- Konu Sahibi fs_delimavi
-
eczanede mı satılıyor ovulasyon testıı!!hıc duymamasdım!!nasıl bıseyy!!ıdrardan mı kandan mıı bakılıyor!teknolıjının gırmedıgı delık kalmamsı :)
1 ay çok değil canım bu arada araştır bolca neler yenir içilirteşekkürler verdıgınız bılgıler ıçın!!bende onumuzdekı ay dusunuyordum kadın dogum doktoruna gitmeyı,taaki sol bacagımda ve kasık bölgemde cıkan kırmızı kırmızı lekelerden sonra!!!bugun cıldıyeye gıttım 1 aylık bır tedavısı varmıs o sure ıcınde böyle bir gırısımde bulunamazmısız!!!NEYSE bundada vardır bır hayır...
yediklerine dikkat et. yeşillikleri önce iyice yıka sirkeli suda beklet mutlaka. bir de eti çok çok iyi pişir. salam sucuk sosis yeme zaten gerekli değiller. ete de çıplak elle dokunma mikrop bulaşabiliyor. ama önceliğin tekrar söylüyorum doktora git mutlaka kadın doğum uzmanına görün..inşallah 1 ay sonra hayırlısıyla hemen gelir bebeğin. ben de düşüneym mi düşünmeyim mi bilmiyorum kürtaj olmk zorunda kaldım ve 3 ay korunmamız lazım. hayırlısı bakalım.folık asıt dısında baska evde yapmamız gerekn seyler varmı!!su sebzeyı ye,bu sebzeyı yeme gıbı!! dedıgın gıbı hapı bırakalı 3 ay oldu dıger yollarla korunuyoruz!ALLAHIM YARDIM ET BIZE!!
bizde geçen ay korunmadık olmadı. bu ay 26 sında adet olmam gerekiyor bakalımyumurtlama döneminde kanamam oluyor. daha doğrusu kahve rengi akıntı. 6 aydır her ay oluyor. ara sıra ağrım oluyor. bayram sonrasında doktora gideceğim.
bide 72 kiloyum. boy:170 biraz zayıflamam lazım bence.. hamilelik için iyi olacak. şuanda iştahım çok açık. herşeyi bir yiyesim varki sormayın.:26:
merhaba kızlar, biz de 13 haziran 2010'da evlendik, evlendiğimden beri hapla korunuyorum ve 2 ay daha kullanıp 7 ocakta hapı bırakmayı düşünüyorum ama bırakmadan birkaç gün önce doktora gideceğim, hangi tahliller yapılıyor daha doğrusu ne yapılıyor hiç bilmiyorum, eşimin de gelmesi gerekiyor mu?
kızlar bende sizinleyim kendimden kısaca bahsedeyim 15 aylık evliyim 5 ayın sonunda hamile kaldım fakat bozulmuş gebelik oldu doktorum düşük çeşidi dedi çabuk toparlandım birbirimize destek olalım önemli olan hamile kalabilmek değil hamileleği sağlıklı bir şekilde sürdürebilmekmiş şuan geç olsun ama güç olmasın diyorum
benim yaptıklarım
hamile kalmadan önce doktora gidiin derim kafanız rahatlıyor
ben ve eşim her sabah aç karına 1 avuç fındık ceviz ve badem yiyiyoruz
1 talı kaşığı polen her ikimizde
2 tane kuru incir ben eşimde keçiboynuzu özü içiyor
folik aiti 6 aydır kullanıyorum
eşim ve ben gün aşırı omega 3 alıyoruz
gün içinde bal yiyiyorum
adet olunca incir suyuna başlıcam eşimede keçiboynuzu suyuna başlıcak ben hamile kaldığım ay incir suyu içtim bilginize biz biraz fazla besleniyoruz olabilir çünkü hamileliğimdeki durum kalitesiz sperm ve yumurtadan kaynaklanıyormuş kaliteyi arrtırmak için kuvvetli besleniyoruz
kızlar bende sizinleyim kendimden kısaca bahsedeyim 15 aylık evliyim 5 ayın sonunda hamile kaldım fakat bozulmuş gebelik oldu doktorum düşük çeşidi dedi çabuk toparlandım birbirimize destek olalım önemli olan hamile kalabilmek değil hamileleği sağlıklı bir şekilde sürdürebilmekmiş şuan geç olsun ama güç olmasın diyorum
benim yaptıklarım
hamile kalmadan önce doktora gidiin derim kafanız rahatlıyor
ben ve eşim her sabah aç karına 1 avuç fındık ceviz ve badem yiyiyoruz
1 talı kaşığı polen her ikimizde
2 tane kuru incir ben eşimde keçiboynuzu özü içiyor
folik aiti 6 aydır kullanıyorum
eşim ve ben gün aşırı omega 3 alıyoruz
gün içinde bal yiyiyorum
adet olunca incir suyuna başlıcam eşimede keçiboynuzu suyuna başlıcak ben hamile kaldığım ay incir suyu içtim bilginize biz biraz fazla besleniyoruz olabilir çünkü hamileliğimdeki durum kalitesiz sperm ve yumurtadan kaynaklanıyormuş kaliteyi arrtırmak için kuvvetli besleniyoruz
Canm verdigin bilgiler icin tskler..ben vajinismusu yeneli iki ay oluyo bbek dusunuyoruz 1,5yillik evliyiz fakat mauyrneye gitmeye korkuyorum ancak kendimi duzenli beslemeye basladmm bende ceviz badem incir yiyorum sornak ostedigim sey incir suyu demissin o nasil olacak hazirlabmasi ve adet bittikten sonrami baslanmali..
dilerim bir daha tekrarlanmaz.Allah isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah.faydalı bilgilerin için teşekkürler.ben 3,5 yıllık evliyim ve 26 olmama az kaldı herşeyin hayırlısı ben de şubat gibi falan korunmayı bırakmayı düşünüyorum.canım bi sorum var sana ben aslında zaten mide hastasıyım flik asit içtikten sonra daha garip karnımda gerginlik falan oldu bıraktım şimdi.bu ara rahatsızım biraz bitmesini bekliyorum midem tam geçsin tekrar başlıycam folığe başlayınca 2.hafta başladı belirtiler belki de ondan değil.sen hangi foliği kullanıyorsun bana doktorum folıdoce önermişti günde 1 tb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?