• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

[QUOpılad2014, post: 39207167, member: 629645"]Ben de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim

Bu pirasa çorbası nasıl oluyor acep[/QUOTE]

Canim soğan pirasa havuc az salca pul biber ve küçük bir c.b kadar pirinci kavurup ardindan su ekleyip uzunca pisiriyorum kiyma ve etsuyu da girerse cok güzel oluyor canim ben çok severek içiyorum kışın hastalıklara karsi iyi bir koruyucu oluyor.

darned darned canim supersin valla bir aya kalmadan inersin 75-76 lara darisi basimiza

Kizlar yarin tartilcam bakalim ne cikcak kim ne kadar vermis haftalik sizlerin kilo verdigini gormekte beni motive ediyo tomurcukkk tomurcukkk cum bu hafta liste yapcakmisin canm
ayy ağzından bal damlıyorr canımsın 28 şubata kadar 80 e insem razıyım doğum günümde en güzel hediye aaa ne kadar zayıflamışsın demeleri olur bnm için

milad canım kaç kilosun şimdi
konunun başında 100 kiloya yaklaşmışım demişsin...
baya vermişsinsin bu zamana kadar

Canim en son 89 u gördüm vr simardigim icin de :) tekrar yemeğe verdim kendimi en son 90 kusurdu simdi kac bilmiyorum haftaya ogrenirim tomurcukkk un söylediği gibi sürpriz bir rakam görmeyi umut ediyorum:) en az 89 olmuşumdur heralde. Tabi bide oncesi var geçen mart ayında 107 kiloydum malesef canim. Günlüğü actigimda o vermiş halimdi:((

ayy ağzından bal damlıyorr canımsın 28 şubata kadar 80 e insem razıyım doğum günümde en güzel hediye aaa ne kadar zayıflamışsın demeleri olur bnm için

Bu azim ve iradeyle verirsin inşallah canim.. :KK19:

Canim en son 89 u gördüm vr simardigim icin de :) tekrar yemeğe verdim kendimi en son 90 kusurdu simdi kac bilmiyorum haftaya ogrenirim tomurcukkk un söylediği gibi sürpriz bir rakam görmeyi umut ediyorum:) en az 89 olmuşumdur heralde. Tabi bide oncesi var geçen mart ayında 107 kiloydum malesef canim. Günlüğü actigimda o vermiş halimdi:KK43:(

süper canım. vermişsindir tabiki. hadi hayırlısı

Veee akşam yemeğimi yedim aynen yazdığım gibi yedim sadece ek olarak birkaç cin biber yedim. .
Bugün gun icinde ara olarak sadece 1 şekerleme bir de tarçınlı ayran içtim yada durun şöyle listeleyeyim hemmenn bitecek nasilsa :)))

Sabah iki bardak su 40 dk yürüyüş

Kahvaltı
1 tabak keskek

Ara
2 kupa yeşil cay
1 sekerleme
Tarçınlı ayran

Aksam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata
Birkaç cin biber

Bollll su:)))

Kızlar süpersiniz valla okudukça gaza geliyorum :)
hep böylr devam edin bizede ilham veriyorsunuz
menüm
kahvaltı 12 iki bardak su bir dilim ekmek biraz oeynir 3 zeytin sonrası bir kupa yeşilçay
ara bir bardak süt iki ısırık karam
akşam yoğurt çorbası zeytinyağlı pırasa bşr dilim ekmek
gene su içmedim yaaa sabah içtiğimle duruyorum sizr söz yarın 3litreye tamamlıycam inşallah işe yararbu söz
şimdi nişana gidiyorum yarın görüşürüzzzzz

merhaba menü bildirimi
kepekli tost ekmeğinin arasına kaşarlı tost
1 bardak elma kürü 1 bardak bitki çayı bir bardak vişne suyu

öğle
cornflax süt

akşam yemeği
3 kaşık susuz kıymalı bezelye yemeği
2 çatal haşlanmış karnıbahar
2 çatal yoğurtlu kuru biber,patlıcan
1 dilim ekmek
bugünkü menüyü hiç sevmedim ya çok tatsız tuzsuz du

Benim menüm
4 kuru erik
600 ml şu

kahvaltı
2. 5 dilim ekmek
sucuklu yumurta
zeytin
tulum peyniri
1 kase yoğurt
1 havuç

ara yok

Aksam
19.30
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
bulgur pilavı 5_6 kaşık oldu.
10 gr da çikolata

Su daha 2.5 lt oldu bugün 3.5 lt ye tamamlarım
ayran da xok içtim yemekte

Slm arkadaslar.
Bu aksam tavukyemedim.
annem borulcce yapmis.
Z.yagli Borulce+1 kase suzme yogurt+1 dilim ekmek

Slm kızlar

Yeşil cay demliyorum hadi beraber içelim:KK14: şuan bu kadar umarsizim ...
14229093098741959759579.webp

Bugunku menu
Sabah:500 ml ilik su
Bir saat sonra kahvalti: haslanmis yumurta 5 zeytin bir tatli kasigi recel 2dilim ekmek

Ara:10 tane igde ve yesil cay

Oglen: limonlu karnabahar haslamasi bir kase yogurt bir dilim ekmek

Aksam: bir porsiyon kavurma
yesil salata
bir bardak kola(zero)
2dilim ekmek
Bugun 3.5lt oldu su

Canim ya benim kosu bandi yanlis olcuyo heralde kaloriyi ben 50 dk.
6.5-7 km/sa hizla yuruyorum 600-640 kalori arasi gosteriyo kafam takildi valla milad la konustukda oda yanlis gibi dedi bende bilemedim hangisi dogru hangisi yanlis

Cnm o kadar olcmemesi lazim. mesela benimkide yanlis cunku kilojul hesabi verio benimki de. Kalori olarak gostermio yani degeri farkli. seninki yanlis ama canim. O hizla o surede en fazla 350 kalori yakarsin.

darned darned canim supersin valla bir aya kalmadan inersin 75-76 lara darisi basimiza

Kizlar yarin tartilcam bakalim ne cikcak kim ne kadar vermis haftalik sizlerin kilo verdigini gormekte beni motive ediyo tomurcukkk tomurcukkk cum bu hafta liste yapcakmisin canm
canim milad cevaplandirmis zaten.ancak girip okuyabildim.liste yine hazirlamiyoruz ama bildirim yapmak isteyen diger sayfamizdan yazsin ben eklerim listeye takip amacli gormek isteyenler icin.zira bende yapacagim bildirim ;)

Canim en son 89 u gördüm vr simardigim icin de :) tekrar yemeğe verdim kendimi en son 90 kusurdu simdi kac bilmiyorum haftaya ogrenirim tomurcukkk un söylediği gibi sürpriz bir rakam görmeyi umut ediyorum:) en az 89 olmuşumdur heralde. Tabi bide oncesi var geçen mart ayında 107 kiloydum malesef canim. Günlüğü actigimda o vermiş halimdi:KK43:(
canim hic umitsizlige kapilma bence.gecen sene martta 107 kiloymussun.dusunsene 1 senede 20 kusur kilo vermis olacaksin.1 sene daha bu sekilde devam etsen Allah izin verirse omrumuz olurda gorursek seneye bu zamanlar belki 60-70 li kilolarda olacaksin.yani gecmise degil onumuzdeki saglikli guzel gunlere bakmaliyiz.Rabbim can sagligi versin gerisi gelir insallah :)

Back
X