• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 Yasindaki kizim hep aglayarak uyaniyor

Selam arkadaslar,evet derdim bu,kizim 2.5 yasinda ve dogdugundan bugune sakince uyandigini goremedim.Hepte sakince sarilarak ninni soylerek dua okuyarak uyutuyorum,ama gel gelelim gece tuvalet icin sabah uyandigi icin bagira bagira agliyo.Nedeni nedir acaba bilen ya da yapmam gereken bisey icin fikri olan var mi?

Bence bu onlarin konusma dili ve alarmi:-)
Yani ya bir derdini ya da herhangi birseyi anlatmak istiyor ya da haber veriyor(uyandim, tuvaletim geldi gibi) Ya da siz cok ilgili bir annesiniz o daha fazlasini istiyor..cocuklar bu konusa doyumsuzdur degil mi?

Sagliktan ya da herhangi bir yerinin incinmediginden, agrisi falan olmadigindan eminseniz tabii kii.

Bence bu onlarin konusma dili ve alarmi:-)
Yani ya bir derdini ya da herhangi birseyi anlatmak istiyor ya da haber veriyor(uyandim, tuvaletim geldi gibi) Ya da siz cok ilgili bir annesiniz o daha fazlasini istiyor..cocuklar bu konusa doyumsuzdur degil mi?

Sagliktan ya da herhangi bir yerinin incinmediginden, agrisi falan olmadigindan eminseniz tabii kii.
Aynen oyle dr.a goturuyorum cok sukur saglikli,biseyi yok diyo dr durumu anlatiyorum

Himm olabilir rahasizligi yok deyip bi cvp vermiyolar,sanirim psikolojik bir cevabi var,evet gayet ilgiliyim yani oyun oynariz her iyi davranisi aferim kizim sen buyudun artik,yapmamasi gereken birsey de uyariyorum tamam diyo anliyo ve yapmiyo da,bu uyaninca aglamalari icin de hadi kizim simdi uyuyoruz uyaninca aglama diyorum tamam diyo ama bi onu beceremiyo :)

Himm olabilir rahasizligi yok deyip bi cvp vermiyolar,sanirim psikolojik bir cevabi var,evet gayet ilgiliyim yani oyun oynariz her iyi davranisi aferim kizim sen buyudun artik,yapmamasi gereken birsey de uyariyorum tamam diyo anliyo ve yapmiyo da,bu uyaninca aglamalari icin de hadi kizim simdi uyuyoruz uyaninca aglama diyorum tamam diyo ama bi onu beceremiyo :)

o zaman bence de bir problem yok..eger bir problem olsa idi daha farkli olurdu..o onun alarmi annesi:KK51:kendini sana oyle duyurdugundan emin cunku..

Back
X