• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın fıstıklar
spora gidiyorummm
@izmirinsanı bencede çok iyi görünüyorsun bende senin gibiyim kimse inanmıyor kiloma bu hem avantaj hemde dezavantaj zayıflamak için dediğin gibş bir on kilo vermemşz gerekiyorki farkedilsin beden küçülsün ve çok zor veriyorum bennn

Günaydın citir adayları

Gune yürüyüşle Merhaba dedim 40 dk yurudum iki bardak su içtim şimdi kahvaltı zamani kahvaltıda yine keşkek yiyeceğim :) bu bir tencere nasıl bitecek bilmem gunde bir kere yeme hakki veriyorum kendime. Ardından yeşil cay içecegim.

BUGUNUN HAKKINI VERELIM KIZLAR:KK55::KK55:

Günaydın herkeseee :KK24::KK24:
Canlanmışız yine maşallah sayfalar birikmiş süper.Bende pazar gününü orta kaçamakla atlattım.Bugün daha enerjik ve motiveli başladım güne.Herşey çok güzel olacak :KK68:

Arada pazarlari ailemizle güzel bir kahvaltı yapmak da hakkımız olsun be Güzelim hafta içinde dikkat eder telafi edersin

Günün ikinci yeşil çayını içiyorum. Unutan varsa hatırlatmıs olayim eslik edin bana:KK72:

Miladcim bende dokuzlu cayimi iciyorum simdi bol limonlu... işler cok beni bekliyo cocuklar evde disarda firtina of off kres icin sayi tablosu yapacam yaa ben niye bu kadar yogunum artik dinlenmek istiyorum tatil değil sanki Çin isgencesi bu arada kilo verme cabaliyorum stresten kurtulsam gidecek ama isler yigilinca bende stres oluyorum ....bu arada bende artik salilari tarti günü yaptim kendime o gün not alacagim gecen cokk eski bi arkadasim sehir disindan geldi cok zayifsin bide kiloluyum diyorsun dedi ama ben biliyorum kilomu böyle soylenince kendimden şüphe eder oldum ama yok daha yolum var gecen gun 40 beden gomlek aldim 42 pantolon giyiyorum ama boy kisa iste olmuyoo balik etli gibiyim bence biraz kendimi sevsem iyi olcak yoksa beden isyan ediyor gitmiyor kilolar :rolleyes:

Hatirlattigin iyi oldu tatlim bende ev islerine yesil cay arasi veriyim unutuluyo pek severek icmedigimden heralde
Canim severek icmek icin içine tarcin seviyorsan tarcin yada limon ekleyebilirsin ben kekikli mateli karanfilli karabiberli tarçınlı içiyorum aslinda ne desen var:)

Günaydın fıstıklar
spora gidiyorummm
@izmirinsanı bencede çok iyi görünüyorsun bende senin gibiyim kimse inanmıyor kiloma bu hem avantaj hemde dezavantaj zayıflamak için dediğin gibş bir on kilo vermemşz gerekiyorki farkedilsin beden küçülsün ve çok zor veriyorum bennn

günaydın. hatta tünaydın kızlar. iş yerindeyim arada girebiliyorum o yüzden. canım sıklıyor ya. eve gitmek istiyorum. hiç çalışasım yok... keyfim yok... içim sıkılıyor. hayır olsun.

Günün ikinci yeşil çayını içiyorum. Unutan varsa hatırlatmıs olayim eslik edin bana:KK72:
Canım afiyet olsun.Ben kaç gündür hatta haftadır yeşil çay işini boşladım.Hatırlattığın için teşekkür ederim.Öğleden sonra mutlaka içeceğim...

Miladcim bende dokuzlu cayimi iciyorum simdi bol limonlu... işler cok beni bekliyo cocuklar evde disarda firtina of off kres icin sayi tablosu yapacam yaa ben niye bu kadar yogunum artik dinlenmek istiyorum tatil değil sanki Çin isgencesi bu arada kilo verme cabaliyorum stresten kurtulsam gidecek ama isler yigilinca bende stres oluyorum ....bu arada bende artik salilari tarti günü yaptim kendime o gün not alacagim gecen cokk eski bi arkadasim sehir disindan geldi cok zayifsin bide kiloluyum diyorsun dedi ama ben biliyorum kilomu böyle soylenince kendimden şüphe eder oldum ama yok daha yolum var gecen gun 40 beden gomlek aldim 42 pantolon giyiyorum ama boy kisa iste olmuyoo balik etli gibiyim bence biraz kendimi sevsem iyi olcak yoksa beden isyan ediyor gitmiyor kilolar :rolleyes:

