Uyku saatleri degisiyor mu hep aynı mı? Uyumadan önce yaptıgı rutinler degisiyor mu hep aynı mı? Mekan hep aynı mı? Karnı çok mu tok oluyor, yani yeni yemek yemis mi oluyor? Onu uyuturken siz de uyku moduna geçiyor musunuz evde yoksa sizin ayakta olduğunuzu biliyor mu?2,5 yasinda cocugum çok zor uykuya dalıyor. En az 45 dakika 1 saat sürüyor. Çok uykusu da olsa az uykusu da olsa uykuya geçişi 1 saati buluyor. Örneğin şimdi 22:15 gibi aldım odasına şimdi daldı uyumak istiyor uyuyamıyor. Öncesinde ilik duş, süt hepsini denedim. Oneri var mi? Doktora mi danisayim?
Malesef bazı çocuklar öyle benimkide 1 yada 1.5saat döner dolanır resmen uykuyla savaş halinde ama geç yatırıyorsunuz en geç 8de yatakta olsa çünkü büyüme hormonu saat 9 ile 11 arası vücutlarında atak yapıyor2,5 yasinda cocugum çok zor uykuya dalıyor. En az 45 dakika 1 saat sürüyor. Çok uykusu da olsa az uykusu da olsa uykuya geçişi 1 saati buluyor. Örneğin şimdi 22:15 gibi aldım odasına şimdi daldı uyumak istiyor uyuyamıyor. Öncesinde ilik duş, süt hepsini denedim. Oneri var mi? Doktora mi danisayim?
Okutmaya götürün.+12,5 yasinda cocugum çok zor uykuya dalıyor. En az 45 dakika 1 saat sürüyor. Çok uykusu da olsa az uykusu da olsa uykuya geçişi 1 saati buluyor. Örneğin şimdi 22:15 gibi aldım odasına şimdi daldı uyumak istiyor uyuyamıyor. Öncesinde ilik duş, süt hepsini denedim. Oneri var mi? Doktora mi danisayim?
muhtemelen daha erken uyutmaniz gerekiyor uykusu kacan cocuk zor uyur yada hic uyumaz2,5 yasinda cocugum çok zor uykuya dalıyor. En az 45 dakika 1 saat sürüyor. Çok uykusu da olsa az uykusu da olsa uykuya geçişi 1 saati buluyor. Örneğin şimdi 22:15 gibi aldım odasına şimdi daldı uyumak istiyor uyuyamıyor. Öncesinde ilik duş, süt hepsini denedim. Oneri var mi? Doktora mi danisayim?
Uykusumu geç kalıyor acaba,yani yataga geçiş mi geç oluyor2,5 yasinda cocugum çok zor uykuya dalıyor. En az 45 dakika 1 saat sürüyor. Çok uykusu da olsa az uykusu da olsa uykuya geçişi 1 saati buluyor. Örneğin şimdi 22:15 gibi aldım odasına şimdi daldı uyumak istiyor uyuyamıyor. Öncesinde ilik duş, süt hepsini denedim. Oneri var mi? Doktora mi danisayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?