Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canlarim:)
Aksam 19 civari iki küçük cikolata kaplamali pismaniye yedim pisman mıyım:) bilmiyorum arada kaldim yemezsem olmazdı ama bir tane ile kalsaydim iyiydi
1 Kupa yeşil cay daha içtim.
Bugün baya su ictim lt hesabi tutamadim ama 4 lt yakin oldu galiba ictikce icesim geldi tuhaf bir şekilde![]()
Afiyet olsun canim. 8 den önce yemissin rahat ol. Yasak olursa zayiflayamazsin zaten. Zamanla 1 e düşürmeyi oğreneceksin
bitek ben kaçamak yapmamışım demek kiIyi aksamlar canlar
Sabah: bi dilim ruli pasta ve sut
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta 4 catal patates kizartmasi 2 zeytin biraz peynir
Ara: bi kucuk mandalina ve elma
Aksam: 2 sigara boregi kadar burma kadayif tatlisi ve neskafe
Aksam tatliyi yemek icin yemek yemedim kizlar cok canim istedi valla yazarkende cekindim ama durum bu
Teşekkürler canım. İnşallah ogreniriz sevdigim seyleri gorunce o anda gozum karariyor tadini cikarip yemiyorum sorun orda cayin yanina biraktim caydan bir yudum dahi almadan iki tane yedim bile düşün:))
bitek ben kaçamak yapmamışım demek ki![]()
Iste bizim sorunumuz o gözü donmüşlügü düzeltmek. Ben tatlimi da yiyorum 2 günuüstüste olduysa ertesi gün yok ama diğer gün yöne yerim.
zayıflamayakeyif alarak devam etmek llazım. BBöyle işkence gibi yaaa benim kafam çok rahat inan ki artık. Veee gidecek kilolar
Kilonu merakla takip ediyorum![]()
Cokkk haklısın canim bende senin gibi düşünüyorum. ama ben birseyden yedigim zaman arkası geldi genelde o yüzden korkuyorum yoksa kendimi tutabilirsem sorun yok
Ona zamanla alışıyor sun canım ben eminim senden beterimdir bu konu da ama şimdi catlasam da canım çok istese de devamı yok diyorum kendime yeter diye söylüyorum. 3 ay dir ilk defa bu kadar ciddiyim
bende cnm geçen hafta ıkı gıttı bakalım pazartesi ne olcak çokta dikkat ettim sadece bu akşam meccburi kaçamak yaptım ama soda içtim süt içtim üstüneIste bizim sorunumuz o gözü donmüşlügü düzeltmek. Ben tatlimi da yiyorum 2 günuüstüste olduysa ertesi gün yok ama diğer gün yöne yerim.
zayıflamayakeyif alarak devam etmek llazım. BBöyle işkence gibi yaaa benim kafam çok rahat inan ki artık. Veee gidecek kilolar
Kilonu merakla takip ediyorum![]()
mutlu pazarlar cnm tünaydın moralini bozma sakınGunaydin canlar.
Mutlu pazarlar...bugun dune gore sadece 100 gr. vermisim. 94. üm tam ...
mutlu pazarlar cnm tünaydın moralini bozma sakın
Ben den de 100 gr gitti. 86.7 oldum