ozletiyorsun kendini canim. Kreş için gönüllü anne misin yoksa görevin mi var ?
9 lu cay ve form cayi uzun zamandır icmiyorum yani alicam alicam diyorum nasip olmuyor. Aslinda aklim karissin da istemiyorum. Onuda iceyim bune deneyeyim derken diyet isi kafamda karmakarışık bir hal alıyor:)) sade sade ilerliyorum şimdi. Az oz yiyorum böyle iyi ama arada takviye almak açısından alabilirim.
Canim kilon iyi gibi ama mutlu degilsen demekki vermen gerekiyor. Kendini mutlu hissetmen için kac kilo olman gerekiyorsa o kiloya ulaşır ve hayatini fit bir vucutla geçirirsin inşallah canim.
Ben son zamanlarda iki ogun yemek yiyorum okuyorsundur. Diger zamanlarda acikirsam gecistiriyorum meyve yafa yoğurtla. Tartim yok haftaya ya tamir olacak yada yenisini vereceklermis:) deli gibi merak ediyorum kilomu ama hoşuma da gitmiyor degil bu durum :))
Bende de durumlar böyle çocuklar evdeyken yogun oluyor insan ama tadını çıkar canim bir zaman gelecek o sesleri ve yogunlugu cokk ozlicez;)

milad2014 .!.:
ozletiyorsun kendini canim. Kreş için gönüllü anne misin yoksa görevin mi var ?
9 lu cay ve form cayi uzun zamandır icmiyorum yani alicam alicam diyorum nasip olmuyor. Aslinda aklim karissin da istemiyorum. Onuda iceyim bune deneyeyim derken diyet isi kafamda karmakarışık bir hal alıyor:)) sade sade ilerliyorum şimdi. Az oz yiyorum böyle iyi ama arada takviye almak açısından alabilirim.
Canim kilon iyi gibi ama mutlu degilsen demekki vermen gerekiyor. Kendini mutlu hissetmen için kac kilo olman gerekiyorsa o kiloya ulaşır ve hayatini fit bir vucutla geçirirsin inşallah canim.
Ben son zamanlarda iki ogun yemek yiyorum okuyorsundur. Diger zamanlarda acikirsam gecistiriyorum meyve yafa yoğurtla. Tartim yok haftaya ya tamir olacak yada yenisini vereceklermis:) deli gibi merak ediyorum kilomu ama hoşuma da gitmiyor degil bu durum :))
Bende de durumlar böyle çocuklar evdeyken yogun oluyor insan ama tadını çıkar canim bir zaman gelecek o sesleri ve yogunlugu cokk ozlicez:KK66:
Bende arda yazmayi ozluyorum canim evet sinif annesiyim ama bu faliyeti butun anneler yapacak ogretmenimizin istegi benimde meslek ayni olunca ehh guzel biseyler bekleniyliyor cay isine gelince ben sabah dokuz lu iciyorum oglen yesil cay aksamda esimle siyah cay iciyorum oturtum duzenimi ..boyum kisa oldugu icin biraz daha vermem gerekir onun icin tum cabam birde gelinimizle iddaya girfik bakalim kim cokk kilo verecek diye o nedenle yeniden basladik diyelim yani o oyle saniyo bugun diyete baslayali tam bir yil oldu canim senem doldu aslinda gecen seneyi dusunursem bu yil cok iyi kilom ama kadinlar bir turlu kilosundan memun kalmazlar hep bes kilo fazlasi vardir :) ;) aman kasmiyorum valla senin yeme seklin de guzel ama dikkat et keskek kilo yapabilir zira ben bugday fasulye nohut mercimek yiyemem bende cokkk kilo yapiyor bir dost tavsiyesi :*

Ben den de 100 gr gitti. 86.7 oldum
tatlım kilomu merak ediyorsun diye alıntıladım seni bol bol eksilerin olsun inşallah

Yeni
kızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben böyle coşkulu coşkulu üstelik son harfleri uzatınca anlayın ki musmutluyum :KK73::KK71::KK71:
perşembe günü 88 olan kilom bu sabahh korka korka bindiğim tartıdaaaaaaaaaaaa
86600 :nazar::nazar: çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yani 1400 vermişim:nazar::nazar: 3 günde inanamıyorum yaa
şu an okadar mutluyumki anlatamam
1.takım cuma zayıflama grubuna geldiğim 11 günden beri 3.400 kilo vermişimmm:nazar::nazar:
darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallahhhh

tatlım kilomu merak ediyorsun diye alıntıladım seni bol bol eksilerin olsun inşallah

Yeni
kızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben böyle coşkulu coşkulu üstelik son harfleri uzatınca anlayın ki musmutluyum :KK73::KK71::KK71:
perşembe günü 88 olan kilom bu sabahh korka korka bindiğim tartıdaaaaaaaaaaaa
86600 :nazar::nazar: çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yani 1400 vermişim:nazar::nazar: 3 günde inanamıyorum yaa
şu an okadar mutluyumki anlatamam
1.takım cuma zayıflama grubuna geldiğim 11 günden beri 3.400 kilo vermişimmm:nazar::nazar:
darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallahhhh
Tebrik ederim güzel kilo vermişsin :nazar:.Az kaldı 79 ları da görmek nasip olsun en kısa sürede :)

Back
X