köşede el işareti olan aparatının iki modu var birinde sabit mozart çalıyor diğer modunda bebek tekmeledikçe yada vurdukça değişik hayvan sesleri çıkıyor
fiyatı ne kadar canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köşede el işareti olan aparatının iki modu var birinde sabit mozart çalıyor diğer modunda bebek tekmeledikçe yada vurdukça değişik hayvan sesleri çıkıyor
24 TL canım
:1shok:bu kadar ucuzmu? süpermiş ya...
evet canım. ucuz. ama ben çok seviyorum. oğlum da seviyo![]()
fiyatı ne kadar canım?
ben 150 ye almıştım 3 buçuk ay önce
yumuşak oyuncaklar alabilirsin müzikli veya içinde zilleri olan ..
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...imize-cocuklarimiza-aldigimiz-oyuncaklar.html
buraya aldığımız oyuncaklardan bir kısmının resmini eklemiştik belki fikir verir..
bugün oğluşuma türkçe konuşan eğitici köpeği aldım,çıngıraklı patikten aldım.onlar ilgisini çekti ama aldığım oyun halısının içinde durmuyo.çok ağlıyo,kraftınkini almıştım ama galiba boşa almışım çok korkuyo halıdan :1no2:
24 TL canım
canım nette araştırdım resimdeki oyun halısının fiyatı söylediğinizden çok daha fazla.24 tl 'ye bulamadım siz nerden buldunuz acaba?
canım şimdi baktım da kalmamış benim aldığım sitede başka bi sitede 50liraya satıyolar
canım şimdi baktım da kalmamış benim aldığım sitede başka bi sitede 50liraya satıyolar