- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 33
cok ozur dilerim ramazan tamamen aklimdan cikmis kizlar. Lutfen bilerek yaptigimi dusunmeyinhaydi kizlar su icmeye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok ozur dilerim ramazan tamamen aklimdan cikmis kizlar. Lutfen bilerek yaptigimi dusunmeyinhaydi kizlar su icmeye![]()
44 beden çokmuş yaa psikolejim bozulur benimBi arkadaşın konusu var "tekrar görüşmeyelim 44 beden diye."Oraya yazdim birkaç kez. Beraberce o tarafa kacabiliriz de.
![]()
i p e k
44 beden çokmuş yaa psikolejim bozulur benim38 bedene ilkkez çıktım
![]()
Allah razı olsun canım cümlemize güzel ömür yassin yaradanim inşaallahÇok yaşa cicim. Allahim sağlık versin sana uuu
![]()
Mâşâallah bârekallah dimeyi de unutmayayım, oh sefan olsun kız, 34-36 beden gez bakalım44 beden çokmuş yaa psikolejim bozulur benim38 bedene ilkkez çıktım
![]()
Allah'ım inşaallah o günleri görelim birlikte zatiflayalim dolabım xs s beden kiyafet dolu giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumMâşâallah bârekallah dimeyi de unutmayayım, oh sefan olsun kız, 34-36 beden gez bakalım![]()
Ne güzel bizler hiç icmiyorduk bu topik sayesinde içmeye başladıkBen çok uzun süredir alıştım 2 lt den fazla içemiyorum![]()
Harikasınız o zaman ❤❤Ne güzel bizler hiç icmiyorduk bu topik sayesinde içmeye başladık![]()
Devamkeeee 4 bardak içildi.Sulara devam efenim![]()
+ 1 devamkeeeeDevamke![]()
Ben zorlaya zorlaya 4 bardak içiyorum susamayayım diyeKimse su icmiyormu huhuuuuuuuuuuu![]()
Hifaa
Cemoos
Magnifiaque
MssPARE
Ayca_06
Niloyatospikk Z Zerre
Aktif Lora
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer H hanimpazari
Drderdimderin
Keira- .
clara @buralardutluuugu A Asaletanne @Bidar Sultan.
i p e k
athena
Haaahaa benim kızımın da oluyor öyle çok komik oluyor..ben düzenli içiyorum sahura kadar uyumadıgim için. tuvalet olayı sıkıntı ama yaa yazarken bile tuvaletim geldiBen zorlaya zorlaya 4 bardak içiyorum susamayayım diyenamaz kılarken karnımdan ses geliyor su sesi
![]()
Aynen bi de tuvalete sıkıntısı varHaaahaa benim kızımın da oluyor öyle çok komik oluyor..ben düzenli içiyorum sahura kadar uyumadıgim için. tuvalet olayı sıkıntı ama yaa yazarken bile tuvaletim geldi![]()
Tam uykuya dalacakken kötü ama gitsem mi gitmesem mi o kararsızlık beni bitiriyorAynen bi de tuvalete sıkıntısı vargit gel git gel gece sporu işte
![]()
Benim de azaldı su miktarım oruc bitince artarak eminim. O zaman tam gaz 3 litre devam yapicam.Kimse su icmiyormu huhuuuuuuuuuuu![]()
Hifaa
Cemoos
Magnifiaque
MssPARE
Ayca_06
Niloyatospikk Z Zerre
Aktif Lora
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer H hanimpazari
Drderdimderin
Keira- .
clara @buralardutluuugu A Asaletanne @Bidar Sultan.
i p e k
athena