2,5 yaşındaki oğlum banyoya bayılırken şimdi yapmıyor

dt_basak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
5
0
36
Muğla
Merhabalar. 2,5 yaşında oğlum var. Neredeyse doğduğundan beri banyo yaptırmakta hiç zorlanmıyordum ,çok da keyif alıyordu. Yürümeye başlayınca ayakta yıkamaya başladım,o da ben yıkarken kovayla suyla filan oynuyordu.Girerken zorlanmıyordu sadece en son başından aşağı su dökerken kafasını kaldırmak istediği için su yutuyordu ama hiç ağladığını görmedim.Ta ki 1 ay öncesine kadar. Banyoya sokmakta zorlandım. Mızıldanmıştı ama ben çabucak yaptırıp çıktım. Gündüz kayınvalidemle kayınpederim bakıyor. Kaka yaptığı zaman hep altını yıkıyorlar.Bir-iki kere benden habersiz banyo da yaptırdılar.Söylediklerine göre bir problem olmuyormuş Ağlamıyormuş.Ama ben evde kesinlikle yaptıramıyorum artık. Hatta üstünü bile çıkartamıyorum.Çok ağladı dün. Ve ben de yıkamadım. Noldu birdenbire anlamadım.Günahlarını almak istemiyorum ama orada bişey olmuş gibi geliyor. Ama söylediklerine göre de onlarda sorun olmuyormuş. Bana bir akıl verin nolur..

aynı seyi bende yasadım 1 bucuk yasındayken olmustu banyodan cıkmak ıstemeyen fıskıyeyı bırakmayan cocuk cıglık cıglıga banyo yapar oldu.. bakıcıyla bişi yasadı diye süphelendim ama yeni hasta olmustu ve hasta olunca hep huy degıstırırler ya ondan olabilir diye düsünüyorum hala bulamadım sebebini..deneye yanıla söyle bir yöntem buldum fıskıyeden korktugu için artık kovaya hazırlıyorum suyunu hem ona hem bana masrapa (oynasın oyalansın dıye) hazırlıyorum.. banyoda degil yatak odasında soyuyorum (banyoda soymaya baslarsam cıkartmak istemiyo anlıyo inatlaşıyo baslıyoruz aglamaya) kızımı komple kucaklayıp banyoya gidiyoruz bende onunla giriyorum ..önce kendi üstüme döküyorum sakin sakin onuda işe dahil ediyorum bak annem hadi sende dök hadi kendine dök aferin kızıma hani köpük yapalım mı ac elini ,aferin akıllı kızım benim diye alttan attan baya gazlıyorum önce vücudu yıkıyoruz direk basa dökünce korkuyor tabi.. biraz sabır ve oyun zamanla oda geciyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…