• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam kizlar ben bugun kendime izin verdim istedigim herseyi yedim sonrada midem bulandi...bayadir boyle bisey yapmiyordum. Bugunluk boyle oldu kapanis yaptim sadece su icicem yatana kadar sporuda aksam yapcam artik....
T tatlitambak senin sistem hosuma gitti ben de sana katiliyim sonuclari merak ediyorum kendimde ve sende..

Akşam
Bir parca tavuk
2 dolim ekmek
Salata
1 kase yogurt
2 kasik makarna

Canım heralde kaçamak yapmak anlamında durduruyor dedi kilo verememek anlamında değil yanı en azından ben öyle anladım :-)
Haaa olabilir belki de ben yanlış anladım. Iki türlü de sorun yok:)))

Hey dostlar bi sorun mu oldu acep.....
ben kacamak manasinda dedim.mesela kilo veriyorken birinun takip ettigini bilmek beni engelliyor yani. Eeee bu da guzel oluyor kilo veriyorsun

Hey dostlar bi sorun mu oldu acep.....
ben kacamak manasinda dedim.mesela kilo veriyorken birinun takip ettigini bilmek beni engelliyor yani. Eeee bu da guzel oluyor kilo veriyorsun

Yok canim sorun yok. Ben yanlış anladım dediğini tomurcuk duzeltti. Gerçi anladigim sekilde de sorun olmazdı.
Ya bu arada ben aksam 5 te yemek işini bitirmiştim ama sıkıntı yaptım su tarti işini ters tepti galiba baya kaçamak yaptım:(((

Yok canim sorun yok. Ben yanlış anladım dediğini tomurcuk duzeltti. Gerçi anladigim sekilde de sorun olmazdı.
Ya bu arada ben aksam 5 te yemek işini bitirmiştim ama sıkıntı yaptım su tarti işini ters tepti galiba baya kaçamak yaptım:KK43:((

Ama bu olmadı şimdi yaaaa

Şahtim Şahbaz oldum yani yarın tarti ile tam bozusacagiz gibi:((

Hatta dur sayıyım. Yuzleseyim kendimle:((
1 tane kitkat çikolata
Bir simitle tost
Yarim normal simit(pastane simiti küçük olanlardan)
2 pismaniye

Şimdi de form cay icicem neye yarayacaksa:((

Şahtim Şahbaz oldum yani yarın tarti ile tam bozusacagiz gibi:KK43:(

Moralini bozma ya gram farkı var dedin ....
benim eski ile yeni tartı arasında tam 1.5 kg vardı nasıl hüsrana uğradığımı sen düşün ama
Yeni tartı yeni başlangıç canım öyle düşün canım ve sadece sabahlari aç karna tartıl gün içinde tartılma.

Moralini bozma ya gram farkı var dedin ....
benim eski ile yeni tartı arasında tam 1.5 kg vardı nasıl hüsrana uğradığımı sen düşün ama
Yeni tartı yeni başlangıç canım öyle düşün canım ve sadece sabahlari aç karna tartıl gün içinde tartılma.

Beni husrana ugratan gr farki degil tambakcim 10 gündür kilo vermemiş olmam:((

Hatta dur sayıyım. Yuzleseyim kendimle:KK43:(
1 tane kitkat çikolata
Bir simitle tost
2 pismaniye

Şimdi de form cay icicem neye yarayacaksa:KK43:(

Canım inan ben yemiş gibi oldum ama bu benim kaçamakların yanında yine iyi kalır.
Tabi eskiden di onlar.

Hatta dur sayıyım. Yuzleseyim kendimle:KK43:(
1 tane kitkat çikolata
Bir simitle tost
2 pismaniye

Şimdi de form cay icicem neye yarayacaksa:KK43:(
sıkma canını tatlım soda iç yeşil çay iç toparlamaya bak zararın neresinden dönsen kardır
bu arada inceledim yakın zamandaki menülerini
spor yaptığın halde kilo verememenin sebebi bence yaptığın kaçamaklar
çünkü dikkat ettim pişmaniyeler keşkekler pastalar filan
eskiden benim yaptığım hataya çok düşüyorsun
ben mesela cnm tramisu istedi amaaan 40 yılda bi yiyorum diyorum hop mideye
dürüm istedi off sanki hergünmü yiyorum hop mideye
mantımı çekti zaten bi ay yemem diyip oda gidiyo mideye
eee topla bakalım herzaman yemiyorum zaten diyip yediklerini
koskocaman pişmanlık:KK42: dağ gibi kalori:KK43::KK43:
hazzı belki 5 dk dan bile az geri dönüşümü yıllarca

sıkma canını tatlım soda iç yeşil çay iç toparlamaya bak zararın neresinden dönsen kardır

İlgin için çok teşekkür ederim canım. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. hatta her kaçamaktan sonra+30 dk spor yapacağım ki gözümde kuculmesin yaptığım kaçamak:(
Bugün yediklerim son olsun.daha siki ve dikkatli eski diyetimle başlıyorum. Hatam olduğunda uyarirsan sevinirim

Karnim cok agridi bu arada. Yediklerimden sonra midem iflas etmezse iyidir:)))

Canim sana siddetlw katiliorum hep bu sekildekendimizi kandirmadik mi zaten simdiye kadar.. 40 yilda bir yiyorum zaten deyip yememek lazim. Bende o hatalari yapmistim zamaninda...

Selam arkadaslarr bugun hic giremmedim kusiura bakmayin. Malum cuma yogun bi haftanin arkasindan yogun bir gundu ve bitti sonunda... yasasin haftasonu...

Bugun bende nir tanecik kacamak yaptim ve annem borek yapmmis aksam onu yedim. Annemi kiramadim. Herkese hayir diyebiliorum ama bu kez anneme hayir diyemedim...
Onun disinda hersey olmasi gerektigi gibiydi... 1 saate yakin sporumu da yaptim. En azindan boregin kalorisini atmisimdir diye umut ediyorum...

Back
X