• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

keşke 2-3-5 li gitse valla hiç aman gitmeyin az daha durun demem kötü ev sahibi gibi davranırım :))
benim metebolizmamı çalıştıran troid bezim bile yoook :KK61:

aklıma bir zibillik geldi şimdi :))
hayvanlara bakın bir düşünün her tür olması gerektiği gibi aralarında hiç şişman aslan göbeği yere değen antilop gördünüz mü
aslan avlanmış yerken misal yaban domuzunu bu çok yağlı bana kilo yapar(ki en sevdiği avlardandır) ben gidip antilop yakalıyım da yiyim der mi :)))
doyunca bırakır acıkınca avlanır bizde acıkınca olabildiğince doğalını yiyip doyunca bırakıcaz hepsi bu çok kolay aslında ama inanamıyoruz zihin altı inanmıyor yok az ye şunu bunu yeme kalori hesapla spor yap yoksa olmaz diye işlenmiş beynimize bir kere
Kiz valla canan karatay gibi konustun cok guldum:-):-) ama dogru soyluyosun neyse o zaman ben yine bilgim corbalarla dozunda devam ediyim en iyisi.....

keşke 2-3-5 li gitse valla hiç aman gitmeyin az daha durun demem kötü ev sahibi gibi davranırım :))
benim metebolizmamı çalıştıran troid bezim bile yoook :KK61:
Aynen ya biz kilolar hic sevmiyoruz onlar bizi cok seviyolar galiba birakmiyolar kolayca neyse savascaz ve basarcaz insallah ...ameliyat mi oldun canim troid bezlerinden

Kiz valla canan karatay gibi konustun cok guldum:-):-) ama dogru soyluyosun neyse o zaman ben yine bilgim corbalarla dozunda devam ediyim en iyisi.....
canan teyze iyi hoş da o da bir tuhaf illa ekmek hiiiçç yimen ceviz badem yiyin diyor bal ucundan koklayın pehmezin kokusu da yeter diyor bana ters :))

Aynen ya biz kilolar hic sevmiyoruz onlar bizi cok seviyolar galiba birakmiyolar kolayca neyse savascaz ve basarcaz insallah ...ameliyat mi oldun canim troid bezlerinden
evet geçen mart ayı sonunda ameliyat oldum kökünü kazıdı aldılar oohhh rahat ettim hayatımda beni rahatsız eden mutsuz eden ne varsa atıyorum artık çok iyi geliyor :)))

canan teyze iyi hoş da o da bir tuhaf illa ekmek hiiiçç yimen ceviz badem yiyin diyor bal ucundan koklayın pehmezin kokusu da yeter diyor bana ters :))
Hani oda hep dogadan ornek verir ya ordan aklima geldi canm bana gorede degil tatli cikolata olmazsa olmazlarimdan ama dozunda yemeye calisiyorum artikin

Herkese iyi aksamlar
Bugunku menum
Sabah 65 gr ekmek, 30 gr peynir, yesillik , 1 yumurta
Arada 1 kivi
Ogle 65 gr ekmek 1 kase bol limonlu sumakli salata ve de 90 gr hindi
1. Ara 1 bardak sut
2. Ara 1 adet musli bar
Aksam 8 kasik kabak yemegi 1 tas yogurt 3 kasik pilav
Ara 1 portakal
Milad canim oyle deme insanlarin neyi kiskanacagini bilemiyor insan , koskocaman kadin olmasi farketmiyor demekki varki bir derdi sana bu kadar laf ediyor.oyle dusunuyorsa bile dillendirmesinin baska nedeni olmaz gibi geliyor bana :KK20:

iyi gecler kızlarrr tv karşısında abur cubur yemek yerine meyve yedim üstünede yeşil çay:KK59:
10945552_1537829719839009_3291032076014574132_n.webp

Afiyet olsun cnm...

Kizlar ben bugun de.spor yapamadim . Oyle yorgunumki... gerci vicdan da yapiorum ama elimde degil bittim yorgunluktan iki gundur...:(

Afiyet olsun cnm...

