2. , 3. .. Bebeğini bekleyen annelerr

nilsguny

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
26
18
18
37
Özellikle 2., 3. Çocuğunu bekleyen anneler size birşey danışacağım
2 yaşında bir kızım var fazlasıyla hareketli, yakın zamanda 2. Ye hamile olduğumu öğrendim. Ama bir dakika oturmuyorum, hep bi koşturmaca haliyle. İlk gebeliğimi çok sakin geçirdim, şimdi belim ağrıyor Yine de çocuğu indir kaldır, banyosunu yaptır, oyun oynat Dinlenmeye fırsat hiç kalmıyor. Bir zararı olur mu bu durumun
Bir de ayağımda sallıyorum bazen uyuturken, ayaklarını savurup duruyor Dikkat ediyordum ama bugün bir tekme yedim karnıma Zararı olur mu sizce çok kafama takılıyor bu tür mevzular Ama kızım da daha bebek O da ilgi alaka bekliyor haliyle Ona da kıyamıyorum

Canım tesadüfen denk geldim. Benim de 2. Bebişim. İlki 2.5 yaşında. Senin gibi düşünüp taşıdım salladım tekmeler yedim temizlik dinlenemem sonucu 15 haftalığım kasılmalarım başlamış şiddetli bugün öğrendim. Progestana başladım vicdan azabım had safhada. Ben ettim sen etme eşine yaptır derim

Benim 3. Gebeliğim büyük 8 küçük 2.5 yaşında.. İlki 32 haftalık erken doğum 2. İğne ilaçla 37 haftalık doğduğu için yine erken doğum riskim var.büyük kız anlayışlı yormuyo beni ama Küçüğüm ilk zamanlar karnıma çıkıyodu.Bebek var orda kardeş var ağlar kafası acır diye diye bıraktı artık ayaklarıyla basmıyo ama sık sık kafasını koyup yatıyo karnıma kardeşim diye seviyo ama kafası bile çok ağır geliyo bana kıyamıyorum uzaklaştıramıyorum. Diğer türlü işleri eşim yapıyo Dikkat etmeye yorulmamaya çalışıyorum sadece yemek ve çamaşır işleri bende :)) parogestan kullanıyorum ama sanırım yeterli değil. Belimde ve vajinada fena ağrı var.Erken doğumdan çok korkuyorum.:KK51: Allah yardımcımız olsun..

Tanidigin 3 cocugu var.aralari tam 2 ser yas.birsey de olmamis
Bence cocuklara degil.size yorgunluk fazla olacak
Rabbim guc kuvvet versin size

Canım tesadüfen denk geldim. Benim de 2. Bebişim. İlki 2.5 yaşında. Senin gibi düşünüp taşıdım salladım tekmeler yedim temizlik dinlenemem sonucu 15 haftalığım kasılmalarım başlamış şiddetli bugün öğrendim. Progestana başladım vicdan azabım had safhada. Ben ettim sen etme eşine yaptır derim
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Özellikle 2., 3. Çocuğunu bekleyen anneler size birşey danışacağım
2 yaşında bir kızım var fazlasıyla hareketli, yakın zamanda 2. Ye hamile olduğumu öğrendim. Ama bir dakika oturmuyorum, hep bi koşturmaca haliyle. İlk gebeliğimi çok sakin geçirdim, şimdi belim ağrıyor Yine de çocuğu indir kaldır, banyosunu yaptır, oyun oynat Dinlenmeye fırsat hiç kalmıyor. Bir zararı olur mu bu durumun
Bir de ayağımda sallıyorum bazen uyuturken, ayaklarını savurup duruyor Dikkat ediyordum ama bugün bir tekme yedim karnıma Zararı olur mu sizce çok kafama takılıyor bu tür mevzular Ama kızım da daha bebek O da ilgi alaka bekliyor haliyle Ona da kıyamıyorum
Valla bende de durumlar aynı 27 aylık oglum var haşat ediyo beni iki aylık hamileyim

Dikkat etmeye calış cnm elinden geldikce. Benim kızım 3 yaş 2 aylık şimdi ikinci gebeliği düşünüyorum ama bende korkuyorum böyle sorunlar yaşarım diye

benim de 2.5 yaşında kizim. 12 haftalık hamileyim. ayağımda sallıyorum ben de. bazen anı hareketi oluyor ama dikkat ediyorum. mümkün mertebe kaldırmama ya çalışıyorum. elini yıkamak için falan kaldırıyorum. bi de bugün minibusten inince eve kadar taşıdım. yağmur yağıyordu. yürütmek istemedim.. ben de korkuyorum ama dikkat ediyoruz tabii.. Allah a emanet yavrular..

Cok buyuk bir sikunti olacagini dusunmuyorum ama tabi mumkun oldugunca dikkat etmek gerek. Tekme atmasi ve asiri derecede kendiniz yormaniz dogru degil bu harekerlerden sakinin

Allah kolaylık versin benimde 3 üncü bebeğimi bekliyorum ama
ben sanlıyım sanırım kızım 17 oğlum 8 yaşında hoş oğlum bana zarar vermesede bebek dogsun yine beraber yatalım o beşikte yatsın diyor kıskanacağımızı belli ettik bakalım hayırlısı sagolsun eşim ve kızım oğluma ılgiyi artırp alıştıracağız inş yeni bebişe eşlerinizden yardım isteyin kızlar bu bitakım çalışması onların yardımı olmadan olma her konuda destek isteyin ve konuşun tek başınız yapmaya kalkmayı alıştımayın eşin gelince akşam yıkasın kızını mesela sen kaldırma yıkama nasıl alıştırısanız beyler öyle gider

Hiç bişey olmaz inş benim de ikinci gebeliğim hep aynı korku içim de

Back
X