Bebek Beslenmesi 2,5 aylık bebeğim sürekli oturmak istiyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

erertu

kocacım,oğluşum,ben :)
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
225
34
98
kızlar bebeğim daha 2,5 aylık ama son 10 gündür filan sürekli oturmaya calışıyor...

ben otururken kucağıma yüzü dışarıya dönük aldığımda hemen oturmak istiyor..
beli ağrır , daha çok küçük diye kafasını kendime yaslamak istediğimde basıyor çığlığı ve tekrar oturuyor..ve ben yatırmasam da dakikalarca öyle oturuyor kucağımda yani sağa sola bile düşmüyor..

bu normal mi yani daha çok küçük değil mi? aslında oğlum doğduğundan beri kafasını dik tutabiliyor maşallah ama ne bileyim ya , daha çok erken gibime geliyor...

var mı aranızda böyle olan ya da sizinkiler ne zaman bu şekilde davranmaya başladı?

benim kizlarimda oyleydi kucagimda oturur vaziyette tutuyordum yada arkasina yumusak bir yastik yatik agliyorlardi hicde sorun olmadi

bebegin o sekilde rahat ediyor olabilir,ama oturmasi icin henuz cok erken.Yatarken bile duz zeminde yatirmak gerekiyor ki kemik gelisimi duzgun olsun.

çok küçük bebek. Kuyruk kemiği batar Allah korusun. Oturtmamaya çalış

Benim kızım 4 aylıkken oturmayı seviyordu ama ben erteledim hep.
Şükür ki o zamanlar uslu bi bebekti şimdi tam tersi o ayrıkaydirigubbakcemile
Senin bebeğinde daha çok küçük annesi, oturmak istese bile kucağına kırlent, yastık türü bişey koy ve omurgasının düz durmasını sağla bence.

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar , önerilerinizi dikkate alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…