2-27 Haziran 2021 Venüs Yengeç Burcunda - Burcunuza Etkileri

Screenshot_20210605-180650_Instagram.jpg


Yiğitpenguen
 

Genel etkiler:

Venüs’ün Yengeç burcundaki seyahati; empati ve nezaket geliştirmemiz için bize ilham verecektir. Kendimizi ve sevdiklerimizi olumsuz enerjilerden ve zararlı etkilerden korumamızı ve tüm ilişkilerimizi beslememizi hatırlatacak. Bu dönemde, aşka daha yumuşak, daha romantik ve hassas yaklaşıyor olacağız.

Venüs’ün Yengeç’teki geçişi, bize kişisel bakıma, dinlenmeye, eve ve aileye yeterince zaman ayırmamızı hatırlatır. Kendimize ve başkalarına iyi bakmak, şu anda gökyüzündeki enerjiden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarıdır.

İnsanlarla olan ilişkilerimizde hassas, empatik ve düşünceliyiz. Konforlu evimizde misafir ağırlamaktan, sevdiğimiz insanlarla bir araya gelmekten, çocuklarla zaman geçirmekten son derece keyif alacağız. Evlilik, çocuk sahibi olmak, ev dekorasyonu, gayrimenkul yatırımları, kalıcı mülk sahibi olmak, aileden kalan mallar tüm burçların gündeminde olabilir.

Venüs’ün Yengeç burcundaki transiti en büyük mesajı, sevdiklerimize açılmamız ve onlarla daha derin bir düzeyde bağlantı kurabilmemiz için duygularımızı net bir şekilde paylaşmamız için bize ilham vermektir. Bunun mümkün olması için ne hissettiğimizi ve neye ihtiyaç duyduğumuzu ifade etmemiz sözel olarak ifade etmemiz gerektiğini anlamak çok önemli, bunu yapmazsak, başkalarının bizi anlamasını bekleyemeyiz.

Aşkta ve ikili ilişkilerde, kalbimizin sesini dinleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Tüm ilişkilerimizde bizi koruyup kollayan, şefkat gösteren, sarıp sarmalayan birilerini arıyoruz. Güven duygusu bizim için çok önemli. Karşımızdaki insana tam olarak güvenebildiğimizde, kendimizi ona tüm kalbimizle adayabiliriz. Ancak Merkür retroda olduğu için bu dönemde eski aşklara dönüş isteği veya özlem söz konusu olabilir. Yanılgıya düşmemekte de fayda var.


yengeç1.jpg


Koç burç yorumları: Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz.

Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayrimenkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

Ailenizden bolca destek görebilir, kendinizi evinizde mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Şanslı bir dönemde olabilir, sürpriz bir ilgi veya yardım alabilirsiniz. Yine bu dönemde ilişkiler resmiyete taşınabilir. Evlilik, söz ve nişan gibi gündemleriniz olabilir.



Boğa burç yorumları: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.

Bu ay boyunca duygusal yönleriniz iyice ortaya çıkabilir. Ayrıca kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilir, yakın çevrenizde dikkat çekici olabilirsiniz. Keyifli haberler alabilirsiniz.

Yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olmaya başlayacak. İş ortamında yer ve mekan değişiklikleri gündeme gelebilir. Kendi işinizi açmaya dair düşünceler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda iş arkadaşlarıyla ilişkilerinizde mevcut dengeler değişebilir.




İkizler burç yorumları: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.

Bu ay boyunca maddi ve parasal anlamda şanslı bir dönemde ilerleyeceksiniz. Sahip olduklarınızı çok daha iyi değerlendirme imkânı bulabilirsiniz. Yeni bir iş fırsatı kapıda olabilir.

Finansal konularda daha eli açık olabileceğiniz bir süreç başlıyor. Birikim yapmak için oldukça müsait bir zaman. Fakat pek çoğunuz keyfi harcamalar yapmak isteyebilir. Kendi istek ve beklentileriniz artık daha önemli hale gelecek. Aşk ilişkilerinde sağlıksız durumlara dikkat etmenizde fayda var.




Yengeç burç yorumları: Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz. Duygularımızı etkileyici bir şekilde dış dünyaya aktarabiliriz. İmajımızla ilgili değişiklikler yapmamız söz konusu olabilir.

Bu ay boyunca ilişkiler ve aşkta şanslı bir döneme doğru ilerliyorsunuz. Maddi gelişmeler de oldukça rahatlatıcı olabilir bu süreçte. Uzaklardan sevinçli haberler alabilirsiniz.

Venüs sizin burcunuzda seyahate başladığı için hayatın güzel taraflarını görmek, hayatın güzelliklerini tatmak artık sizin için daha önemli olacak. Estetik konulara ve dış görüntünüze odaklanabilirsiniz. Mutlu olma arzusuyla hareket edebilirsiniz.




Aslan burç yorumları: Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.

Bu ay boyunca ruhsal dünyanız açısından oldukça rahatlatıcı bir süreç olabilir. Manevi konulardan, manevi yönü güçlü ilişkilerden keyif alabilirsiniz. Sürpriz iyilikler ve yardımlar alabileceğiniz bir dönem diyebiliriz.

Bu dönemde ne yapacağınıza, ne yolda gideceğinize dair daha net kararlar almaya başlayabilirsiniz. Bir nevi irade sergilemeniz gereken durumlar önünüze gelebilir. İş ortamında, sorumluluklarınızda veya mesleğinizde emek vermeniz, cesaret göstermeniz gereken pozisyonlar içinde olabilirsiniz.




Başak burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.

