• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kızlar kacamagimi itiraf etmeye geldim saat 19 da bir dilim pasta yedimm. Ama pişman mıyım Hayır.
Tuhaf ama pişman olmuyorum artik ve buda daha fazlasını yememe engel oluyor. Memnunum bu durumdan. :)

Kızlar kacamagimi itiraf etmeye geldim saat 19 da bir dilim pasta yedimm. Ama pişman mıyım Hayır.
Tuhaf ama pişman olmuyorum artik ve buda daha fazlasını yememe engel oluyor. Memnunum bu durumdan. :)
bende az önce kestane yedim pasta kadar olmasada :)
bende tarçınlı süt içip yatcam

bende az önce kestane yedim pasta kadar olmasada :)
bende tarçınlı süt içip yatcam

Genelde disardan gelen pastalari sevmem guvenmem de. Ama dün akşam oğlum almıştı babasıyla birlikte ben seçtim anne nasıl güzel mi falan deyince yedim bende. Artik küçük oglum isyan ediyor şekerim neler veriyor ağzıma yemicem deyince bozuluyor atarlaniyor:) ne versem yemicem yemicem diyosun diyo. Babası bile bu kadar düşünmüyor beni;)))

Günaydın

Günaydın

Günaydın

Nasılsıniz bakalım bugün? Ben superim Rabbime hamd u senalar olsun. Cokkkk güzel uyandım. Sizlerin de sabahi güzel ve bereketli geçsin inşallah.

GÜNAYDIN CANIM.. HAYIRLI GÜNLER OLSUN. BEREKETLİ GEÇSİN İNŞALLAH...
BUGÜN BEN DE İYİ UYANDIM ANCAK REGLİMİN 2. GÜNÜ VE DÜN AKŞAM YAKLAŞIK 1 SAAT SPOR YAPMAMA RAĞMEN SABAH TARTIDA AYNI RAKAMI GÖRDÜM. HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK. HALA 2 GÜN ÖNCEKİNDEN 400 GR FAZLA GÖSTERİYOR. DÜN İNTERNETTE OKUDUM. 2 KİLOYA KADAR FAZLA TARTARMIŞ BASKÜL REGL GÜNLERİNDE. YALNIZ ÇOK PİS TAKTIM. REGLİDENMİ YOKSA VÜCUDUM DİRENÇMİ GÖSTERİYOR BİLMİYORUM AMA YEMEZLER CANIM... O BASKÜLÜNDE İNADINI KIRACAM :mad::mad::mad:

GÜNAYDIN CANIM.. HAYIRLI GÜNLER OLSUN. BEREKETLİ GEÇSİN İNŞALLAH...
BUGÜN BEN DE İYİ UYANDIM ANCAK REGLİMİN 2. GÜNÜ VE DÜN AKŞAM YAKLAŞIK 1 SAAT SPOR YAPMAMA RAĞMEN SABAH TARTIDA AYNI RAKAMI GÖRDÜM. HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK. HALA 2 GÜN ÖNCEKİNDEN 400 GR FAZLA GÖSTERİYOR. DÜN İNTERNETTE OKUDUM. 2 KİLOYA KADAR FAZLA TARTARMIŞ BASKÜL REGL GÜNLERİNDE. YALNIZ ÇOK PİS TAKTIM. REGLİDENMİ YOKSA VÜCUDUM DİRENÇMİ GÖSTERİYOR BİLMİYORUM AMA YEMEZLER CANIM... O BASKÜLÜNDE İNADINI KIRACAM :mad::mad::mad:

Canim önümüzdeki saliya kadar tartilmaya ara versen diyorum. Sonucta durum malum okumussunda biliyorsun reglden kaynaklandigini. Moralini bos yere bozup yipratma kendini. Sali gunu regl biter şişkinliğin iner cok da guzel bir rakam gösterir inşallah kendini boşa üzme be tatlım

Canim önümüzdeki saliya kadar tartilmaya ara versen diyorum. Sonucta durum malum okumussunda biliyorsun reglden kaynaklandigini. Moralini bos yere bozup yipratma kendini. Sali gunu regl biter şişkinliğin iner cok da guzel bir rakam gösterir inşallah kendini boşa üzme be tatlım
O KADAR SÜRMEZ CANIM BENİM REGLİM. DÜN BAŞLADI MESELA. CUMA GÜNÜNE BİTER.CMT DE DAMLA DAMLA GELİR EN FAZLA.

Herkese gunaydin kizlar
Geceyi hastanede gecirdik bebegim kabizlik cekiyor dort gundur kakasini yapmiyordu bekledim kendiliginden yapmasini dun sancilandi zeytinyagi icirdim fitil verdim ama bi turlu sokmedi..yazik yavrum nasil kivraniyodu artk hastaneye gittik lavman yaptilar kucucuk bebegime..canim benim coook agladi az biraz rahatladi simdi uyudu...kizlar dua edin artik rahatlasin canm yavrum:-(

Genelde disardan gelen pastalari sevmem guvenmem de. Ama dün akşam oğlum almıştı babasıyla birlikte ben seçtim anne Nasılsınız leri falan deyince yedim bende. Artik küçük oglum isyan ediyor şekerim neler veriyor ağzıma yemicem deyince bozuluyor atarlaniyor:) ne versem yemicem yemicem diyosun diyo. Babası bile bu kadar düşünmüyor beni:KK66:))

