2.5 yaşındaki oglum dişinin üstüne düştü

HemDeliHemAnne

Evli-mutlu-2çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
200
78
Merhaba arkadaşlar 2.5 yaşındaki ogluk 3 defadır ağzının üstüne düşüyor evin icinde disinde hafif dış tabakada catlak var arada gelip acıyor diyor şişlik falanda yok ne yapsam bilemedim doktora görürsem o Aletleri ağzına sokturmaz biz ne diller dökerek bakıyoruz arada geliyor acıyor diyor agliyor acaba ilgi cekmek icin mi yapıyor diyorum acıyorsada oyun oynayınca unutuyor mu acaba diyorum biri bana akıl verebilir mi ne yapmam gerek catlak olsa dışte hic duramaz sanırım

acımaz o ilgiden öyle yapıyor. süt dişi olduğundan endişe etmeyin ama doktora götürün dişin üstüne sürülen bir sıvı var o koruyucu bir görev yapıyor. ağrı sızı olması cok zor.. ancak kırılırsa ağrır ve apse yapar.. bende de çatlak var senelerdir duruyor..

dr agidin belki tramva sonucu diş ölmüştür ve kök ucunda enfwksiyon başlamıştır.bu durumda tedavi gerekir. pedodontiste götürün o bakar..

Bugün doktora gittik suan birsey yapamam 2 gun olmuş dedi agrı kesici kullanın 10 gün surebilir agrı düşmeler sonucu devam eder gecmezse gelin ozaman dedi suan görünüşte birsey yok dedi ama gece uyanıp acıyor diye ağlıyor arada agrı kesici ver diyip gönderdi doktorda

X