Aşılama 2,5 yıl, 5 negatif aşılma ve sonunda kendiliğinden hamileyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
503
648
İstanbul
Senelik izin için köye gittiğimde günlerim geçti. Şu an 1,5 aylık hamileyim. Hala doya doya sevinemedim, şoku atamadık üzerimizden. Hayırlısıyla Kucağıma alıp koklamadan da atamam heralde.

Beni hatırlarsınız. Artık iyice bunalıma girmiştim. Sebebi yok deniyordu ama ben zerre kadar inanmıyordum. Nerdeyse 3 yıl oldu, sebepsiz olamaz diyordum. sonuncusu çift olmak üzere toplamda 5 aşılama yaptırmıştık. Sonra tüp bebeği araştırmaya başladık. Yaşım tutar mı tutmaz mı??? Önce tutar diye duyduk sonra tutmaz, ben bi daha yıkıldım... Derken ertesi yıla erteledik tüp bebeği. Ve sürpriz...

Arkadaşlar bu Allahın işinden başka bişey değil.Umudunuzu sakın kaybetmeyin. Üniversite öğrencisiyim ben. Herşeye rağman evlendiğimden beri istiyorum bu bebeği. Bu sene mezun oluyorum. En kararsız olduğum dönemde bu haber sayesinde herşey kendiliğinden yerine oturdu. Şimdiki işime devam etmek, yeni işe girmek, kpss ve banka sınavlarına hazırlanmak, master yapmak... kafam çok karışıktı. Bu ay hiç 14. günü hesaplamadım, son adet tarihimi tamamen unutmuştum, traktöre bile bindim, değil ilişkiden sonra yatmak ilişki bile ayakta oldu genelde. Kısmet olunca Böyle kolay oluyomuş demek. Neler çektiğimi asla unutamam. Ama olsun geç olsun hayırlı olsun.

Allahım sana şükürler olsun. Tüm kullarına nasip kısmet et Rabbim. Umudunuzu sakın yitirmeyin arkadaşlar.

tebrik ederim cnm benim yaaa
o kadar sıkıntılardan sonra gelmiş sana meleğin sonunda
darısı başına
yaşadıkların şaka gibi yaaaa
biz neler yapıyoruz hamile kalmak için
çok çok tebrik ederim cnm

çok teşekkür ederim kızlar. Darısı tüm isteyenlerin başına. Allahım kimseyi zor durumda bırakmasın. doktorum bana "bu bebek annesinin iyice olgunlaşmasını bekliyo" demişti. Bir yandan da kıymetini iyice anlamış oldum. Gebelik bölümünde okumuştum "bir bebek doğar bir anne doğar" diye. Bizler daha bebekler rahmimize düşmeden doğmuş anneleriz.

ayy çok sevimdim umudumuza umut oldun sen... hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. darısı başımıza hihoyyyt

Senelik izin için köye gittiğimde günlerim geçti. Şu an 1,5 aylık hamileyim. Hala doya doya sevinemedim, şoku atamadık üzerimizden. Hayırlısıyla Kucağıma alıp koklamadan da atamam heralde.

Beni hatırlarsınız. Artık iyice bunalıma girmiştim. Sebebi yok deniyordu ama ben zerre kadar inanmıyordum. Nerdeyse 3 yıl oldu, sebepsiz olamaz diyordum. sonuncusu çift olmak üzere toplamda 5 aşılama yaptırmıştık. Sonra tüp bebeği araştırmaya başladık. Yaşım tutar mı tutmaz mı??? Önce tutar diye duyduk sonra tutmaz, ben bi daha yıkıldım... Derken ertesi yıla erteledik tüp bebeği. Ve sürpriz...

Arkadaşlar bu Allahın işinden başka bişey değil.Umudunuzu sakın kaybetmeyin. Üniversite öğrencisiyim ben. Herşeye rağman evlendiğimden beri istiyorum bu bebeği. Bu sene mezun oluyorum. En kararsız olduğum dönemde bu haber sayesinde herşey kendiliğinden yerine oturdu. Şimdiki işime devam etmek, yeni işe girmek, kpss ve banka sınavlarına hazırlanmak, master yapmak... kafam çok karışıktı. Bu ay hiç 14. günü hesaplamadım, son adet tarihimi tamamen unutmuştum, traktöre bile bindim, değil ilişkiden sonra yatmak ilişki bile ayakta oldu genelde. Kısmet olunca Böyle kolay oluyomuş demek. Neler çektiğimi asla unutamam. Ama olsun geç olsun hayırlı olsun.

Allahım sana şükürler olsun. Tüm kullarına nasip kısmet et Rabbim. Umudunuzu sakın yitirmeyin arkadaşlar.

tebrik ederim arkadaşım nasıl sevindim bilemezsin. allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım tebrık ederım rabbım sag salım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bızlerede dua et olur mu ?darısı basımıza ınsallah:Saruboceq:

Hayır dualarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim isteyen herkese nasib etsin, yokluğunu kimseye yaşatmasın inşallah. O zor günlerimi en iyi siz bilirsiniz. ınşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. ınanın diğer insanlar gibi sevinemiyoruz bile ben de kocam da. Hala şaşkınlık var üzerimizde. Kucağımıza almadan da inanamayacağız herhalde. Evdeki testin sonucunu gördüğümde heyecandan gözlerim doldu ve titremeye başladım. Eşime seslendim. Geldi baktı. Ben sevinçten çıldırmasını beklerken onun söylediği tek şey "çok sevinme, tamam çok sevinme, heyecanlanma" oldu! zavallım heyecandan çocuğu düşürürüm diye korkmuş:)

ışte mucize değil de nedir bu şimdi.Arkadaşım çok tebrik ederim senide eşinide
Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah bebişinizi:nazar:

Back
X