2,5 Yaşındaki oğlum ve uykusu

Benim kizimda oyle uykusu geldigini belli ediyor yatinca oynasiyor. bende birakiyorum gidip kosusturuyor sonra yorulup kendi gelip uyuyor. sabir lazim bu uyku konusunda

Hayirli geceler hepinize,

Bir sorum olacak annelere. Benim oglum neredeyse 2 yasina kadar emerek uykuya gecis yapiyordu. Emzirmeyi kesince bazen yaninda uzanarak,bazende ayagimda sallayarak uyuttum. Şimdi ise ayakta sallanmak istemiyor. Anne yatakta yatcam diyor. Yatagina koyuncada yataginda durmuyorki. Habire cikiyor sinir olmaya basladim iyice. Aynisini yasayip, sorunu cözebilen varmi? Veya bana fikir verecek olan? Zira bende yoruldum ayakta sallamaktan. Yasida olmus 2,5 zaten kendi yatagindan cikmadan uyukuya gecis yapmasi lazim artik..

Yorumlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum:)
Çocuk buyutmek nekadar zor değilmi anne olunca anliyoruz☺seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 2bucuk yaşına yaklaşıyor 2yasinda emmeyi biraktirdim sonra yana yana düşündüm uykuyu ne yapıcaz diye çünkü göğsümde uyuyordu şimdi yatağa geçiyoruz yanına uzanıyorum sırtını pispislayarak uyutuyorum ki bazen bunu da yapmıyorum baya bi debeleniyor☺ama sabırlı olmak gerek sonra pes ediyor mecburen ve uyuyor bizdede öğlen uykusu yok malesef bende napicagimi sasirdim

Ben oğlumu 1 yaşına kadar emzirerek uyutup kendi yatağına yatırdım. Hamile kalınca mecburi olarak sütten kestim. 2 gün hiç başucunda bekleyip biberonla süt verdim ve uyumasını bekledim. şimdi sütü görünce yatağına atlıyor ve kapısını kapatıyorum hemen uyur..Beyzadem 20 aylık bu arada...çok rahat ettim mutlaka kendisi yatıp uyumayı öğrensin. Sabah 8 de kalkar yanıma gelir yarım saatte birlikte yatak keyfi yaparız:anneadayı: yeni olan bebeğimi de böyle alıştırmayı düşünüyorum. Saat en geç 8.30 da ikisini de uyutup günün yorgunluğunu atıyorum. Çocuklar kuralı sever yanınızda sakın yatırmayın zira ablamın oğlu 11 yaşında hala yatağına alışamadı:cool:kolay gelsin canım..

Back
X