- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
Sen Nerde oturuyorsun bu arada ilkaycim?
Afyondayım canım ben seviyorum burayı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Nerde oturuyorsun bu arada ilkaycim?
Herkes yasadigi sehiri seviyo ne guzell bende ankarayi cok seviyorum.. annemler esimin ailesi akrabalar herkes ankarada oldugundan beklide. Koyumuzde ankarada oldugundan bag bahce insan stres atiyoo oh missO zamaaannn sicacikk bir cumartesi gununden IZMIRIMDEN herkese selam olsun...
Ben izmirliyim burda yasiyorum ve baska bir sehri dusunemiyorum kizlar. Hele Ankara... aman aman aman...soguk kupkuru bir hava ve deniz yok en onemliside. Izmirliler denizsiz yasayamaz...
kizlaaar Hele bi bakin...
sabah
sahanda yumurta
30 gr ezine peyniri
4 zeytin
domates maydonoz ve 1 dilim ekmek yedim
Oglen
izgara tavuk yarim pors. makarna yedim...
Ara 2 ceviz 1 hurma 1 keciboynuzu yedim...
Cokmu olmus![]()
Yoo cok degil bence canm..afiyet olsunn kahvaltin bana az gibi geldi ben kahvaltida cikolatalar receller falan da yiyorum( tabi hergun degil)kizlaaar Hele bi bakin...
sabah
sahanda yumurta
30 gr ezine peyniri
4 zeytin
domates maydonoz ve 1 dilim ekmek yedim
Oglen
izgara tavuk yarim pors. makarna yedim...
Ara 2 ceviz 1 hurma 1 keciboynuzu yedim...
Cokmu olmus![]()
Form caylari yesil cay ic canim iyi gelir.. yemeklerden de pirasa bamya bezelye kabak gibi posali sebze yemekleri yersen duzelir...
Yok canım iyi bence akşam da sebze ye tamamdır. Bu gidişle beni yakalar geçersin sen maşallah
Yoo cok degil bence canm..afiyet olsunn kahvaltin bana az gibi geldi ben kahvaltida cikolatalar receller falan da yiyorum( tabi hergun degil)
yumurtayi bi tane mi yedin
Form caylari yesil cay ic canim iyi gelir.. yemeklerden de pirasa bamya bezelye kabak gibi posali sebze yemekleri yersen duzelir...
Yok canım iyi bence akşam da sebze ye tamamdır. Bu gidişle beni yakalar geçersin sen maşallah
Yoo cok degil bence canm..afiyet olsunn kahvaltin bana az gibi geldi ben kahvaltida cikolatalar receller falan da yiyorum( tabi hergun degil)
yumurtayi bi tane mi yedin
Kizlar yabanci dizi seyredermisiniz
ben the walking dead izliyorum... mukemmeldir. 4. Sezondaimsu anda. Sizin seyredip begendiginiz yabanci diziler varmi
Benim evim de televizyon yok canim![]()
rica ederim cnm uyarmak ne demek olurmu öyle şey sende bende bi aksilik görsen söyleİlgin için çok teşekkür ederim canım. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. hatta her kaçamaktan sonra+30 dk spor yapacağım ki gözümde kuculmesin yaptığım kaçamak
Bugün yediklerim son olsun.daha siki ve dikkatli eski diyetimle başlıyorum. Hatam olduğunda uyarirsan sevinirim
ben dün tam sana mesajı yollaya bastım gümmm elektrik sayacım yandı daha yeni gelip taktılar cinnet geçirdimKizlar nerdesiniz??
cnm yeşil çay iç yanındada iki tane kuru kayısı ye tamamdırBu arada matrenin bebeginin sıkıntisi bendede basladi. Hafiften kabizim![]()
ben bir tane bile türk dizisi izlemem hep yabancı dizi ve animeleri izliyorum :))Kizlar yabanci dizi seyredermisiniz
ben the walking dead izliyorum... mukemmeldir. 4. Sezondaimsu anda. Sizin seyredip begendiginiz yabanci diziler varmi
YA NEDEN CNM SEVMIOMUSUNUZ . BEMIM BI ARKADAS YENI EVLENDI TV.ALMADILAR