2.5 yıldır birlikteyiz ayrıldı benden tekrar doner mi?

Tekrar donermi

• Döner

OY: 2 40,0%
  • Dönmez

OY: 3 60,0%

• Ankete Katılan
    5

Umutbekcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
79
23
88
31
Merhaba arkadaslar. 2.5 yıldır birlikteyiz. Bana yapmadığı sürpriz söylemediği güzel sözler kalmadı. Çevremdeki herkes cok begenirdi bizi ancak ben ilişkinin baslarında cok fevri biriyim dominat olarak tabir ederdi inciltmezdi beni bu huylarımdan rahatsız olduğunu hep dile getirdi. Düzelttimde cünkü onu cok seviyorum. Ancak son 4 aydır sık sık tartısmalarımız oluyordu ufak tefek.. En son ilgisinde sanki azalma olduğunu düsündüm az mesajlasıyorduk bu durumu dile getirdim bana kızdı oyle bisey yok dedi ben tribimi hala devam ettirdim hatta kabul etmeyince seninle bu sekilde devam etmeyi dusunmuyorum dedim oylemi dedi hattı kırıcam ulasamıyacaksın dedi ve engelledi sonra dogumgunumde defalarca aradı yazmadım kırgındım bulusmadım da sonra tatile cıkacagımız gün defalarca aradım umrumda degil sule git istedigin yere dedi gelince konusucaz dedi tatilde bikac kez konustuk ancak uzun tatil yapacagımı bilmiyordu en son whatsappta kendi resmimi durum olarak paylasınca beni yine heryerden engelledi defalarca aradım yazdım iste cuma günü bitti dedi ısrarda bulundum yalvardım denebilir sen herseyi yapıyorsun bana yapma dediklerinide herseyin batıyor bana cok kararlıyım diyor kac gündür yemek yiyemiyorum cok kotuyum donermi tekrar yazarmı?

bi serbest birak üstüne gitme döneceği varsa anca öyle döner

herşeyin batıyor dediğine göre fena darlamışsın çocucğu ben bile burdan hissettim

bi serbest birak üstüne gitme döneceği varsa anca öyle döner

herşeyin batıyor dediğine göre fena darlamışsın çocucğu ben bile burdan hissettim
İlk defa bu kadar kararlı konusuyor cok üzgünüm anlatamam 3 gündür uyku da yemekte yok whatsapp durumuna resmimi koydum diye olanlara bakın konu sevip sevmeme degil diyor ben bu sekilde yasayamam sen bana yapma dediklerini yapıyorsun diyor aklımı oynatıcam dönme ihtimali varmı sizce

bu işler belli olmuyo

bıkkınlık zor iş biraz kendi haline bırak bi sakinleşsin özlesin

ama kesinlikle sen arama daha da itersin

Amaan dönerse döner, dönmezse salla gitsin. Karşılıklı hatalariniz var ikinizin de , saçma davraniyorsunuz karşılıklı. Arada gerçekten sevgi varsa birleşirsiniz, seni cidden sevdi ise şans vermek için döner. Ama sevmedi bir şeyler bitti ise dönmez.

Herkes ilişkilerinde saçmalıyor kimisi sizin gibi , kimisi başka konuda. Ben hiç kavga etmeden yaşayan bir çift görmedim, hepsi bir gün iyiyse ertesi gün küs ufak tefek şeylerle.

Seviyorsa döner fakat bunaldı ise biraz geç döner. Ha içinde bir şeyler bitti ise dönmez. Ama whatsapp durumuna takan adam da döner gibi geliyor bana. Bekle biraz.

Amaan dönerse döner, dönmezse salla gitsin. Karşılıklı hatalariniz var ikinizin de , saçma davraniyorsunuz karşılıklı. Arada gerçekten sevgi varsa birleşirsiniz, seni cidden sevdi ise şans vermek için döner. Ama sevmedi bir şeyler bitti ise dönmez.

Herkes ilişkilerinde saçmalıyor kimisi sizin gibi , kimisi başka konuda. Ben hiç kavga etmeden yaşayan bir çift görmedim, hepsi bir gün iyiyse ertesi gün küs ufak tefek şeylerle.

Seviyorsa döner fakat bunaldı ise biraz geç döner. Ha içinde bir şeyler bitti ise dönmez. Ama whatsapp durumuna takan adam da döner gibi geliyor bana. Bekle biraz.
Cevabınız icin tesekkür ederim. İnsallah doner konu sevip sevmeme degil sen beni dinlemiyorsun bana yapma dediklerini yapıyorsun bunaldım tükendim kararım cok net dedi cok sinirliydi bilmiyorum cok kotuyum insallah doner deli gibi özlüyorum

Cevabınız icin tesekkür ederim. İnsallah doner konu sevip sevmeme degil sen beni dinlemiyorsun bana yapma dediklerini yapıyorsun bunaldım tükendim kararım cok net dedi cok sinirliydi bilmiyorum cok kotuyum insallah doner deli gibi özlüyorum
Hakkınızda hayırlı ise inşallah döner mutlu olursunuz ama hayatta her şey bizim için kimse için bu kadar hirpalamayin kendinizi.

Back
X