2,5 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune Mune Allah a rızası için konum acil kapatılabilir mi. Burada tavsiye(?) verenlerin amacı ego kibir ise Allaha havale ediyorum. Samimiyetle yazan olumlu olumsuz farketmez herkese teşekkür ediyorum
Son olarak bebegim için hiçbir zaman pişman olmadım kararımı da,cahil ve düşüncesizce vermedim. Karar sizlere,göre yanlış olabilir ben bebegimi istedim pişman değilim ilişkim iki üç aylık degil artı bebek istemekte kendimce birçok farklı sebebim var
Tavsiye vermeyip sadece bunu yazanlar bana samimi gelmiyor baba evindeyim ailesi ile geldi gittiler çözüm yok

Bebekten sonra ne değişti ki acaba konuştunuz mu bunları. Ne biçim insanlar ya bide kadın alttan alcak susacak yok ya baska emri varmıymış acaba. Uzak durun ondam

Evlendikten iki hafta sonra hamile kalmişsin. Bide "herşey hamile olduktan sonra başladi" diyorsun. Neyin öncesi? 15 günlük süreçtenmi bahs ediyorsun?

Hii eminim önce sütten çikmiş ak kaşiktir. Arkadaşlar ile gezmeyi bilmezdi, hakaret bilmezdi. Hmm :işsiz:

Eminim sirf gezmesin diye, hakaret etmesin diye hamile kalmişsindir. Bebek herşeyi çözer diye. Çözmüyor işte, çözmüyor! Keşke milli bir kampanya olsa bunu herkese anlatan. Nive çocuklar işte bu şekilde mutsuz evlerde büyüyüyorlar. Yazik ya!
Baştan sona önyargı

Teşekkür ederim, güzel yorumunuz için ben de bir anneyim ve haklısınız fakat bakarsanız daha ilk dakikadan cocğun varlığı dile getirilmiş, ama sizin üslubunuzda değil, kafın da aldırıyım o zaman demiş hani ima anlamında alıntıladığım şahısta 2 ayda kocan neden eve gelmiyor belli gibisinden yazmış benim orda kızdığım yaklaşım.. Hepimiz kadınız kocası pislik cıkmış olabilir ama barışadabilir ama ölede bilirdi değil mi herşey planlı olmuyor. Konu sahibi görücü üsulü evlenmemiş ki 2 ayda tanısın yada tanımadan diyelim.. Cook iyi olup sonradan pislik yüzünü gösterdi belki veya gebelik hormonları devrede bilmiyorum. Yani mesela beden yaptın 10 günde hamile kalmışsın dedik konu sahibine hangi yolu gösterdik?? Sizin gibi daha sakin yazılan yazılar hem nir gebeyi incitmez hemde okuyan gençlere örnek olur diye düşünüyorum. Yani basılsa klavyedeyim diye neden kaldın 10 günde yaptın, kocanın neden gelmediği belli vs söylemleri yersiz görüyorum by sebebden diyorum ki kadın, 2 aylık hamileyim boşanıcam bu bebeği napcam demiyor bellki calışıyor bebekle ilgili kaygısı yok gebeliği belirtme sebebini ben hormonlardan mı acaba demeye çalıştığına yordum. Drdiğim gibi hamike olup eşi ölen yada 15 yıl bebek tedavisi görüp doğunca ayrılan tanıdıklar da var insanoğlunu tanımak çok da mümkün değil, çocuğu babaya güvenerek isteyen biri olsaydı ben de tepki gösterirdim ama değil diye düşünüyorum. İyi koca olmayabilir ayrılabilirler ama dünyanın en iyi babası olur bilemeyiz ayrılan babasız ya da anasız kalmıyor ki değil mi
Aslında ben kendimi ifade edemedim demek istedigim beni rahatsız eden,şeyleri bu üye çık güzel ifade etmiş

Boşanmayı bir kez aklına getirdiysen her tartışmanızda neden daha önce boşanmadım diyeceksin .Her evde sorun var ama yaşadıklarını haketmediğini düşünüyorsan erteleme derim .Ben 3 yılı devirdim ama hala ilk sorunda boşanmadığıma pişmanım .Senin gibi hamileydim bende düzelir dedim .Düzelmiyorlar .Ailende rahat edeceksen bir an bile bekleme

Bebeğin ve senin için mutlu bir hayat diliyorum ❤️

Umarım karşılıklı oturup konuşup anlaşırsınız. İki taraf da kendini biraz törpüledikçe her şey oturur, hemen ailelere yansıması çok kötü olmuş. Hayırlısı..

