Bence çok fevri davranmışsınız. Ben de 10 aylık evliyim ve ilk iki ay birbirimize giriyoduk sürekli. Her gün dışarı çıkıyodu. Baktım kavgayla çözemiyorum iyice inatlaşıyoruz, ikimiz de sakinken konuştum. Ben sana çıkma demiyorum ama yeni evliyiz beni bu kadar yalnız bırakma ve lütfen tartışırken bile saygılı olalım, çirkinleşmeyelim, dedim. Her gün çıkınca ertesi gün iş var geç geliyosun ben de uyanıyorum bida uyuyamıyorum, işyerinde uyukluyorum senin yüzünden, sen de uyanamıyosun dedim. Bak sadece cuma günleri çık mesela, cumartesi geç gidiyosun ben de tatilim benim için de sorun olmaz dedim ve baktı gerçekten uyku onun için de problem, haklısın aşkım ayarladık cumaları çıkcaz biz dedi ve böylece anlaştık. Bi süre böyle devam etti şimdi aylardır çıkmadı bile. Ama ben arkadaşlarının hepsini seviyorum, ya halı sahaya gidiyolar ya okey oynamaya ondan da haberim var. Biraz da erkek erkeğe takılacak alan bırakmak lazım, çıkma çıkma diye kavga etmek yerine en azından daha az rahatsız olacağımız şekilde ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. ben de kendi arkadaşlarımla vakit geçiyorum mesela o sırada, kesinlikle sürekli dip dibe olmaktan daha iyi böylesi.
Ama işte keşke evini terk etmeseydin, şimdi kendi kendine dönsen de pek hoş olmaz. konuşarak halledilebilecek şeylerdi bunlar aslında.