• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım ilacını akşam mı atıyorsun

Sabah içiyorum ilaci canim. Gün içinde çok iyi geliyor ama gece uykuya cok zor geçiriyor dun geçit vermedi bile düşün gece yarısı temizlik yaptim deli gibi. Esim bir ara neye uğradığıni şaşırdı sabah oldugunu sandi kalktı garibim:-)

Tomurcuk geçmiş olsun bebeğine canim.

Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek kete
Yarim poğaça
1 dilim tulum peyniri
1 t.k krem peynir
1 zeytin
2 s. Biber
1 t.k çikolata

Ayy böyle yazınca cok gibi görünüyor ama makul yedim bence hele bütün gece acligin üstüne azzz bilee:)
Miladcım okuyunca banada çok gibi geldi senden böyle bir kahvaltı hiç görmemşltim :)

Bende kahvalti menumu yaziyim
Sabah : 3 bardak ilik su
Yarim armut
Kahvalti: 2 yumurta
5 zeytin
3 chery domates
1 kk tulum peynir
3 dilim ekmek (ekmek fazla oldu diger ogunlerde yemicem)
@ milad2014 afiyet olsun canim diger ogunlerde dengelersin hem temizlikti spordu baya kalori harcamissin dun

Miladcım kahvaltı bence normal çok değil 2 öğün yiyorsun ve aksama kadar seni tok tutacak kadar yemen lazım tabiki kaldı ki bu bana göre çok değil
Benim sahur menüm bakın bide
4 bardak su
2 kuru biber dolması
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5-6 zeytin
1 küçük muz
2 .5 dilim ekmek hatta 1 dilim inin üstüne bolca çikolata sürüp yedim.
Yani bu yediklerim bana 12 saat yetmedi lazım ve yeter de zaten mesela akşam ekmek yemem
ama diğer yemekler den yerim

Sabah içiyorum ilaci canim. Gün içinde çok iyi geliyor ama gece uykuya cok zor geçiriyor dun geçit vermedi bile düşün gece yarısı temizlik yaptim deli gibi. Esim bir ara neye uğradığıni şaşırdı sabah oldugunu sandi kalktı garibim:-)

Aslında öyle birşey banada lazım akşamları erkendrn uykum geliyor

selam topiğin fıstıkları:))
eşim evde raporlu baba oğul hasta olunca gelemiyorum kusuruma bakmayın canlar
kız isteme söz pasta tatlı çikolata bir kaç yüz gram aldım demiştim ama almamışım heheheheh sevindirik oldum düpedüz vücudum su tutmuş demek ki 2 gün önce tartıldığımda fazla fazla çıkmıştım şükür bu sabah normal çıktı hatta biraz daha az :)))):KK45:

bende kahvaltımı yazayım öncesi 1 bardak sıcak suya karanfil elma sirkesi ballı su içtim 2-3 tatlı kaşığıda baharatlı yoğurt yedim sonra kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı menemen
kk peynir
1 çeri domates
1 dilim rüşeymli ekmek
1 yeşil zeytin

fıstıklar şimdide yeni farkedip aldığım bir bitki karışımı çayı aldım onu da içmeye başladım salıya kadar deneyeyim işe yarıyorsa tescilleyip onay vereyim size de derim için gari bu çaydan :))
10 bitkili çay diyor ama şu geçen sene pek bi meşhur olan 9 hayat bitkisi karışımı var içinde ek 1 bitki daha ben ayrı ayrı alıp yapmıştım o bitkileri ama olmadı poşet çay daha pratik en azından düzenli içilebiliyor salıya yazarım artık işe yarar yada boş verin daa diye :DDDD

bende kahvaltımı yazayım öncesi 1 bardak sıcak suya karanfil elma sirkesi ballı su içtim 2-3 tatlı kaşığıda baharatlı yoğurt yedim sonra kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı menemen
kk peynir
1 çeri domates
1 dilim rüşeymli ekmek
1 yeşil zeytin

