• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Rakamlara takilma canım. Ben 90lar deyip tutturdum sonra tam 89 olmusken simardim havalara girdim sonra haftalarca çıkamadım 90 lardan:)) hedef güzel gorundugumuz bur vücut olsun:KK66:
Bugün bende dışarda harika giysiler gördüm. Ama hiç birini alasim gelmedi çünkü yakıştıramiyorum kendime. Bir elbisenin 42 bedeni ile 46-48 bedeni arasında uçurum kadar fark var. Yaza kadar kıyafet almayı düşünmüyorum. Tabi yaza kadar zayiflamis olmayi da diliyorum..

Aynen canim bende yaza kadar hicccbirsey almayacahim... 44 beden nedir ya... ben bu kiyafetin 44 u varmi diye soruorum kabinde. Millet 38 i varmi dior. Ben cokuorum o zaman. Ama artik bitti...
38 de gozum yok ama 40 a dusecegim...

Aynen canim bende yaza kadar hicccbirsey almayacahim... 44 beden nedir ya... ben bu kiyafetin 44 u varmi diye soruorum kabinde. Millet 38 i varmi dior. Ben cokuorum o zaman. Ama artik bitti...
38 de gozum yok ama 40 a dusecegim...

Himm boydan kazanıyorsun canım 44 bedende ben kendimi iyi hissederdim açıkçası:-) 42 beden olmam icin benim 68 kilo civarında olmam gerek ama ben o kiloda iyi olur muyum diye düşünüyorum simdi:KK23: sanki 75 kilo olmak bana yakışıyor gibi neyse o zaman bir gelsin de dimi dereyi görmeden pacayi sivamak diye benimkine derler:-)

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
....5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
... Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor....
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.

1.5- 2 litre su.
Canim bu cayi emzirenler kullanabiliyomu

Sabah: 1 kase pirasa corbasi
1 kase yogurt

Ara:yarim simit ve cay

Oglen:bulgurlu yesil salata
1 dilim ekmek

Ara:2kucuk kurabiye ve acik cay

Aksam: tavuklu salata yaninda
4 tane kofte

Canim seninle boy ve kilomuz ayni ama simdi 48 beden giyiniyorum nasil oluyo ya 44 bile suan iyi gibi geldi bana

Cnm benim simdiki fotomu koyayim bak. 94 kilo demezsin bana. Cunku fit duruyorum. Amaaaa 94 kilo oldugum gercegini degistirmez bu durum

Evet tatlim herkesin vucut yapisi
farkli farkli ....
Bu benim simdiki halim cnim. Baska boydan bulabilsem yollicaktim da bulamiorum tontikim die cekmemisim

Eklentiler

• img1422816041576.webp
    img1422816041576.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu benim simdiki halim cnim. Baska boydan bulabilsem yollicaktim da bulamiorum tontikim die cekmemisim

Canım iyi duruyorsun yandan bir resim olsa daha iyi yorumladik. Ama bacaklar ince yani tabii boy uzun.
benim de kilo her tarafım da orantılı çok sukur

Yok cnm bacaklarim kalin. Popom da buyuk benim Kilom hep popoma kalcalarima gider. Vede bacaklarima... ustbedenim faazla yok.

Sisko demeyelim biz ona yaa :110:yapili daha uygun olur canim tabi zayif olmak bizim elimizde....
sana 80 cok yakisir canim
Fazla yapili...insallah cnm. Ben 83 lg iken kimse inanmiordu. 70 gibbi duruosun dioelardi. ben 10 kg da 1 beden inceliorum. Normal bayanlarda 5 kg.da bir ama bende 10kg

Back
X