Kizlar ben bugun de.spor yapamadim . Oyle yorgunumki... gerci vicdan da yapiorum ama elimde degil bittim yorgunluktan iki gundur...:KK43:
teşekkür ederim cnm
spor önemli tabi ama ben yapmıyorum spor olarak haftada 1-2 uzun yürüyüşe çıkıyorum
arada birde dans ediyorum

Aktardan mi aldin canim sen? Ben bugün marketteyken dogadan inkini aldim. Tadi fena degil ama paket ürün sonuçta ne kadar faydalidir bilmem
Canim ben cok faydasini goruyorum dogadanin caylarindan cok memnunum asil aktardakilerden korkuyorum icine ne koyuyor bilememki olcusunu kacirir ama bu tur caylar denetimli ve daha guvenilir geliyo tek tek bildigim urunleri alirim yesil cay kusburnu veya ihlamur gibi ama karisik caylarda miktar kacabilir guvenle kullanabilirsin ben bir yildir kullaniyorum cokta memnunum ;)

Bana akil verin kızlar ya kafaya taktım ben hiccc kilo verememisim neden yaa yanlış olan ne anlamadım. Ben eskiden bu kadar yesem iğne iplige donmustum.
Miladcim bosuna uzuyosun kendini zaten ogleden sonra tartilmissin ne kadar yemedim actim desende sabahki kilonla asla ayni olmaz bunun odemi var sisligi var yani ben senin yerinde olsam sabah ac karna tartilir ondan sonra uzulurdum ben hergun tartiliyorum ve boyle dengede tutuyorum kendimi sen haftalik tartiliyosun buyuk umutla saliyi bekliyosun istedigin kiloyu goremeyince canini sikip kendini uzuyorsun takilma bosver bak 44 beden etegimi giydim diyosun. ( salak tarti cok biliyo o) .bazen kilom az fazla ciksa boyle derim ;) boyle kendini uzersen kilo vermen durabilir rahat ol ,bence sen kilo verdin ama yanlis zamanda tartildin birde her sabah tartilmayi dene belki daha iyi gelecek sana lutfen uzme kendini sekercim :*

Ekimmm hoşgeldin özlemişiz sohbetletini...
Dün akşamda missfirim vardı giremedim bugünde görümcemde mşssfir var akşama ordayım yarın akşam gene misafirim var çok yoğun geçiyor bu ara gene
Dün spora gitmemiştim bugünde gştmiycem akşam ayakta olucam hep çok yormayayım kendimi dedim:)
kilo olarak bende hergün tartılıyorum dayanamıyorum beklemeye kilo olarak pek değişmesede şişliklerde gidince çok iyi hissettirdi kiloda gidecek artık kendisi bşr türlü ayrılmak istemiyor benden git diyorum gitmiyo ne yüzsüz bu yaaa:))

Günaydınihayırlı cumalar,dün gece geçmişi okudum ama bir türlü yazamadım çünkü cevap yazma kısmı açılmadı hata verdi.
Dünkü menümü payşalayım

Sabah
1 adet ev poğoçası
3 adet zeytin

ara
5 badem

öğlen
kepekli tost
5 adet zeytin

akşam
4 yemek kaşığı kadar muhlama
2 dilim kepekli ekmek

ben şişlik hissettiğim zaman turp yiyorum yada acılı şalgam içiyorum idrar söktürüp fazla ödemi attırıyor
yemende bişey yok belki vücudun kilo vermeye direniyordur kandırma zamanın geldi demektir

Canim benim hic sisligim yok. Aksine kendimi o kadar hafif hissediyorum ki ben kesin 88 olmusumdur diyodum:(

Iyi aksamlar kizlaaar
ekim2009 ekim2009 hosgeldin caniim ozlemisim seni valla canlandirdin topigi guzel guzel mesajlarinla
@milad2014 canim bence bozma moralini ekimin dedigi gibi vucudun direniyo olabilir bak tambak nasil zayiflamaya basladi sende oyle olursun bence bide yinede sabah ac karnina tartilmakta fayda var ayriyetten sıkılasmissin guzel haber yuruyuse devammm

Kizlar ne guzel ya bende sizin gibi bitki caylari icmek istiyorum emzirdigim icin kullanamiyorum:KK43: yesil cayida sevmiyorum zorlayarak iciyorum yaa bide bugun mercimek corbasinin cok kalorili oldugunu okudum ee biz ne corbasi yapcaz yayla corbasi pirincli unda katiyoruz mercimek kalorili sehriye corbasi zaten olmaz ... kalorisi dusuk guzel corba tarifleriniz varsa yazin lutfenn

Corbanin kalorisini azaltmayi dusunme canim sadece yaninda ekmek yememek ddüşünülebilir srnde gördüğüm kadarıyla yemiyorsun zaten. Hayat boyu kalorisi az şeyler yiyemeyecegine göre evimizde pisen yemekleri kılıfına uydururak yemekten başka çare yok:)

