- Konu Sahibi biricik mericik
-
Senelik izin için köye gittiğimde günlerim geçti. Şu an 1,5 aylık hamileyim. Hala doya doya sevinemedim, şoku atamadık üzerimizden. Hayırlısıyla Kucağıma alıp koklamadan da atamam heralde.
Beni hatırlarsınız. Artık iyice bunalıma girmiştim. Sebebi yok deniyordu ama ben zerre kadar inanmıyordum. Nerdeyse 3 yıl oldu, sebepsiz olamaz diyordum. sonuncusu çift olmak üzere toplamda 5 aşılama yaptırmıştık. Sonra tüp bebeği araştırmaya başladık. Yaşım tutar mı tutmaz mı??? Önce tutar diye duyduk sonra tutmaz, ben bi daha yıkıldım... Derken ertesi yıla erteledik tüp bebeği. Ve sürpriz...
Arkadaşlar bu Allahın işinden başka bişey değil.Umudunuzu sakın kaybetmeyin. Üniversite öğrencisiyim ben. Herşeye rağman evlendiğimden beri istiyorum bu bebeği. Bu sene mezun oluyorum. En kararsız olduğum dönemde bu haber sayesinde herşey kendiliğinden yerine oturdu. Şimdiki işime devam etmek, yeni işe girmek, kpss ve banka sınavlarına hazırlanmak, master yapmak... kafam çok karışıktı. Bu ay hiç 14. günü hesaplamadım, son adet tarihimi tamamen unutmuştum, traktöre bile bindim, değil ilişkiden sonra yatmak ilişki bile ayakta oldu genelde. Kısmet olunca Böyle kolay oluyomuş demek. Neler çektiğimi asla unutamam. Ama olsun geç olsun hayırlı olsun.
Allahım sana şükürler olsun. Tüm kullarına nasip kısmet et Rabbim. Umudunuzu sakın yitirmeyin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?