2.5 aylık durmayan bebek

hizlihavva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
8
2
1
30
Merhaba bebeğim 77 günlük ve hiç durmuyor karnı tok olsa da altı temiz ve gazsız olsa da sürekli ağlıyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Son zamanlarda iyice arttı. Gündüz uykumuz 5 er dk hep

Belki yediğiniz bir şeye alerjisi vardır. Bir derdi muhakkak vardır doktorunuza sorun derim.

Canim gun icinde ne kullaniyorsun evde aglamasini susturmak icin, salincak felan bir aparat varmi?

Süt ürünleri alerjisi, atak zamanı, idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Alerji ve enfeksiyon için mutlaka doktora danışın. Emziriyosanız memeden ayırmayın güvende hisseder. Geçecek bu günler annesi, biraz sabır. Allah güç kuvvet sabır versin size

Ay bilirim ben o günleri ilk 3 ayim dehşet geçti... 3 aydan sonra daha da düzeldi 6 aydan sonra çok daha daha iyiydii ve 7. Ayından sonra resmen büyük bir çocuk oldu . (Sadece geceleri dış açısından dolayı sıkıntı)
Bize hep gaz demişlerdi gazını rahat çıkarıyor dememe rağmen şuan dusunuyordumda büyük ihtimalle gazi içinde çok fazlaydı ne kadar gaz çıkardı o kadar gazlı demek hiç cikartamamasida kötü
İlk olarak doktora götürüp emin olmanızı öneririm eğer Ankara'da yaşıyorsanız çok iyi bir çocuk doktorunu onerebilirim
İkinci olarak uykuyu alamadığı içinde çok ağlıyor olabilir 5dk yazmışsınız inanın bizimde o dönemden gazdan uuyamazdi ve uykusuzlukta onu mahvederdi uyuması için salıncak kurun eve ya da carsafta elinizde sallayın uyuyabiliyorsa memede uyutun uzunca bizimki ikinci aydan sonra meme falanda takmazdi sadece omuzda hızlı hızlı yürüyerek uyurdu
Üçüncü olarak bu ayları sinirlenmeden atlatmaya çalış uykusuzluk yorgunluk canına tak diyecektir. Anneyim ben 5dk uyku bile beni toplar diye düşünmeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…