- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım boyun 1.71 bence 75 bile olsan fıstık gibi olursun hadi yetmedi 70 olsun ama alti cokk olur sanki. Sonucta evli iki çocuklu kadınlarız. Manken olmayacağız bari yüz güzelliği kaybolmasin dimi:)) tabi öyle mutlu olacaksan o ayri
Canım ben öyle diyorum ama kendimi hangi kilo da seversem orada kalırım ben.. gerçi bu halde bile hoşuma gidiyorum kendim![]()
Canim sende uyumadin galiba. Saatlerdir yatakta dönüp duruyorum uyumadim. İlaçların yan etkisi galiba kafayi yicemm![]()
Ben açlık çok hissetmiyorum canım ya yarın da oruç tutmayi dusunuyorum sahur yapar yatarım galiba
Günaydın bende giremedim akşam kusura bakmayın.Oğlum ishal olmuş dünEve gittiğimde söyledi kayınvalide.Geceye doğru da hafif ateş yaptı e haliyle pek uyku tutmadı tabibeni de.Şuan iyi çok şükür ateşi yok ishal de durmuş.
Günaydın bende giremedim akşam kusura bakmayın.Oğlum ishal olmuş dünEve gittiğimde söyledi kayınvalide.Geceye doğru da hafif ateş yaptı e haliyle pek uyku tutmadı tabibeni de.Şuan iyi çok şükür ateşi yok ishal de durmuş.[/QUOTE
Canım çok geçmiş olsun
Günaydın
Kabus gibi bir geceden sonra saat 5 te uyuyabildim. Biraz önce de uyandim. Ama uyumamisim bayilmisin resmen. Bu ilacın verdiği enerjiden kaynakli anladım artık.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
BİZİM TOPİĞİN BABYLERİ DE Bİ KABIZ Bİ İSHAL.. MAŞALLAH YERİM ONLARI...![]()
Gecmis olsun canim ishal de cok kotu ediyo cocuklari hemen sararip soluveriyolar...eger bugunde devam ederse yogurda nisasta kat yedir tadi da kotu degil hemencik gecirirGünaydın bende giremedim akşam kusura bakmayın.Oğlum ishal olmuş dünEve gittiğimde söyledi kayınvalide.Geceye doğru da hafif ateş yaptı e haliyle pek uyku tutmadı tabibeni de.Şuan iyi çok şükür ateşi yok ishal de durmuş.
Cok tatlisin ya sabah sabah guldurdun beni canim..bu arada cok iyi gidiyo kilolar senden sevindim bikac gunde 1.300 super..GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
BİZİM TOPİĞİN BABYLERİ DE Bİ KABIZ Bİ İSHAL.. MAŞALLAH YERİM ONLARI...![]()