye ama evde olmamasi hoşuma gitti:) merak etmek guzel. Bir iki gün önce tartiya ciksam moralim çok bozulabilirdi. .

Ewt aslinda iyi bir bakima...

kızlar nefissss salata yaptım tarifimde burdaaa :KK22:
bir tutam maydanoz
bir tutam kuzu kulağı
bir tutam yeşil nane
bir tutam kıvırcık
bir tutam dereotu
4 küçük çeri domates
1 orta boy salatalık
1/2 limon suyu
3 tatlı kaşığı z.yağı
1 küçük konserve ton balığı
1 küçük konserve mısır
hem sağlıklı hemde nefisssss oldu:kk77::cool:

10612635_1534732493482065_2345053460269771376_n.webp
10612635_1534732493482065_2345053460269771376_n.webp

Slm kızlar bir kaç gündür yazamadım salı çarşamba ve perşembe guzel yedim dünden beride telafi ediyorum baya az yiyorum saliya toparlarim inş.
slm cnm benden sana tavsiye belli bi düzen oturtmuşken tekrar iştahını açp mideni büyütme
o hataya ben geçen sene kurbanda düştüm sonuç diyeti bırakmama sebep oldu ve pişmanlık

kızlar buyrun diyetisyenimin yazın verdiği diyet listesi
menüleri kendinize göre değiştirebilirsiniz
duruma göre bu listeyle haftada 1,5 2 kilo verebilirsiniz
1044004_592954490816858_1077162934822261217_n.webp

Bugünu özet geceyim

Sabah
2 bardak limonlu su
3 km yürüyüş

Kahvaltı
1 kase pirasa çorbası
2 dilim ekmek
Cin biber
Tulum peyniri

Ogle
1 kucuk kase yoğurt
1 kucuk portakal

İkindi
Baharatli yoğurt
Yeşil cay

Aksam ( muhtemelen)
1 kase sebzeli mercimek çorbası
1 sebzeli tavuk but
Salata

3 lt su

Aksam yemegi degisirse yazarım ama böyle olacak eşimi bekliyorum:)

Benim menü
sabah namazdan sonra açlıktan uyuyamadim
2 bardak su
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin

kahvaltı 14 de
yarım portakal
Yarım trabzon hurma
çok az sucuklu tost
15 tane kadar zeytin
2 dilim peynir
1 kase yoğurt

ara yok
Aksam 18.45
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak tan az pırasa
Etli bulgur pilavı ama etlerin den yedim 3-4 kasikta bulgur pilavı anca o da ele beraber gelenlerden

2.5 lt su oldu

ton balıklı salata
2 soğan halkası 4 patates
1 sebzeli şnitzel
bugün bu şekilde oldu saat beşte feci midem bulandı uyudum bi kalktım saat 8 aceleyle mecburen bunları yaptım
gece ayran soda ve yeşil çay içerek dengelicem

Back
X