- Konu Sahibi pathfinder
10 sene deyip duran ben değilim eşim. Ve eşim oğluma araba apart alınıp öyle üniversite hayatına başlamalı diye plan yapan bi adam biz bunları yapalım babası da ne isterse üstüne katsın der hep, ayrıca ilerde deniz kenarında yaşama planımız var konuşurken hep oğlan evlenecek olursa kızın ailesini getirir deniz kenarında misafir ederiz göz doldururuz vs diye de anlatan bi adam ben yiğidi öldürür hakkını yemem, bu konularda dediğiniz gibi biri değil. 10 sene aynı evde aynı şehirde ve çocuk-ergen haliyle çekmekten diş sıkmaktan bahsediyor eşim ki ben bunu da tasvip etmiyorum zaten onayladığım bi düşünce değil. Ama genel anlamda zannettiğiniz gibi bi düşünceleri yok gelecek için eşimin. Genel anlamda da tasvip ettiğim bi durum içinde yaşamıyorum zaten yoruma da teşekkür ederim ayrıca10 sene diyip duruyorsunuz da 10 sene sonra oğlunuz buharlaşacak gibi konuşuyorsunuz
10 sene sonra 19 yaşında olacak.
Üniversite kazandığında, yurda yerleştiğinde, ev tuttuğunda, aşık olduğunda, konsere gitmek için para bulamadığında, iş ararken, ilk işine başladığında, evlenme teklif ederken, kız istemeye giderken, nişanında, düğününde…
Size ihtiyacı olmayacak mı zannediyorsunuz? Ona maddi manevi destek olabilecek misiniz bu koşullarda? Kesinlikle hayır.
Çok çok üzüldüm için daraldı. O insan olmamış adam ters baksa çocuğunuza defetmeniz gerekiyordu. Koca çok önemli bir şey değil.
Şimdi benim yorumuma da teşekkür edin.