Herkese iyi aksamlar
Bugunku menum
Sabah 65 gr ekmek, 30 gr peynir, yesillik , 1 yumurta
Arada 1 kivi
Ogle 65 gr ekmek 1 kase bol limonlu sumakli salata ve de 90 gr hindi
1. Ara 1 bardak sut
2. Ara 1 adet musli bar
Aksam 8 kasik kabak yemegi 1 tas yogurt 3 kasik pilav
Ara 1 portakal
Milad canim oyle deme insanlarin neyi kiskanacagini bilemiyor insan , koskocaman kadin olmasi farketmiyor demekki varki bir derdi sana bu kadar laf ediyor.oyle dusunuyorsa bile dillendirmesinin baska nedeni olmaz gibi geliyor bana :KK20:

Menun cok gugüzel canim. Iyi kilo vereceksin böyle giderse;) eğer varsa bi niyet bozukluğu Allah a havala ediyorum.
Canim ben cok faydasini goruyorum dogadanin caylarindan cok memnunum asil aktardakilerden korkuyorum icine ne koyuyor bilememki olcusunu kacirir ama bu tur caylar denetimli ve daha guvenilir geliyo tek tek bildigim urunleri alirim yesil cay kusburnu veya ihlamur gibi ama karisik caylarda miktar kacabilir guvenle kullanabilirsin ben bir yildir kullaniyorum cokta memnunum :KK66:

Aklima Yazdim guzelim artik bu markadan aliyorum o halde:)

Miladcim bosuna uzuyosun kendini zaten ogleden sonra tartilmissin ne kadar yemedim actim desende sabahki kilonla asla ayni olmaz bunun odemi var sisligi var yani ben senin yerinde olsam sabah ac karna tartilir ondan sonra uzulurdum ben hergun tartiliyorum ve boyle dengede tutuyorum kendimi sen haftalik tartiliyosun buyuk umutla saliyi bekliyosun istedigin kiloyu goremeyince canini sikip kendini uzuyorsun takilma bosver bak 44 beden etegimi giydim diyosun. ( salak tarti cok biliyo o) .bazen kilom az fazla ciksa boyle derim :KK66: boyle kendini uzersen kilo vermen durabilir rahat ol ,bence sen kilo verdin ama yanlis zamanda tartildin birde her sabah tartilmayi dene belki daha iyi gelecek sana lutfen uzme kendini sekercim :*

Miladcım Angelina ya katılıyorum ssbah aç karına tartılıyorum bir daha o rakamı götrmiyorum:) kahvaltı ve su bile hemen bir kilo ekliyor iyisimi sende sabah tartıl bak farkı göreceksin kendini üzdüğüne değmez

Kizlar sabah da ciktim tartiya 90.5 degismemis. Neyse takmicam kafaya dediginiz gibi takarsam hic veremem. Yalniz ara ara bir seyler yicem bugün benim metabolizmam yemeden calismiyordur belki bunu bugün deneyip gorucem.
Sagolun destekleriniz için kizlar iyi ki varsınız:)

Sabah 2 büyük bardak su

Kahvaltim
Yarim simit
Tavada yumurta
1 kk tulum peynir
4 zeytin
2 s.biber

Ekimmm hoşgeldin özlemişiz sohbetletini...
Dün akşamda missfirim vardı giremedim bugünde görümcemde mşssfir var akşama ordayım yarın akşam gene misafirim var çok yoğun geçiyor bu ara gene
Dün spora gitmemiştim bugünde gştmiycem akşam ayakta olucam hep çok yormayayım kendimi dedim:)
kilo olarak bende hergün tartılıyorum dayanamıyorum beklemeye kilo olarak pek değişmesede şişliklerde gidince çok iyi hissettirdi kiloda gidecek artık kendisi bşr türlü ayrılmak istemiyor benden git diyorum gitmiyo ne yüzsüz bu yaaa:))
hoşbuldum gülümm :))
kolay gelsin ardı ardına misafir ağırlaması zor çok yorulacaksın sporu yapmış kadar olacaktır kesin
kilo yüzsüzse biz dilenciliği meslek olarak yapıp peşine takılıp metrelerce senle yürüyüp para isteyen dilenci gibi inat olucaz zaten biz kadınların doğasında vardır birazcıkta olsa inat yılmak YOOOOKKK inadımız inatt heheheh:KK62:

Back
X