Bu ay boyunca sosyal imkânlar, arkadaşlık ve dostluklardan yana şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu süreçte arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklediğinizden çok daha fazla destek görebilirsiniz. Sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. İçinde bulunduğunuz dönemi her türlü takıntı ve zaaflardan kurtulmak adına kullanabilirsiniz.

Bazı dostlarınıza karşı daha sahiplenici tavırlar sergileyebilirsiniz. Beden sağlığınızla, dış görüntünüzle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Süregelen davalarınızdan şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir. İş hayatı veya kariyerinizde bir rutini kırabilir, yeni bir başlangıç yapmak için eski bir rutininize son verebilirsiniz.



Terazi burç yorumları: Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.

Bu ay boyunca takdir ve alkış göreceğiniz bir döneme ilerlerken bu süreçte güzel işler, otorite ve yönetici konumunda kişilerden destekler alabilirsiniz. İmajınız parlayabilir. İtibarınızı yükseltebilecek güzel bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir.

Venüs, hedeflerinize ulaşabilme konusunda size destek sağlayacak. Artık geleceğinizi daha çok düşünebilir ve geleceğiniz için hareket edebilirsiniz. Bazı ilişkilerde veya dostluklarda kesin bir bitiş yaşanabilir. Askıda kalmış, bir süredir sorun yaşanan ilişkiler için dönüm noktası sayılabilecek önemli bir dönem olabilir.



Akrep burç yorumları: Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından veya farklı kültürlerden birisi girebilir.

Bu ay boyunca uzaklardan, uzak yollardan imkânlar, yurt dışı ve yabancılarla ilişkilerden, seyahatlerden yana şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu bir aylık dönem size uzaklardan bir aşk getirebilir. Beklediğiniz ancak yine de size sürpriz olacak bir haber gelebilir.

Maddi konularda risk alırken, borç alıp verirken iki kez düşünün ve titiz davranın. Uzun süredir beklediğiniz bir alacak bu dönemde elinize geçebilir. Bu dönemde vereceğiniz borçların ödemesi ise uzun süre sonra size geri dönebilir. Sosyal çevrenizden bazı insanların sırları, gizledikleri önünüze gelebilir ve böylece insanları daha iyi tanıyabilirsiniz.



Yay burç yorumları: Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir.

Bu ay boyunca ortaklı işlerden yana gelir ve kazançlarınızı artırabilecek bir döneme işaret ediyor. Sürpriz şans ve kısmetler gelebilir. Bunlar ortak iş ve paralarla ilgili olabilir. Birikim yapmak için destekleyici bir dönem diyebiliriz ancak riskli yatırımlarda riskler büyüyebilir.

Aşk ilişkilerinde tutkular ve hırslar ön planda olabilir. Duygularınızda ve isteklerinizde daha kararlı veya ısrarcı olabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza eski ilişkiler, eski dostlar çıkabilir. Merkür retronun da etkisiyle ilişkilerinizde dengeler değişebilir.



Oğlak burç yorumları: Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri veya sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.

Bu ay boyunca bire bir ilişkilerden, ortaklık ve evlilikten yana şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu süreçte karşınıza çıkan kişilerden çok daha destek görebilirsiniz. Güzel bir ilişki, ortaklık veya birliktelik yaşayabilirsiniz. Sürpriz bir tanışma söz konusu olabilir. Önem verdiğiniz, sorumluluğunu üstlendiğiniz konularda çaba sarf etmeli, pasif kalmamalı, zihin denizinde boğulmak yerine harekete geçmelisiniz

İlişkiler, dostluk ve ortaklıklarda yaşanan deneyimler kalıcı izlere ve kalıcı değişimlere sebep olacak. Öfke kontrolünü daha sağlıklı yönetmeye çalışın. Egzersiz, yoga, spor ve yürüyüşler iyi gelecektir. İş hayatında kritik görüşmeler, eğitimde kritik sınavlar ve mülakatlar gündeminizde olabilir.



Kova burç yorumları: Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

Bu bir aylık süreçte kendinizi fiziksel ve ruhsal yönden daha iyi hissedebileceğiniz bir döneme ilerlerken hayatınızı kolaylaştıran kişiler artabilir. Gündelik yaşamınız ya da çalışma ortamınızdan bir aşk doğabilir. Sürpriz kısmetler kapınıza gelebilir.

İş hayatında mevcut rutin kırılabilir. Bir başlangıç veya imza süreci gündeminize gelebilir. Kendi işinizi açma gibi planlar içinde olabilirsiniz veya gerçekleştirmeye ramak kalmış olabilir. Bu dönem ayrıca bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için oldukça destekleyici. Size zarar veren alışkanlıkları bırakma zamanı. Pozitif psikoloji ile fiziksel sağlığınız da düzelecektir.



Balık burç yorumları: Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

Önümüzdeki bu bir aylık dönemde aşktan yana şanslı bir yolda ilerliyorsunuz. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Venüs, kalbinizi çarptıran bir aşkı beraberinde getirebilir, gönlünüzden geçenlere kavuşmanızı sağlayabilir.

Bu dönemde duygularınızda uçlara gidebilirsiniz. Tutkular, arzular, öfke veya kıskançlık gibi duyguları daha yoğun hissedebilirsiniz. Çocuklarınızın daha inatçı tavırları ortaya çıkabilir. Ev içinde sözlü tartışmaları beslememeye özen gösterin. Riskli yatırımlarla ilgilenebilir ve elinize geçen kazancı bir yatırıma aktarmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz içinse hediyeler alabilirsiniz.



İndigo Dergisi
 
X