- 29 Temmuz 2018
- 79
- 23
- 88
- 31
- Konu Sahibi Umutbekcisi
Merhaba arkadaslar. 2.5 yıldır birlikteyiz. Bana yapmadığı sürpriz söylemediği güzel sözler kalmadı. Çevremdeki herkes cok begenirdi bizi ancak ben ilişkinin baslarında cok fevri biriyim dominat olarak tabir ederdi inciltmezdi beni bu huylarımdan rahatsız olduğunu hep dile getirdi. Düzelttimde cünkü onu cok seviyorum. Ancak son 4 aydır sık sık tartısmalarımız oluyordu ufak tefek.. En son ilgisinde sanki azalma olduğunu düsündüm az mesajlasıyorduk bu durumu dile getirdim bana kızdı oyle bisey yok dedi ben tribimi hala devam ettirdim hatta kabul etmeyince seninle bu sekilde devam etmeyi dusunmuyorum dedim oylemi dedi hattı kırıcam ulasamıyacaksın dedi ve engelledi sonra dogumgunumde defalarca aradı yazmadım kırgındım bulusmadım da sonra tatile cıkacagımız gün defalarca aradım umrumda degil sule git istedigin yere dedi gelince konusucaz dedi tatilde bikac kez konustuk ancak uzun tatil yapacagımı bilmiyordu en son whatsappta kendi resmimi durum olarak paylasınca beni yine heryerden engelledi defalarca aradım yazdım iste cuma günü bitti dedi ısrarda bulundum yalvardım denebilir sen herseyi yapıyorsun bana yapma dediklerinide herseyin batıyor bana cok kararlıyım diyor kac gündür yemek yiyemiyorum cok kotuyum donermi tekrar yazarmı?