1 tk Menemen mi:KK57: ben onun dibini görene kadar yerdim:rolleyes:

Gecmis olsun canim ishal de cok kotu ediyo cocuklari hemen sararip soluveriyolar...eger bugunde devam ederse yogurda nisasta kat yedir tadi da kotu degil hemencik gecirir
Canım tavsiyen için teşekkür ederim ama benim oğlumun süt,süt ürünleri ve yumurtaya karşı alerjisi var.Bunları ve içinde bulunduğu hiçbir gıdayı tüketemiyor :KK43: O yüzden yoğurt veremem,şuan iyi zaten ama devam ederse haşlanmış patates yada muz vermeyi düşünüyorum

kız isteme söz pasta tatlı çikolata bir kaç yüz gram aldım demiştim ama almamışım heheheheh sevindirik oldum düpedüz vücudum su tutmuş demek ki 2 gün önce tartıldığımda fazla fazla çıkmıştım şükür bu sabah normal çıktı hatta biraz daha az :)))):KK45:
Hoş geldin canım.Oğluna ve eşine geçmiş olsun.Kilo almadığına sevindim ve merak ettim kaç kilosu şuan

Miladcım okuyunca banada çok gibi geldi senden böyle bir kahvaltı hiç görmemşltim :)

Yok canım ya cok degildi su küçük pastane ketelerinden çeyrek düşün yarim poğaça ve bir dilim ekmek..normalde kete yada pogacayi tercih eder ekmek de yemezdim ama sabah zor kalktım masadan doyamadim bile çünkü ac ac sabahladim. Bir de @tatlitambagin söylediği gibi iki ogun yiyorum. aksama kadar sadece yoğurt yerim belki onu bile yemem dayanamazdim hem dışarı cikacagim şimdi. Ve şimdi ac degilim bu iyi haber:)

Bende kahvalti menumu yaziyim
Sabah : 3 bardak ilik su
Yarim armut
Kahvalti: 2 yumurta
5 zeytin
3 chery domates
1 kk tulum peynir
3 dilim ekmek (ekmek fazla oldu diger ogunlerde yemicem)
@ milad2014 afiyet olsun canim diger ogunlerde dengelersin hem temizlikti spordu baya kalori harcamissin dun

Evet aksam ekmek yemicem dışarı çıkmadan aksam yemegimi hazirladim. Böylece acikmadan yiyebilirim ekmege makarnaya saldirmam.

Miladcım kahvaltı bence normal çok değil 2 öğün yiyorsun ve aksama kadar seni tok tutacak kadar yemen lazım tabiki kaldı ki bu bana göre çok değil
Benim sahur menüm bakın bide
4 bardak su
2 kuru biber dolması
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5-6 zeytin
1 küçük muz
2 .5 dilim ekmek hatta 1 dilim inin üstüne bolca çikolata sürüp yedim.
Yani bu yediklerim bana 12 saat yetmedi lazım ve yeter de zaten mesela akşam ekmek yemem
ama diğer yemekler den yerim

Ekmege kadar superdi dolmadan dolayi ekmek yemezsin diye düşündüm ama emziriyorsun ve sen böyle kilo veriyorsun. Gözün ve miden doyunca daha kontrollu oluyorsun bende öyleyim bizim gibiler uzun süre kusitlamaya gelmiyor canim;)

Allah ailene şifalar versin canim. Kilo almamana hatta ekside olmana cok sevindim.

Tomurcuk geçmiş olsun bebeğine canim.

Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek kete
Yarim poğaça
1 dilim tulum peyniri
1 t.k krem peynir
1 zeytin
2 s. Biber
1 t.k çikolata

Ayy böyle yazınca cok gibi görünüyor ama makul yedim bence hele bütün gece acligin üstüne azzz bilee:)

Ara
Türk kahvesi
1 fincan yeşil çay

Aksam
Bir tabak acili Terbiyeli pirasa
2 parca tavuk Göğsü
1 kase yogurt
Cok acikmistim dışarda eve gelir gelmez yedim elhamdulilah doydum insan iyice acikinca cabuk doyuyor bunu öğrendim

Su az oldu bugün, geceye kadar tamamlamaya çalışırım artık

Tartim tamirden gelmemisti daha bende yenisini istedim aynisi yoktu ama tefalin tartisini fark odeyip aldim. Daha pahali olmasına rağmen gorseli hoşuma gitmedi ama daha kaliteli olur inşallah. Kayinvalidenin tartisindan 100-200 gr fazla çıkarıyor. Tartida yüzümün pek güldüğü söylenemez. Yemekten once 90.6 ciktim ama sabah kahvaltisi haric birsey yemedigim ve fazla suda icmedigimi goz önünde bulundurursak fazla fark olmamış gibi:( bende protesto ediyor sali gunune kadar tartilmiyorum:(
Ama şöyle de bir durum var sabah 44 beden etegimin içine girdim tarti uzerinde farketmese bile kiyafetlerimde ciddi fark var. Buda iyi haber. Bugün yürüyüş yapmamaya karar verdim. Ara versem iyi olacak

Yok canım ya cok degildi su küçük pastane ketelerinden çeyrek düşün yarim poğaça ve bir dilim ekmek..normalde kete yada pogacayi tercih eder ekmek de yemezdim ama sabah zor kalktım masadan doyamadim bile çünkü ac ac sabahladim. Bir de @tatlitambagin söylediği gibi iki ogun yiyorum. aksama kadar sadece yoğurt yerim belki onu bile yemem dayanamazdim hem dışarı cikacagim şimdi. Ve şimdi ac degilim bu iyi haber:)

.

Canım benim ben çok olmuş derken senin böylr bir menü paylaştığını görmemiştim yanlış anlama sakın:)

Hoş geldin canım.Oğluna ve eşine geçmiş olsun.Kilo almadığına sevindim ve merak ettim kaç kilosu şuan
sağol gülüm
çok güldüm kız 1 tk melemen mi demene çok yaşaaa mutlu yaşaa emiii:KK73:
salı geldim eve tartıldım 108.6 çıktı en son 107.5 tim bu neeeee dedim ama bacaklarım taş gibi şişti sertleşmişti yolda hep şişer zaten bu gün tartıldım 106. 9 çıktı şükür:KK76: biliyorum kilo alacak kadar kendimi kaybedip yemedim 2 kere karnımı tam doyurdum ama ondan da bişey olmaz meğer su tutmuş vücudum da ondanmış şirin aklımdan olacaktım az daha o_O

komşum çağırdı kahveye ara öğünde orda yediklerimi yazayım
5 antep fıstığı
3 badem
2 fındık
1 fincan orta şekerli kahve
sonrada şekersiz çay 3 fincancık ::)
kek şudur budur yemedim canım bile istemedi afferim bana:KK9: ısrarlara yoooook olmazzz didim istemem yimem didim şimdi akşam yemeğini yiycem
1 kase köfteli bezelye yemeği
1 yk pilav belki yerim belki yemem
1 dilim ekmek
bundan sonra akşamları tek çeşit yemeye karar verdim zaten günde 2 öğün yiyorum sabah zaten herşeyden yiyorum akşam tek çeşit benim için daha iyi olacak :KK8:

sabah 7-8 de kahvaltı yapıp gece 12-1 de uyuyanlar 2 öğün yerken dikkat edin en azından küçük bir ara öğüncük yapın mutlaka kilo vericez diye halsiz aç sefil mutsuz günümüzü geçirmeyelim hem dinç olalım hem mutlu mutlu kilo verelim

Canım benim ben çok olmuş derken senin böylr bir menü paylaştığını görmemiştim yanlış anlama sakın:)

Hayır canim yanlış anlamam. Dogru diyorsun ben sabahları daha hafif yerim genelde ama bugün açtım onu demek istedim. Yoksa yanlislarimi söyleyin diye burdayım zaten;)

Back
X