Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanin dune kadar o yarim saat uykuya muhtactim :) bir anda uyumaya baslayinca acaba hasta mi biseyi mi var diye kendimi yemeye basladim gene uykular haramDoktora başvurun , şekeri dusmuyorsa , sariligi yoksa şükür edin :) Gece yarım saat toplam uykuya muhtaç anneler var. Uykucu bebekle hayat daha kolay :)
Hayir mama kullanmiyorum. Gaz ilacini da cok kötü oldugu artik dayanamadigi zamanlar veriyordum genelde masajlarla hoplaya ziplaya gecirmeye calisiyorduk gaz krizlerimiziGaz ilacı versen normal diyeceğim de. Mama mı veriyorsun acaba.. Mama emen bebekler çok uyur..
Hamilesin sanirim hayirlisiyla kucağına alirsin insallah. Senin bebisin uykucu bir bebis olur :) benimki hic uyumazdi bir anda böyle uyuyunca cok panikledim annemlere sordum gaz sancilari gecmis rahatlamistir belki dediler ama bilemiyorumilaçtan sonramı öyle oldu yoksa bebekliğinden berimi uykucuydu .. ah ahhh en büyük hayalim uykucu bir bebeğim olsun
evet canım ya gaz sancıları dindiyse bebiş rahatça uyumuştur kullandıgın ilaç sıkıntısını gidermiş olabilr. tabi doktorla görüşmende sorarsın için rahatlarHamilesin sanirim hayirlisiyla kucağına alirsin insallah. Senin bebisin uykucu bir bebis olur :) benimki hic uyumazdi bir anda böyle uyuyunca cok panikledim annemlere sordum gaz sancilari gecmis rahatlamistir belki dediler ama bilemiyorum
Bebek niye mastit olsun ki canım anne olmuştur mastit...İlaca başladıktan bir gün sonra olduysa ilaca bağlı olabilir. Ya da çocuk rahatlamıştır enfeksiyon azaldığı için ondan uyuyordur. Şurup dediğin için bebeğin mastit olduğunu düşünerek diyorum.