- 25 Haziran 2016
- 7.522
- 13.367
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Simdi bi kızım var 1 yasında.ilerde bi odayı çocuk odası yaparız diye düşünüyoruz.hemen tasınmayacagız zaten.işimiz gereği iki yıl sonra tasınıyoruz.bunun kredisi biterse daha iyi bi eve geçeriz diyo eşim.bende kararsız kaldımÇocuk olduktan sonra biz 3 +1 e sığamadık, balkonum vardı cambalkon yaptırdım onunla kömürlüğe koyuyorum kalabalığı sen düşün yeni evlilikte öyleydi benimde odaları temizlerken açardım bende salonda oturuyorum ama bence 3+1 en az
Şimdilik planlarımızda tabi bi sürpriz olmasa en az 5 yıl ikinci çocuğu dusunmuyoruz.ikincisi olduğunda yeni bi ev alırız diye düşünüyoruz.Bencede 3+1 cunku ilerde cocuklarinuz olacak insallah. Onlar kucuk kalmayacagi icin ayri oda isteyecekler buyuduklerinde
Bence sen simdiden evini istedigin gibi al. Cunku hayat neleri getiriyor. Allah korusun olumlu kadar tersinide dusunmek gerekiyor ki, insallah hic bir olumsuzluk olmaz simdi istediginizi alin.Sinra pisman olmayin.Şimdilik planlarımızda tabi bi sürpriz olmasa en az 5 yıl ikinci çocuğu dusunmuyoruz.ikincisi olduğunda yeni bi ev alırız diye düşünüyoruz.
Simdi bi kızım var 1 yasında.ilerde bi odayı çocuk odası yaparız diye düşünüyoruz.hemen tasınmayacagız zaten.işimiz gereği iki yıl sonra tasınıyoruz.bunun kredisi biterse daha iyi bi eve geçeriz diyo eşim.bende kararsız kaldım
Ben eskiden büyük ev istiyordum şimdi 1+1 istiyorumGünaydın hanımlar.bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.eşimle ev almaya karar verdik.ilk gunden beri 3+1 diye aradık.daha dogrusu diger turlusu aklımıza bile gelmedi ama dun esim neden 2+1 almıyorum diye bi fikir sundu.dedigi sey haklı size soyle anlatayım.su an kırada oldugumuz ev 3+1 salon ve yatak odası dısında diger odaları hic kullanmıyoruz.bide ütü camasır falan serdigimiz bi oda var.misafir geldiginde ki kalabalık gelmezler genelde salonda bayanlar da mutfakta otururuz.ilerde en fazla 2 cocugumuz olur diye planlıyoruz.boyle baktıgımda mantıklı geliyo.hem kalan parayla arabada alabilirz.bi yandan da ev bi kere alınır sonra pişman olursam diye dusunuyoruö.alacagımız evin metrekaresi 120 130 civarı.sizce ne yapmalıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?