Aynı durum kardeşim başinada geldi bizim eski gelin 15 gün evli kaldı bide hamileydi bidaha dönmedi balık baştan kokar bişey başta olmadı mı olmaz olan çocucuğa olacak evlendikten hemen çocuk sahibi olma mantıksız 1 yıl beklemeli

Kimse demiyor çocuğu kaldırsın evlilik daha olmamışken çocuk yapmak en büyüğü o çocuğa haksızlık oyuncak mı yarın o çocuk anne ve babanın sevgisi olmayınca ilerki yaşlarda topluma bile iyi vatandaş olamaz yaptım oldu diye insan düşünmemeli hangi çagda yaşıyoruz

Eltinizde kalma sebebiniz ortaligi ayaga kaldirmadan, esinin ozur dilemesini beklemek ve evine donmek degil mi?
2.5 ayda hic kimsenin icine seytan falan kacmaz. Sizin cicim aylariniz hamilelikten dolayi erken bitmis.
2.5 ayda neden bu hiz diyenlere pat pat cevap veriyorsunuz ya, bence yolunuzu nasil cizeceginizi de biliyorsunuzdur.. Neticede cocuk kararı veren kişi akli basindadir

Daha yeni evililik, evlilik kurumuna alışamadan, aynı evin içinde uyum içinde yaşamayı keşfedemeden hemen hamile kalmışsınız, hamilelik hormonları da eklenmiş üstüne, ohhh kaymaklı ekmek kadayıfı kıvamında olmuş her şey.
Yargılamak için demiyorum, her şey çok yeni birbirinizi tanıyamamışsınız bile daha. Elti evi de en son sığınılacak ev.

Hanfendi erkek ne kadar çocuk istese de aynı zamanda çocuk fikrinden birden soğuyan bir yapıya sahiptir. Evlenir evlenmez bir heves bebek yapalım der bu romantik gelir. Ama karısı hamile kalınca ne yapacağını bilemez. Bu 10 kişiden 9’unda böyledir. Ve daha düğün stresini atamadan hamilelik işi çıkınca erkek tüm sorunları büyütecek duruma gelir. Bu nedenle erkeğin evlenip, öncesinde baskıladığı kötü huyları görmeden, aynı evdeki durumunuza şöyle uzun uzun bakıp değerlendirmeden ilişkinize çocuk dahil etmek biraz risk almak oluyor. Ben bir seneden fazladır evliyim. Maddi durumum çok iyi değil. Eşim buna rağmen çocuğumuz olsun diyor arada. Ama ben biliyorum ki şu an mevcut durumumuz buyken çocuk yapsam, doğana kadar güzel, doğunca güzel, ama çocuk masraf çıkarmaya başlayınca eşim sorgulamaya başlayacak, uğraşıp didinecek ama içten içe keşke maddiyatımız düzelince olsaydı diyecek. Çünkü herkes bunu düşünür. Bu yüzden de ben her açıdan on kez düşünmek zorunda hissediyorum. Böyle olmalı çünkü. Olan olmuş ama biraz da kendinizi suçlamalısınız bence. Ve önemli olan şimdiden sonraki adımınızı iyice düşünmeniz.

Eltinizde kalma sebebiniz ortaligi ayaga kaldirmadan, esinin ozur dilemesini beklemek ve evine donmek degil mi?
2.5 ayda hic kimsenin icine seytan falan kacmaz. Sizin cicim aylariniz hamilelikten dolayi erken bitmis.
2.5 ayda neden bu hiz diyenlere pat pat cevap veriyorsunuz ya, bence yolunuzu nasil cizeceginizi de biliyorsunuzdur.. Neticede cocuk kararı veren kişi akli basindadir
Yoo bi iki güne gidicem dedim öyle de oldu ertesi gün gittim. En azından sisin gibi laf sokan insanlardan tavsiye almıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X