Kırma çocuklarını canım ya....
benim de eşim aynı sofra da yememeye dikkat ettiğim şeyleri yediriyor. yok bu sana degol ogluma sut olsun yok bu sana olsun.Ama yok diye kiramiyorum da yiyorum ne yapalım.
gönulleri kalmasin.
Onlarin verdikleri sifa olsun insallah. Bence sen de kilo veriyorsun. Tartini ne zaman aliyordun

Son düzenleme:
Herkese gunaydin kizlar
Geceyi hastanede gecirdik bebegim kabizlik cekiyor dort gundur kakasini yapmiyordu bekledim kendiliginden yapmasini dun sancilandi zeytinyagi icirdim fitil verdim ama bi turlu sokmedi..yazik yavrum nasil kivraniyodu artk hastaneye gittik lavman yaptilar kucucuk bebegime..canim benim coook agladi az biraz rahatladi simdi uyudu...kizlar dua edin artik rahatlasin canm yavrum:-(

Geçmiş olsun canım benim bebiş te te kabızlık sorunu var keşke 4 gün olsa. 8 gün 9 gün oluyordu ben 10 gün olmadan müdahale ediyordum.
Yazık ya küçükcük bebek lavman ne çok acitmiştir.
Canım ilaç ta kullandım. Fitil de.ama en güzeli sabun dk sinda is tamam.
Bu arada ek gıdaya başladın mi

Geçmiş olsun canım benim bebiş te te kabızlık sorunu var keşke 4 gün olsa. 8 gün 9 gün oluyordu ben 10 gün olmadan müdahale ediyordum.
Yazık ya küçükcük bebek lavman ne çok acitmiştir.
Canım ilaç ta kullandım. Fitil de.ama en güzeli sabun dk sinda is tamam.
Bu arada ek gıdaya başladın mi
Evet canim basladim zaten ondan oldu muz mama corbalardan vermeye baslamistim bu ara az yedigimden sutde eskisi gibi degil ondan cocuk acikiyodu bende gunde uc ogun vermeye basladim birden agir geldi bebegime ...sabun kullanildigini duydum canim ama nasil kullanildigini bilmiyorum anlatsana aklimda bulunsun

Herkese gunaydin kizlar
Ah kuzum kıyamam geçmiş olsun.İnşallah şuan daha iyidir

Evet canim basladim zaten ondan oldu muz mama corbalardan vermeye baslamistim bu ara az yedigimden sutde eskisi gibi degil ondan cocuk acikiyodu bende gunde uc ogun vermeye basladim birden agir geldi bebegime ...sabun kullanildigini duydum canim ama nasil kullanildigini bilmiyorum anlatsana aklimda bulunsun

Öncelikle canım suyunu 4 lt tamamla sütün azalmaz artar bile
Sabunu biraz kesip elini ıslatarak fitil şeklini ver sonrada uygula. Allah in izniyle xok rahatlatır. Zeytinyağı da denedim olmadı.
Ek gıdaya geçince benim ki de biraz düzeliyor gibi. Bizim kabızlık doğuştan canım.
Bebeğinin boyu kilosu kaç acaba hangi ay doğumlu
benim ki 25 temmuz 6 aylik kilo 9.5 boy 71 cm
Bu arada 3 öğün birden fazla olmuş bence
canim. ben bizimle beraber kahvaltı yaptırıyorum. Akşam yemeğinde çorba yada yemek sularından ekmeğe batırıp veriyorum bide yatmadan muhallebi hafif oluyor

Ya bütün yazdıklarım silindi. Şimdi ozetle cevap vereyim:(

metra metra yavruna geçmiş olsun canim kayinvalidem de sabun birebirdir der. Beyaz sabundan kucuk bi parcayi bıçakla fitil sekline getirip kullanıyorsun. Tabi benim çocuklar da öyle bir sorun pek olmadığı için yapmadım.

@tatlimtambak bende öyle yaptim. Diyet ailede stres kaynagi haline gelmesin istiyorum artık napayım canım. Tarti konusunda inşallah iyi bir rakam gorurum. Cuma yada cumartesi günü sorarim gelmezse yenisini vereceklermis. Qma tarti olmayınca daha mutluyum biliyor musun:))) stress yok kasmiyorum kendimi tarti evde olsa dunku pastanin üstüne sabah solugu tarti basinda almıştım mesela ama bugün sonucu bilmiyorum ve rahatım. Sali günü alabilirsem sonucu merak ediyorum ama hayırlısı

Ya bütün yazdıklarım silindi. Şimdi ozetle cevap vereyim:KK43:

metra metra yavruna geçmiş olsun canim kayinvalidem de sabun birebirdir der. Beyaz sabundan kucuk bi parcayi bıçakla fitil sekline getirip kullanıyorsun. Tabi benim çocuklar da öyle bir sorun pek olmadığı için yapmadım.

@tatlimtambak bende öyle yaptim. Diyet ailede stres kaynagi haline gelmesin istiyorum artık napayım canım. Tarti konusunda inşallah iyi bir rakam gorurum. Cuma yada cumartesi günü sorarim gelmezse yenisini vereceklermis. Qma tarti olmayınca daha mutluyum biliyor musun:))) stress yok kasmiyorum kendimi tarti evde olsa dunku pastanin üstüne sabah solugu tarti basinda almıştım mesela ama bugün sonucu bilmiyorum ve rahatım. Sali günü alabilirsem sonucu merak ediyorum ama hayırlısı

Canım stres gitti mi kiloda gidiyor. Gerçekten ben psikolojik olarak cok rahatladım

Back
X